Az európai bevándorlás fokozódó mértékű árnyoldalai


2016  január elsejével az Unió népessége 510 millió. Figyeld meg, amit most mondok: a világon 710 millió külhoni ember tervezi, hogy elhagyja otthonát. Azt azonban nem tudjuk, hogy hányan és hogyan, illetve hova érkeznek meg. Azt sem látjuk, hogy hogyan alakul majd mindezek mellett az egyes országok és Európa közös migrációs politikája. Az időnk drága és egyre kevesebb különösen az EU Tanács lomhasága, tehetetlensége mellett

2017 eleje óta összesen 186 500 illegális bevándorló érte el Európa partjait
Bevándorlás irányai

A népvándorlásnak ma három fő iránya van.

 

MORE than 20,000 people tried to enter Spain without permission through the borders of Ceuta and Melilla


Az EU által alapított Barcelona Center of International Affairs-nek van egy nagyon „optimista” tanulmánya arról, hogy az észak-afrikai és közel-keletiországok lakosainak  körülbelül 20%-a szeretne Európába vándorolni. Nos, ez, csak az arab országokat tekintve 60 millió embert jelent. Az afrikai országokból is milliókkal lehet számolni, de milliók jönnének Iránból, Pakisztánból, Afganisztánból, Indiából és Bangladesből is. Nem célszerű a migráció mellett kampányolni, ha ezzel újabb emberi tragédiákat okozunk.

 


Afrika lakossága 2050-re el fogja érni a 2,3 milliárd főt. Jól látjuk a demográfiai alakulásokat, miközben jelenleg 1,5 milliárdan lakják a kontinenst. Hogyha az európai országok erről nem vesznek tudomást, és nem tesznek olyan intézkedéseket, amelyek a biztonságunkat és a szabadságunkat szavatolják, akkor Európát elöntik a bevándorlók és holnap már csak sírhatunk”

Franciaországnak nincs bevándorlási politikája, csak hagyjuk a dolgokat a saját medrükben folyni. Az a bevándorlás politikánk, amelyet az Európai Unió ránk kényszerít a nyitott határokkal. Nem vagyunk urai a helyzetnek, nem irányítjuk az eseményeket, nem választhatjuk meg, hogy kikkel akarunk együtt élni. Ahhoz sincs jogunk, hogy meghatározzuk, ki léphet be az ország területére és ki nem. Irigykedve nézzük Magyarországot"  Le Pen. (francia ügyvéd, politikus. A szélsőjobboldali Nemzeti Front elnöke 2017. április 24-ig az Európai Parlament képviselője

http://www.delmagyar.hu/kulfold_hirek/le_pen_irigykedve_nezzuk_magyarorszagot/2555265/


A bevándorlás vélelmezhető okai

1./ Az elbukott arab tavasz, a balkáni konfliktusok és az iszlám háborúk a Közép-Keleten akkora káoszt teremtett, hogy most menekültek ezrei fizetnek csempészeknek azért, hogy eljuttassák őket a Földközi-tengeren át Európa déli kikötőibe. 

Victor Davis Hanson a National Review


2./ A Nagy Izrael az Eufrátesztől a Nílusig terjedne, benne a jelenlegi Izraelt, Szíriát, Egyiptomot és Irak egy részét. Más szóval a Közel-Kelet felét. Figyelemre méltó, hogy ezekből az országokból érkezik a legtöbb bevándorló. Ezek az országok valamikor viszonylag jó gazdasággal, olajjal és más természeti erőforrásokkal rendelkeztek. Az Amerikai Egyesült Állam Izrael kérésére ezért itt robbantott ki háborút és ellehetetlenítette az életet. Mivel az említett országok területeit az eljövendő Nagy Izraelben zsidók fogják lakni így az ottani arab lakosságot mielőbb fel kell számolni. A nagycél beteljesedett: a háborúk által romba döntött országok lassan kiüresedtek. Akik mégis maradnak, azokat a szintén zsidó irányítás alatt lévő ISIS - (ellen-iszlám/ellen-állam) terrorszervezet irtja ki, megteremtve ezzel a zsidók számára az új életteret. Mivel ilyen nagy számban bevándorlók még sosem érkeztek, így joggal mondhatjuk, hogy Izrael elkezdte megteremteni magának az életteret

