Arginin  / Neprinol és Serrétia enzimek tüdő fibrózisra is / E-vitamin gamma,  /  Oxigén csepp  /  Béltisztítás otthon  / Emésztést elősegítő enzimes kezelés  /    Vérzsír csökkentés  / Válasz Olvasóimnak 89. számArginin

Kedves Olvasó írta

Üdvözlöm! Egy kérdésre szeretnék választ kapni mégpedig arra hogy az arginin vagy/és a citrulin malate szedhető e abban az esetben, ha én szedek vérnyomás csökkentőt. Negyven éves vagyok minden nap kondizom, hetente focizom,egy kis plusz izmot szeretnék de alapvetően nem vagyok nagydarab inkább szálas izomzatom van 187cm, 89kg. Előre is köszönöm a válaszát!


Válasz

Kedves Krisztián,

Az arginin növeli a nitrogén-monoxid mennyiségét, így fontos egészségügyi hatásokat fejt ki a szervezetben. A tudósok már bebizonyították, hogy a nitrogén-monoxid jótékony hatást gyakorol a szívre, tágítja az ereket, több vért szállít a szervekbe, illetve az izmokba, amelyek tápanyag ellátottságát is fokozza. Ez pedig zsírégetést, illetve izomnövekedést eredményez.

Mivel az erek átmérőjét növeli, így a vérnyomást is csökkenti, ezért számos szív és érrendszeri betegségben (mint a magas vérnyomás vagy cukorbetegség) tűnik jótékony hatásúnak

Ajánlás: A gyógyszer melletti Arginn szedés azt jelenti, hogy mindkettő csökkenti a vérnyomást. Célszerű ezért a vérnyomást ebben az esetben gyakrabban ellenőrizni, hogy a csökkentés mértéke az együttes szedésre ne legyen erőteljes.  Elképzelhető, hogy az Arginin szedésével a vérnyomásra szedett gyógyszer csökkenthető. Ezt egy jól kidolgozott, tervszerű munkával folyamatosan  kell ellenőrizni, mert ezzel meghatározható az Arginin és a gyógyszer egymáshoz viszonyított kedvező aránya.

Javasolt L-Arginin 1000 mg tabletta.

Beszerzése:  http://vitamin-abc.hu/webshop/product/412-l-arginine-1000-mg-120-tablets

Now Foods Hivatalos magyarországi Mintabolt, Vitamin-ABC


1092 Budapest, Erkel utca 14/A.

Nyitva tartás: Hétfő - Péntek: 10:00 - 19:00

Keresse :  Fekete Klárát, aki  a NOW Foods Magyarország Háziasszonya. Hivatkozzon rám mert az 1000 mg kiszerelés beszerzése máshol nem lehetséges.  

Telefon:  +36 30 405 2122

 
Tüdőfibrozis  kezelése Neprinol és Serretia enzimekkel


Fibrózisnak nevezzük azt a kórtani folyamatot, melynek során egy szerv saját szövetállománya elpusztul, s az elpusztult szövetek helyét érszegény, zsugorodásra hajlamos kötőszövet veszi át. Leggyakoribb a máj és a vese fibrózisa (májzsugorodás, zsugorvese). Tüdőfibrózis esetén a vitálkapacitás (maximális belégzés és kilégzés térfogatának különbsége) erősen lecsökken.

A fibrózis a tüdő érhálózatát is beszűkíti, ez fokozott terhet ró a szív jobb kamrájára. Miután a szív jobb kamrája kimerül, nagyvérköri szívelégtelenség alakul ki. Autoimmun betegségek közül a polymyositis, SLE, szisztémás szklerózis és a Wegener-féle granulomatosis említendő

A polymyositis ( PM) ritka szisztémás autoimmun kórképek közé tartozik. Jellemző tünetei a végtagizomzat szimmetrikus gyengesége, izomlázszerű fájdalma, rossz közérzet, hőemelkedés, láz, étvágytalanság, fogyás mellett, a szérum kreatin kináz (CK ) és az laktát dehydrogenáz (LDH) értékének emelkedése.

Az SLE a szervezet bármely szervét károsítani képes autoimmun betegség. Autoimmun betegségek esetén a szervezet immunrendszere ellenanyagot termel a szervezet saját fehérjéivel szemben.

szteroidkezelés következtében kialakuló szív- és érrendszeri betegségek jelentik a legnagyobb veszélyt, melynek következtében a lupuszos betegek halálozása ötször magasabb az átlag népességének. A halálozásban jelentős szerepet játszanak a nagyon erélyes immungyengítő kezelés következtében bekövetkező fertőzéseknek is. A kezelés lényege az immunrendszer bénítása.