Igazolni látszanak, miszerint az egyébként Izrael és USA közreműködésével létre jött  ISIS által lerombolt területeket zsidó felvásárlók sorra szerzik meg.

http://mediavadasz.info/a-nagy-izrael-terve-es-megvalositasa/A bevándorlás hatásai

Prof Dr.Nógrádi György biztonságpolitikai szakértő 


Németországba „menekült” megszállók alig 7%-a dolgozik, ők is többnyire a külön nekik létrehozott (államilag támogatott) állásokban kamatoztatják nem létező szaktudásukat


A mostani migráció jellemzői alapján összességében kijelenthető, hogy az Európát célzó bevándorlás önmagában nem növeli a fogadó országok jólétét, sőt komoly költségei terhet raknak a fogadó országok államháztartására. Ismereteink alapján tehát nem csupán leegyszerűsítő, hanem minden bizonnyal téves azoknak a várakozása, akik az EU-t sújtó demográfiai és gazdasági problémák megoldását a migrációtól várják. 2016-ben rendkívül szerény, 0,1 százalékos addicionális GDP-növekedést jelenthet az EU szintjén

Aiyar, Shekhar et al (2016): The Refugee Surge in Europe: Economic Challenges. IMF Staff Discussion Note SDN16/02.
(nhető. )

https://www.migraciokutato.hu/hu/2016/11/07/az-aktualis-migracios-hullam-gazdasagi-hatasai-europaban/(Institut errechnet: Nur jeder 50. Flüchtling findet einen Job, bild.de, 2015. december 13.)


Gazdag István  A bevándorlás árát az őshonosok fizetik

http://www.demokrata.hu/velemeny/bevandorlas-arat-az-oshonosok-fizetik
Svenska Dagbladet svéd lap


2018. március 29.

Lánczi Tamás: Az élet Orbán Viktort és Magyarországot igazolta a migráció kérdésében 2018. március 30.


http://www.origo.hu/nagyvilag/20180323-svedorszag-mentok-tamadas-bevandorlas-no-go-zona.html


Megjelent, a PestiSrácok.hu által magyarul kiadott Udo Ulfkotte és Stefan Schubert Határtalan bűnözés című oknyomozó könyve.

http://www.origo.hu/nagyvilag/20180323-svedorszag-mentok-tamadas-bevandorlas-no-go-zona.html

 


A Migráció megtervezése

Megjegyzés: káfir, a muszlimok és nem-muszlimok megkülönböztetésére használt kifejezés, a gyaur  megfelelője


 napi ötszöri imára, a szigorú szabályokhoz kötött tisztálkodásra, étkezésre, öltözködésre, viselkedési normákra. Ezek mind azt fejezik ki, hogy a közösség uralkodik a vallás segítségével az egyes emberek felett, akiknek nincs így az európai keresztény kultúrában felnőtt emberekhez hasonlítható szabad akarata, önállósága és felelőssége.

Dr. Drábik János Egyvilágrend - Európa és Amerika iszlamizálása

A keresztény civilizáció végnapjai

Gold book kiadó, 2017


A filantróp Soros (Schwartz) György terve

A fő cél  Európa felmorzsolása. Soros terve Európa, különösen Németország meggyengítése és az európai nemzetállamok megszüntetése. Ez olvasható a George Soros „Der Multi milliardär, sein globales, Netzwerk und das Ende der Welt, wie wir sie kennen.” A multi milliárdos globális hálózata és az általunk ismert világ vége” című könyvében.

Soros és lepénzelt követőinek célkitűzése, globalizációval a nemzetállamok megszűntetése és egyetlen óriási piac létrejöttének elősegítése.  Ennek egyik bujtatott, de számukra nagyszerű megoldása Európa bevándorlókkal történő elárasztása.

A Migration Aid kampányba kezdett, melynek mottója „Nincs Magyarország jövevények nélkül.” ami azért született meg,  hogy  pénzügyi érdekei érvényesülhessenek.


Siewert András, a Soros-hálózat részét képező Migration Aid vezetője egy beépített újságírónak egyebek mellett elárulta: Soros állítólagos emberbaráti akciói valójában azt a célt szolgálják, hogy a lehető legjobban megerősítsék a milliárdos politikai befolyását Magyarországon.

Mindezt annak érdekében, hogy Soros pénzügyi érdekei érvényesüljenek!  Migration Aidnek komoly kapcsolatrendszere van Magyarországon és a szomszédos országokban, valamint Görögországban, sőt a budapesti német és osztrák nagykövetségen is. A németeknél egyenesen a katonai attasé a kontaktjuk  A magyar kapcsolatrendszerbe a következő itthoni Soros-szervezetek is beletartoznak: 

Magyar Helsinki Bizottság,

Menedék Egyesület,

Társaság a Szabadságjogokért,

Amnesty International,

Artemisszió Alapítvány.

https://ripost.hu/cikk-kikotyogta-soros-titkait-itthoni-megbizottja


Soros hálója a teljes magyar közéletet is átszövi, a milliárdos keze a sajtón keresztül, a civil szférán át a pártokig is elér. Egy brit újságíró, Neil Clark így érzékelteti a spekuláns hatalmát:
„…dollár milliárdokkal felfegyverkezve, tele civil szervezetekkel és az amerikai külügyminisztérium jóakaratú beleegyezésével tökéletesen alkalmassá válik arra, hogy megbuktasson olyan kormányokat, amelyek üzleti érdekeivel ellentétesek…”

Von Rétyi leszögezi: Soros speciális rendszerkritikája révén felmérhetetlen gazdagságot halmozott fel, ami óriási hatalommal és roppant nagy befolyással kapcsolódik össze...
https://www.magyarmenedek.com/products/12861/George_Soros_-_Andreas_Von_Retyi.htm


Sorost az Európai Unióban 80%-ban elutasítják, tehát kedvezőtlen a megítélése azok körében, akik véleményt alkotnak róla.


A könyvesboltokban is elérhető lesz  Andreas von Rétyi Soros Györgyről szóló könyve, amely a “George Soros: A multi milliárdos globális hálózata és az általunk ismert világ vége” címet kapta.

A német szerző több mint kétszáz oldalon bizonyítékokkal alátámasztva, számtalan hivatkozással mutatja be, hogy a nemzetközi spekuláns milyen roppant arzenállal bír a világ menetének befolyásolására, a különböző nemzetek belpolitikájába való beavatkozásra és legitim kormányok megdöntésére. 


A  terv lényeges elemei

1./ EU-nak a jövőben évente legalább egymillió menedékkérőt kell befogadnia. Ennek költségeit méltányosan kell elosztani. A megfelelő finanszírozás érdekében minden egyes menedékkérő esetében 15 ezer eurót kell biztosítani az első két év mindegyikére azért, „hogy fedezni lehessen a lakhatás, egészségügyi ellátás és az oktatás költségeit és azért, hogy a menekültek elfogadását vonzóbbá lehessen tenni a tagországoknak.”

2./ EU adjon segítséget  LibanonJordánia és Törökország részére azért, hogy gondoskodni tudjon a területén élő mintegy 4 millió menekült ellátásáról.

3,/ Az EU-nak azonnal el kell kezdenie egy egységes EU Menekültügyi és Migrációs ügynökség létrehozását, és végül egy egységes Uniós határőrséget. Megállapítja, hogy a 28 különálló menekültügyi rendszer nem működik

4./ A menedékkérők számára biztonságos csatornákat kell létrehozni, kezdve Görögországtól és Olaszországtól a célországokig

5./ Az EU által kidolgozott operatív és pénzügyi mechanizmusokat fel kell használni a menedékkérők és a bevándorlók kezelésére vonatkozó normák megállapítására. 