 A tüdőfibrózis vezető tünete az egyre súlyosbodó, főként belégzésre korlátozódó nehézlégzés és fizikai teljesítőképesség csökkenése. A vér elégtelen oxigén ellátása miatt a beteg általános állapota leromlik, ajkai elszíneződnek, ujjai dobverőszerűen deformálódnak. A jobb szívfél fokozatos terhelésére utal az alszárduzzanat, a mellkasban és a hasban megjelenő víz, a máj megnagyobbodása (akár májzsugorodással is). A beteg tüneteinek és általános állapotának romlása folyamatos. A beteg élete megkönnyíthető, teljesítőképessége és közérzete javítható, de a betegség progressziója nem tartóztatható fel. A halál bekövetkezte az alapbetegség súlyosbodásának gyorsaságától, továbbá esetleges társuló betegségek közbejöttétől függ. A túlélés az esetek többségében 5-10 év.
A bromelainról és a szerrapeptázról egyaránt kimutatták, hogy hígítják a nyákot és segítenek kiüríteni azt a tüdőből, és, hogy enyhítik a köhögést.


50 éves korunkban csak feleannyit termelünk a nélkülözhetetlen enzimekből, mint fiatalabb éveinkben. Ez az oka annak, idősebb korunkban miért tapasztalunk gyakran emésztési problémákat. Az anyagcsereenzimek csökkenő szintje pedig megint csak negatív hatást gyakorol öngyógyító erőinkre.

 

A naponta szedett enzimek gyógyító és megelőző programot is jelentenek. Szakemberek szerint a legtöbb betegség valamilyen enzim- vagy egyensúlyhiány következménye. A napi enzimadag tehát több energiát ad, erősíti az immunrendszert és javítja a közérzetünket. 


Serracel

A Serracel 99,99%-a tiszta serratiopeptidase, ismertebb nevén serrapeptase, egy hatékony proteolikus (fehérjebontó) enzim. Az Arthur Andrew Medical a természetben a selyemhernyó bélrendszerében található serrapeptaset a Serratia E-15 mikroorganizmus elkülönítésével hasznosította. A Serracel készítményben található tiszta serrapeptise képes az elhalt proteinek megemésztésére, ezzel akadályozva a vérrögök, az eltömődött artériák, a hegszövetek és a ciszták kialakulását. Mindemellett a Serracel serkenti a véráramlást, így gyorsítja a felépülést, gyógyulást. Egy Serracel kapszula 60000 SU(500mg) 99,99%-os tisztaságú serrapeptase tartalmával a jelenleg kapható legjobb Serrapeptase enzim a piacon.


Serretia

A Serracel új névvel és külsővel kerül forgalomba! A Serracele neve mostantól Serretia, és 10000 SPU-val többet tartalmaz adagonként, tehát összesen 250000 SPU-t/ gram. Ha szerette a Serracell-t, a Serretia-t imádni fogjaugyanaz a nagyszerű termék, új külsővel.


Szedési javaslat

Neprinol  3x3 kapszula  2 hónapon át.

Ezt követően  napi 3x2 kapszula kiegészítve  napi 3x1 Serretia kapszulával


Figyelmeztetés


Tudni kell, hogy a betegség nem gyógyítható, de a fibrózis mérete csökkenhet, illetve kiterjedése nem növekszik

 
Oxigén cseppek


Kedves Olvasó írta:

Szép jó napot kívánok! Érdeklődnék az oxigén cseppel kapcsolatban, hogy hol kapható, és milyen árban van? Köszönöm a választ üdvözlettel Zsuzsanna


Válasz

Kedves Zsuzsanna,

Az alábbi linken keresztül beszerezheti az Oximax cseppet 12 eFt-ért.

http://www.vitaman.hu/vitamin/?cikkszam=CV0124

Személyesen beszerezheti a Calivita üzletek egyikében. például:


Üzlet CaliVita Budapest Cím: Budapest, 1067 VI., Teréz krt. 9.Telefon: 1/321-1834Nyitva tartás:  H-P.:10.00-18.00 Szo.:10.00-13.00Elérhetősége: M1,  Villamossal: 4, 6


Érdemes a Calivita tagságot megszerezni, mert a tagoknak a termékek olcsóbbak.