6./ Ahhoz, hogy az EU évente több mint egymillió menedékkérőt és migránst tudjon befogadni, mozgósítani kell a privát szektort  civilszervezeteket, egyházi csoportokat, az üzleti szférát hogy szponzorként működjenek közre. Ehhez nem csak pénzügyi alapok kellenek, de emberi és információtechnikai kapacitás is a migránsok és a szponzorok egymásra találásáhozAkit befogadtak az nem követelőzhet és alkalmazkodni kell a befogadó ország rendjéhez törvényeihez és hagyományaihoz. Kiszolgáltatják az európai embereket az öntörvényű iszlamisták radikális csoportjainak.

https://hu.wikipedia.org/wiki/A_menek%C3%BClt%C3%BCgyi_rendszer_
%C3%BAjj%C3%A1%C3%A9p%C3%ADt%C3%A9se


Röhej ami már Európában megy a liberális hatalom lefizetett képviseleti elit önkénye miatt.


Financial Times elemzője 2017. szeptember 18-án megjelent cikkében rámutatott, hogy Magyarország nem az egyetlen ország, ahol Soros-ellenes kampány folyik. 2017-ben Sorost megvádolták azzal is, hogy
Galló Béla politológus  2016. augusztus 16

https://888.hu/article-igy-zuzza-szet-soros-ez-europai-tarsadalmaMultikultúra

A 3500 éves múltra visszatekintő fehér civilizáció kipusztulásra van ítélve.

Hát már elfelejtetted, hogy az európai kultúra a görög, latin, héber és keresztény életbölcselet  összekapcsolódásából  alakult meg?  Ez a négy gyökér adja meg  ennek a kultúrának  intellektuális és morális fölényét.


A sokszínű Európa mindaddig helyénvaló, amíg a vén kontinensen őshonos kultúrákról van szó, amelyek szépen itt, egymás mellett alakultak ki, fejlődtek, és fejlődnének a mai napig, ha nem kéne nekik is uniformizálódni.

A cél ugyanis homogenizálni mindent, és a törvények által elhallgattatni azokat, akik ezt felismerik. A nemzeti kultúrák romjain valami, természetellenest akarnak létrehozni


Marseille és Rotterdam lakosságának már most 25%-a  muzulmán. Malmőben ez az arány 20% és Brüsszelben, Londonban és Párizsban is 10% felett van.


Kulturális különbözőségekSharia

Mielőtt Igen-t mondasz a tömeges bevándorlásra meg kell ismerkedned  a bevándorlók magatartására, erkölcsi  viselkedési  tulajdonságaira. Figyelemfelhívónak példaként itt csak néhányat említek

A sharía jogrendszer az alapja minden muszlim életének vallási, politikai és kulturális szinten

Két év alatt Medinában minden zsidót megöltek, leigáztak vagy száműztek. A sharía mindenhatóságát mutatja, hogy politikai fennhatóságot követel az alkotmány felett.


Iszlámhttp://iszlam.com/iszlam-az-elet-vallasa/iszlam-es-nyugat/item/1311-a-dzsihad-valodi-jelentes

http://migracio.mandiner.hu/cikk/20160425_marfi_gyula_a_migracionak_nem_okai_celjai_vannak


 

Feliratok fordítása: Európa a rák, az iszlám a válasz!; Semmisítsd meg az iszlámot rágalmazókat!

 


 

Transzparens feliratok fordítása  Öld meg az iszlámot inzultálókat!; Európa, fizetni fogsz, a rombolás folyamatban!; Fejezd le az iszlámot inzultálókat! (takarva); Mészárold le az iszlámot gúnyolókat!; olvashatatlan; Európa, fizetni fogsz, a megsemmisítésed/kiirtásod folyamatban!