A CaliVita boltban  egy klub kártyát kell  venni. Meg kell adni a szponzor kódot (sponzor tagkódja 0367828684 ),

Ha sikerült, örömmel venném, ha erről röviden értesítene

Az oxicsepp hatásáról írt dolgozatomat itt találja:

http://www.nelegybeteg.hu/tanulmany-stabilizalt-oxigen.php

E-vitamin, gamma tokoferol


A kedves olvasó levele

Kérem szíveskedjenek gamma tokoferol vásárlási szándékomhoz 1 telefonszámot sms-ben megadni. köszönettel :dr. Szabó


Válasz

Tisztelt Szabó úr,

1./ Tájékoztatására közlöm, hogy 4. éve egymagam írom tudományos jellegű dolgozataimat. Nem foglalkozom üzleteléssel, nincs web áruházam. Semmiféle szervezetnek nem vagyok tagja, tevékenységem altruista jellegű.  Kutatással foglalkozom jelenleg is a hazai és nemzetközi irodalom alapján.


2./ Az ön kérésére egy tájékoztatót készítettem. Kérem olvassa el figyelmesen.  Hazai viszonylatban a Life extension képviselője adhat tájékoztatást, de nem telefonon, ahogyan kérte, hanem emailban. Két  nemzetközi világ cég telefonon elérhető, ha mindenképen telefonálni szeretne. Értelmesebbnek találom, ha web oldalukon megrendeli a terméket.


3./ Gamma tokoferol szempontjából a legkedvezőbb a Swanson termék. Ezt ajánlanám megrendelni. Ne telefonáljon, hanem a web oldal adta megrendelési  lehetőséget használja


4./  A tocotrienol csak erősíti a gamma tokoferol hatását. Csak gamma tokoferolt a Swansonon kívül más elérhető cég nem gyárt. Ez is ajánlható.  Érdemes tudni, hogy egy vegyület mennyisége mellett annak felszívódó képessége a legfontosabb. Ami több, az nem jelenti, hogy hatékonyabb.


5./ Lakonikus levelében rejtőzködően  nem árulta el, milyen célból kívánja szedni. Ha  BPH-re akkor egyrészt PSA vizsgálat szükséges, de nem az SzTK urológusa szerinti, mert annak a megbízhatósága kb. 30%. Másrészt a BPH   esetén az Omnic tocas japán eredetű  gyógyszert ajánlanám.


Gamma-tokoferol

 

Az E-vitamin antioxidáns hatása, amelyet általában tokoferoloknak neveznek, jól megalapozott. Az alfa-tokoferol olyan  E-vitamin-forma, amelyet rutinszerűen alkalmaznak a klinikai beavatkozási vizsgálatokban és táplálék kiegészítőkben,  a  jól ismert antioxidáns hatása miatt. 

A gamma-tokoferol viszont egy E-vitamin hatalmas, de ritka kiegészítő formája, amely egyedülálló tulajdonságokat tartalmaz.


A gamma-tokoferol hatásai az ausztrál kutatók által közzétett eredmények szerint meghaladhatják az antioxidánsokat és a gyulladás gátlókat. Azt mutatták, hogy az izomsejtek inzulin rezisztensek voltak, nagyobb glükóz felvétel volt elérhető, és javították az inzulin jelátvitelt,  gamma-tokoferol jelenlétében .

.

Ez a felmerülő kutatás azt mutatja, hogy a gamma-tokoferol hatékonyabb E-vitamin-formát jelent. Az alfa-gamma-tokoferol tisztítása kihívást jelent, ám egyes kiegészítők körülbelül 70% gamma-tokofreolt tartalmazhatnak.

A javasolt dózis napi 50-300 mg gamma-tokoferol.


Irodalom:


-.-.-.-.-.-.-


Swanson Ultra Maximum Strength Gamma Tocopherol.

mobiles & International +44 29 2009 8161

Lines open Monday to Friday 9am to 5pm


While alpha tocopherol is currently the most widely available form of vitamin E, gamma tocopherol is quickly gaining the interest of health seekers thanks to recent studies that demonstrate its ability to protect and promote the health of the prostate in particular, but also the colon and heart. Our formula provides all four tocopherols in one formula.