 Prof Dr. Lóránt Károly nemzetközi hírű közgazdász. A dolgozat teljes terjedelmét a londoni Telegraph idézte


A “liberálisok” napok óta lelkesülten beszélnek arról, hogy Magyarország “történelmileg multikulti ország volt” Évezredes történelme során sem Európa, sem Magyarország nem volt multikulti. A multikulturalizmus ideológiája egy alig néhány évtizedes találmány, és éppen manapság bukik meg látványosan.

Tudomásul kell venni, hogy kétfajta ország csoport létezik az Európai Unióban.

a./ Vannak a volt gyarmattartó országok és azok,

b./ amelyek sosem voltak gyarmattartóak. Ezért kulturálisan is másképpen viszonyulnak a bevándorlás kérdéséhez,


Mi értéknek tekintjük azt, hogy Magyarország egy homogén ország kultúrájában, gondolkodásmódjában, civilizációs szokásaiban. Szerintünk ez egy érték, nem is szeretnénk ezt föláldozni. De nem akarjuk elvitatni a jogát azoknak az országoknak sem a bevándorlók befogadásához, amelyek egyébként ehhez hozzászoktak és így akarják megoldani a problémáikat. Ezért javasoljuk, hogy egy lehetetlen közös nevező helyett inkább minden tagállamnak adjuk meg a jogot, hogy eldöntsék, akarnak-e bevándorlókat a saját hazájuk területén vagy nem.

Gazda Albert  2015. május 21.

https://cink.hu/dragaim-tortenelme-soran-europa-es-magyarorszag-sem-vo-1705980138


Egedy Gergely: (Multi)kultúra konzervatív olvasatban. Magyar Szemle. Új folyam X. 34. szám Budapest, 2006 Forrás: http://www.magyarszemle.hu/cikk/20060815_multikultura__konzervativ_olvasatb

 


Berkes Lilla A multikulturalizmus fogalmának kialakulása és jelentése című tanulmányában rámutat arra a tényre, amely szerint éppen az iszlámon belül erősödött és erősödik azok befolyása, akik elutasítják a keresztényekkel való bármiféle keveredést, a felvilágosodás és a polgári kultúra értékeinek bármiféle átvételét. Akik az ő köreikben erre mégis hajlandónak mutatkoznak, azokat kiközösítik, így választaniuk kell a kulturális gyökereik és az európai szabadelvűség között, ami feloldhatatlan dilemmát jelent.


Iskolákban

A legtöbb probléma azokban az iskolában van, ahol a migrációs hátterű diákok aránya eléri a 70%-ot. Ezekben az intézményekben már a diákok közti halálos fenyegetések, a tanárok elleni fizikai támadások sem ritkák.

Sok diák pedig felfegyverezve jár iskolába, a legtöbbjük gázsprét vagy kést visz magával a tantermekbe.

Az erőszakos migránsdiákok pedig nem csak egymásra támadnak, hanem ugyanúgy a német gyerekekre, vagy a zsidó származásúakra 


A Közel-Keletről és Észak-Afrikából érkezett fiatalok úgy nőttek fel, hogy nekik a nők nem parancsolhatnak, vagyis a tanárnők semmilyen tiszteletre nem számíthatnak. 


berlini Tempelhof nevű kerületben él szinte  a legtöbb migráns, ez pedig már az iskolákban is komoly problémákat okoz. A Bild arról számol be, hogy már az általános iskolás gyerekek között is egyre gyakoribbak az életveszélyes fenyegetőzések. Egy apa például arról mesélt, hogy a lányát muszlim diákok zaklatják, mert nem Allahban hisz.  Amikor pedig kiderült, hogy az egyik szülői ágról zsidó felmenői is vannak, akkor vészjósló hangsúllyal azt kezdték skandálni, hogy zsidó, zsidó.