750 mg of gamma tocopherol vitamin E

Four tocopherols in one formula

Advanced protection for the prostate

Enhance your health with the super-strength antioxidant force of gamma tocopherol!

Swanson Ultra Gamma Tocopherol offers one of the highest potencies available of this important form of vitamin E. 


 

-.-.-.-.-.-.-.-.-


Gamma E Tocopherol Vitamin 90 Capsules - Vitamin E 400IU Mixed Tocopherols - by BoostCeuticals

About the product

GAMMA TOCOPHEROL VITAMIN E contains non oily dry Vitamin E 400iu as d-alpha tocopherol to control cell membrane integrity as well as support anti-aging*

ADVANCED HEALTH SUPPORT a free radical scavenger via natural mixed tocopherols supplying over 300mg of protective Gamma tocopherol vitamin-e*

SUPERIOR PROTECTION Vitamin E 400iu alpha tocopherol regulates free radicals, oxidation reactions for overall health and wellbeing*

MADE IN USA IN GMP CERTIFIED LAB for great quality and potency, Boostceuticals vitamin e gamma tocopherol is Gluten free, lactose free and contains no wheat *

ORDER NOW NO RISK 100% money back return - We're that confident that you'll love our Gamma E vitamins support, remove damage to your bodyRendelés: https://www.amazon.com/ap/signin?_encoding=UTF8&accountStatusPolicy=P1&openid.assoc_handle=usflex&openid.claimed_id=http%3A%2F%2


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


YiYa 8-E-vitamin komplex

60 db kapszula / doboz

4300,- Ft

OGYÉI nyilvántartási szám: 12745/2013 


Rendelését telefonon keresztül is leadhatja kolleganőnknek:  munkanapokon délelőtt 8-12 óra között elérhető.


Vegyük észre, hogy itt a gamma tokoferol mennyisége 158 mg


Az E-vitamin tokotrienol formában negyvenszer erősebb és hatékonyabb bizonyos betegségek helyreállításában, ezért "High Potency" E-vitaminnak is nevezik.

21.század E-vitaminjának nevezte a Biochemical Pharmacology című tudományos folyóirat. Az új öregedés- elleni E-vitaminnak is nevezik.

A pálma olaj Tokotrienol (T3) tartalmában legnagyobb mennyiségben a gamma és a delta módosulat fordul elő
Life Extension Gamma E Tokoferol étrend kiegészítője

hatékonyságát szezám lignanok hozzáadásával fokozta.


Life Extension's Super-Absorbable Tocotrienols softgel capsulescontain tocotrienols derived from red palm oil from the Elaeis guineensis tree. 


A gamma tokoferol/szezám lignan kombináció 25%-kal volt hatékonyabb az önmagában alkalmazott gamma tokoferol/tokotrienol keveréknél a szövetek szabadgyök terhelése, és a gyulladások csökkentése terén.

Tájékoztatót ad: drantal002@gmail.com

Vérzsír, triglicerid


Kedves Olvasó írta

Tisztelt Zsoldos Úr! A triglicerid értékem egy év alatt az érték 2.2- ről 7.2-re nőtt. Cukorbeteg vagyok. Meforalt és Micardist  szedek. Próbálok egészségesen táplálkozni, diétázni.70 éves vagyok, van 10 kg súly feleslegem. A kutyámmal minden nap sétálok egy órát. Kérném a tanácsát, mivel lehetne változást elérni? Koleszterinre pedig Rosuvaststaint szedek./ 40 mg / A többi laborérték alapvetően, ezekkel a gyógyszerekkel jó. Köszönöm szépen


Válasz

A Meforal 500 elősegíti a vércukorszintnek a normálishoz lehető legközelebbi értékre való csökkentését.

A Micardis az esszenciális hipertónia (magas vérnyomás) kezelésére használható. Az \"esszenciális\" azt jelenti, hogy a magas vérnyomást nem egy másik betegség okozza.

A Rosuvastatin Sandoz filmtablettát a magas koleszterinszint kezelésére alkalmazzák


B5-vitamin: Kimutatták, hogy napi 600 mg B5-vitamin 6-9 hónapon keresztül szedve 37,7%-kal csökkenti a triglicerideket

B3-vitamin (niacin) hiánya: Emésztõ rendszer zavarai; migrénes fejfájás; hasmenés, magas koleszterin- és trigliceridszint kialakulása; magas vérnyomás

Beszerzése: https://vitaminbolt.eu/termek/niacinamid_500mg__100db.htm


Triglicerid bőségesen található zsíros ételekben, valamint a szervezet cukorból és alkoholból részben trigliceridet termel, így zsírszegény táplálkozással, az alkohol fogyasztásának mellőzésével, valamint finomított szénhidrátokban bővelkedő élelmiszerek és magas cukortartalmú gyümölcsök fogyasztásának csökkentésével mérsékelhető a vér trigliceridszintje.