SZERZŐ: WM MÁRCIUS 25. 11:27

https://ripost.hu/cikk-migransok-iskolak-muszim


No-Go zónák

Nyugaton létrejöttek olyan városrészek, ahová még a rendőrök is félve merészkednek be, akkor a teljes balliberális elit egy emberként állította azt, hogy mindez hazugság. Majd nemrég maga Angela Merkel ismerte el, hogy igenis léteznek no-go zónák.

 

A rendőrségi források Svédországban és Franciaországban több száz olyan területet határoztak meg, amelyeket a rendvédelmi szervek egyáltalán nem, vagy csak részlegesen tudnak ellenőrizni. Ezeknek a zónáknak a létezését ma már egyre nehezebb megkérdőjelezni, hiszen a helyi lakosok és az útikönyvek egyaránt figyelmeztetnek a veszélyességükre.


A „különösen veszélyeztetett” területek száma Svédországban 2015 és 2017 között 15-ről 23-ra nőtt. A svéd rendőrség szerint e területeken 5000 bűnöző személy és 200 bűnözői hálózat működik

 “The Sweden Report” jelentése szerint ezekben a városi kerületekben, lakótelepeken a mentőket, tűzoltókat, a közműellátók munkatársait is rendszeresen támadások érik.

Összefoglalásként megállapítható, hogy a bevándorlók által lakott városrészek komoly veszélyt jelentenek a többségi társadalomra, ezek az integráció elsődleges akadályozói, a bűnözés és a radikalizálódás központjai


A rasszizmusról

A rasszizmus olyan gondolkodásmód, amely az emberek egy adott csoportját feltételezett vagy valós tulajdonságaik alapján elkülöníti, rasszként azonosítja, velük szemben morális, társadalmi vagy politikai megkülönböztetést alkalmaz. Rasszista az, akinek az emberek ezen csoportjairól alkotott véleményét és velük szembeni viselkedését negatív diszkrimináció jellemzi.

Az emberiség valamennyi csoportja, külső megjelenéstől függetlenül a ma Afrikaként ismert földrészről származik. Stringer, Chris and Robin McKie, African Exodus. Cape, 1996

A hagyományos rasszizmus mint tudománytalan elmélet elutasítása után a modern rasszizmus magába foglalhatja a más „kultúrákkal” szembeni megkülönböztetést is. Példa: „a cigányok sokat lopnak”, „az arabok nőgyűlölők”, „az afrikaiak különösen agresszívek”, „a zsidók mindig hazudnak”. Étienne Balibar francia filozófus a rasszizmusnak ezt a formáját „rasszok nélküli rasszizmus”-nak nevezi. Az ilyen feltevéseknek lehet statisztikai alapjuk, azonban az általánosítás megbélyegzi a közösség negatív tulajdonsággal nem rendelkező tagjait is.


Az „új rasszizmus” megjelenésével már nem a faji biológiai - alapú lealacsonyítás, a faji alapon tipologizáló alá fölé rendelés állt a rasszizmus központjában, hanem a bevándorlás általi etnikai sokféleség egyre nehezebb tolerálása végett - kulturális alapon történő kirekesztés. (Kovács Vidra [2004/1].)

Kovács Éva Vidra Zsuzsanna [2004/1]: Az idegenekkel és a külföldiekkel kapcsolatos angolszász, francia és német kutatások irodalma (1990-2002). In: Tóth Pál Péter (szerk.): Külföldiekkel vagy idegenekkel…KSH Népességtudományi Kutatóintézet Kutatási Jelentése 76, Budapest. p. 15-46.