Kutatási eredmények támasztják alá, hogy az egyszeresen, illetve a többszörösen telítetlen zsírsavak kifejezetten előnyösen alakítják a vér zsírszintjét, ezek közül is elsősorban az


Beszerzése: https://www.omega3wellness.hu/eskimo-3-halolaj


Fokhagyma. A betegek fele napi 3 g friss fokhagymának megfelelő 600-900 mg fokhagymaport kapott koleszterinszegény diéta mellett, míg a betegek másik fele csak diétán élt. A 16 hét elteltével a fokhagymát evők koleszterinszintje 12%-kal csökkent, vérük trigliceridszintje 17%-kal.

Forráshttp://www.med-courier.com/index.phtml?pid=230000&id=530

Fokhagyma kapszula beszerzése:

https://www.omega3wellness.hu/allimax-fokhagyma-kapszula


Az ön vérében a triglicerid szintje emelkedett, a probléma legtöbbször elég egyszerű: a jelenséget jórészt a súlyfölösleg okozza. A táplálék túl sok kalóriát tartalmaz, különösen cukor és egyéb szénhidrát formájában,  vagy magas kalória tartalmú italokat (cukros üdítőitalok, szeszes italok, kivált sör) fogyaszt. A cél testtömegének az ideális szintre való csökkentése.

A  cukorbetegség magas vérzsír szinthez vezethetnek. A dohányzás, az elhízás, a testmozgás hiánya, túlzott alkoholfogyasztás szintén magas vérzsír szinttel társulnak.


Figyelem:  a vérzsír szint nem a bevitt zsír- illetve koleszterin miatt emelkedik meg, hanem a magas szénhidrát és triglicerid- tartalmú élelmiszerektől, illetve a zsírszövetből felszabaduló zsírsavak miatt.


Kerülendő élelmiszerek:                                     

http://triglicerid2014.blogspot.hu/2014/01/mit-tehetunk-magas-triglicerid-ellen.htmlEmésztést elősegítő enzimek

A zsíremésztő enzim, a lipáz a Devigest készítmény egy másik fontos komponense. A lipáz felgyorsítja a zsírok zsírsavakra és glicerolra történő lebontását. Az emésztőenzimek képesek jótékony tápanyagokra lebontani az ételeinkben található koleszterint. Következésképpen minél több emésztőenzimet veszünk be annál kevesebb emésztetlen koleszterin kerül a vérkeringésünkbe.

Arthur Andrew legújabb áttörése az emésztőenzimek tudományának terén. A Devigest ADS elődeinél sokkal hatékonyabb és koncentráltabb készítmény, amely most adagonként 500 egységnyi DPP-IV (dipeptidil-peptidáz IV) aktivitással rendelkező rendkívül hatékony peptidázt tartalmaz. A peptidáz lebontja az emésztőrendszert izgató két anyagot, a glutént és a kazeint. A Devigest ADS egy teljes és széles spektrumú készítmény, amelyhez képest minden más emésztőenzim termék elavultnak tekinthető.

 

Kutatások kimutatták, hogy amikor a természetes lipáz aktivitása csökkent a vér trigliceridszintje megemelkedik, a 'jótékony' HDL (nagy sűrűségű lipoprotein)-koleszterinszintje pedig csökken, ami jelentős mértékben megnöveli a szívkoszorúér betegségek kialakulásának kockázatát. Bebizonyosodott azonban, hogy a lipáz aktivitás fokozásával javítani lehet ennek a veszélyes zsírnak a „profilját“ megvédve ezáltal a szervezetet az ateroszklerózis (érelmeszesedés) kialakulásától .

 

Fontos megjegyezni, hogy a Devigest ADS és a Syntol AMD természetes forrásokból származnak. Ezért, annak ellenére, hogy hatásuk erőteljes, mindkettőnek igen kevés kockázata és mellékhatása van. A Devigest ADS-el végzett enzimpótlás elősegíti az ételek teljes körű megemésztését, csökkentve a tökéletlen emésztés okozta tüneteket és egyben korlátozva a káros baktériumok szaporodását a vastagbélben, amelyek a félig emésztett ételekkel táplálkoznak. A bél mikroflóra normalizálásával és az immunrendszer stimulálásával a Syntol AMD abban is segíthet a divertikulitiszben szenvedőknek, hogy elkerüljék ennek a fájdalmas betegségnek a kiújulását. Azoknak a divertikulitiszeseknek, akik nem reagálnak jól a hagyományos kezelésre, illetve azok számára, akiknél a divertikulitisz korai stádiumban van és remélik, hogy elkerülhetik a visszaesést, a Devigest és a Syntol ígéretes természetes alternatívát jelenthet.


Divertikulózis nevű állapot javulásában, amely a vastagbél falán kitüremkedő képletek jelenlétére utal. 80 év fölött már 70%-os az érintettség. Ez az állapot igen gyakran tünetmentes, ám ha mégis problémát okoz, annak forrása a divertikulumokban pangó székletmaradék, amely gyulladáshoz vezethet. Ilyenkor beszélünk divertikulitisz nevű betegségről. Enyhe tünetek lehetnek, mint az alhasi fájdalom, amely jellemzően bal oldalra koncentrálódik és gyakran a szelek távozása után megszűnik. A székelürítési szokások megváltozása is gyanúra adhat okot, gyakran székrekedés, ritkábban hasmenés jelentkezik. Ijesztőbb jelenség lehet, ha kisebb a széklet kisebb vérdarabokat tartalmaz.

http://www.webbeteg.hu/cikkek/emesztorendszer/16215/a-divertikulozis-es-divertikulitisz 

 

Endogol  BÉLTISZTÍTÓ

Alapos béltisztításra van szükség, amelyre a hashajtásra kapható készítmények általában nem elégségesek.

Az Endogol Macrogol 3350 4x bélmosó folyadék viszont hatásosan, ugyanakkor kíméletesen tisztítja át beleit Az Endogol Macrogol 3350 4x összesen 4 tasak, egyenként 60 g Macrogol 3350 tartalmú port tartalmaz, amelyből ivóvíz hozzáadásával kellemes, gyümölcsízű emulzió készíthető.

 A szájon át alkalmazandó szuszpenzió előírás szerinti elkészítéséhez öntse 1 tasak tartalmát egy edénybe, amelybe előzőleg 1 liter vizet töltött, és keverje jól össze, hogy homogén oldatot kapjon. A készítmény 1 liternyi adagját 12 órán belül meg kell innia: például 250 ml-t 1015 percenként, amíg az első litert el nem fogyasztotta. Körülbelül 1 óra elteltével oldja fel a második tasak tartalmát 1 liter vízben, és igya meg a fent leírt módon. Folytassa ezt, amíg 4 liternyi szuszpenziót meg nem ivott, ami 4 tasaknak felel meg. Az első liter elfogyasztása után bélmozgást és ürítési ingert kezd majd érezni. A székletürítések egyre hígabbak lesznek, és egy idő után csak tiszta folyadék fog távozni, székletmaradványok nélkül. Ez azt jelzi, hogy megfelelően végezte a tisztítást. Ha a használati útmutatóban felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb tünetet észlel, kérjük, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét.

Beszerzés 

https://supremex.hu/termek/endogol-macrogol-3350-4x-belmoso-folyadek/?_ga=2.232683740.2110074359.151    vagy a


Benu patikák valamelyikében:

https://benu.hu/shop/endogol-macrogol-3350-belmoso-folyadek-4x

Ajánlható   a koleszterin eredményes csökkentésére


-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-


Koleszterin csökkentő


ArmoLIPID

Az ArmoLIPID étrend-kiegészítő készítmény természetes összetevői vizsgálatok során bizonyítottan csökkentette a koleszterin szintet. Sajnos a sztatin tartalmazó gyógyszereknek több kedvezőtlen mellék hatása van. Kérem, hogy feltétlenül olvassa el az itt leírtakkal és a sztatinokkal kapcsolatos 2016 évben írt dolgozatomat is!!   

Összetevők:  1 db tablettában

Beszerzés: gyógyszertárakban

A fentebb leírt készítmények szedéséről kezelő orvosát tájékoztassa.

Eredményes kezelést és a trigliceridszint csökkenését kívánja