  Dr. Póczik Szilveszter PhD tudományos főmunkatárs, Bűnözéskutatási és Elemzési Tudományos Osztály


Póczik Szilveszter [2008]: A nemzetközi migráció tendenciái a 20. és 21. században elméleti és történelmi nézőpontból. In: Póczik Szilveszter - Dunavölgyi Szilveszter (szerk.): Nemzetközi migráció nemzetközi kockázatok. HVG-ORAC Lap- és Könyvkiadó Kft, Budapest.Maier, Robert [2002]: Does a Supranational Europe Stimulate and/or Combat Racism? In: Evens Foundation (ed.): Europes New Racism. Causes, manifestations and solutions. Berghahn Books, New York. p. 85-105.

http://www.grotius.hu/doc/pub/OPMHNT/2010_147_meszaros_eszter_szakdolgozat.pdf


Hardi János: A rasszizmus alapjai 1. rész. 2004. november 19. 2. Forrás: http://www.boon.hu/2007/09/rasszizmus3.pdf


Mészáros Eszter: Rasszizmus és nemzetközi migráció összefüggései Németországban és Nagy-Britanniában. Budapest 2010. Grotius E-könyvtár.

Forrás: http://www.grotius.hu/doc/pub/OPMHNT/2010_147_meszaros_eszter_szakdolgoz at.pdf


European Network Against Racism. Válasz a rasszizmusra Magyarországon. Tanulmány. Forrás: http://cms.horus.be/files/99935/MediaArchive/pdf/hungary_hu.pdf


Az Európai Hálózat a Rasszizmus Ellen (ENAR)  http://www.abbreviationfinder.org/hu/acronyms/enar_european-networkagainst-racism.html


Berkes Lilla „A multikulturalizmus fogalmának kialakulása és jelentése” című tanulmányában rámutat arra a tényre, amely szerint éppen az iszlámon belül erősödött és erősödik azok befolyása, akik elutasítják a keresztényekkel való bármiféle keveredést, a felvilágosodás és a polgári kultúra értékeinek bármiféle átvételét. Akik az ő köreikben erre mégis hajlandónak mutatkoznak, azokat kiközösítik, így választaniuk kell a kulturális gyökereik és az európai szabadelvűség között, ami feloldhatatlan dilemmát jelent

http://www.southeast-europe.org/pdf/04/DKE_04_M_E_BEL.pdfJutta Limbach a Német Szövetségi Alkotmánybíróság volt elnöke szerint az elsődleges elvárás inkább az integráció, azonban nem lehet eltekinteni attól a ténytől, hogy Németországban több mint 7 millió külföldi él, ebből 3,2 millió muzulmán, akik közül körülbelül 3400 ezer már német állampolgár. A bevándorlók nyelvét, kultúráját és vallását ugyan tolerálják, de nem védelmezik. A védelem leginkább az egyéni érdekeket figyelembe vevő módon oldható meg, alapvetően a szabadságjogok igénybevételével (például vallásszabadság).Megoldás (?)


Bevándorlók jellemzése

A rossznak feltüntetett migránshelyzet cáfolatairól

http://szeka.blog.hu/2015/08/31/a_hat_leggyakoribb_tevhit_a_menekultekkel_kapcsolatban

http://real.mtak.hu/62503/1/Migr_bunu_hatasai_2016_full_u.pdfVisszatérve a kedvezőtlen állapotokra


Európa jelene és jövője a migrációs nyomás tükrében Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő előadása Kalocsán  2017. 11. 16


https://www.hirado.hu/kulfold/kulpolitika/cikk/2018/04/01/wolfgang-schauble-a-migracio-miatt-is-erosodik-az-antiszemitizmus-nemetorszagbanhttp://www.dw.com/en/why-are-sexual-assaults-in-bavaria-on-the-rise/a-40613027Bűnözés


a./ az erőszakos bűncselekmények száma 10,4%-kal nőtt. 

b./A növekedés 92,1%-a a menekülteknek tulajdonítható 


https://www.focus.de/politik/deutschland/zusammenhang-festgestellt-mehr-gewaltkriminalitaet-durch-mehr-fluechtlinge-kriminologe-erklaert-brisan


Vatikáni Rádió  https://www.magyarkurir.hu/hirek/egy-eve-gyilkoltak-meg-jacques-hamel-atyat

Ennél sokkal durvább, hogy a környéket mennyire behálózta a drogfogyasztás: 2016-ban 165 kábítószerrel történő visszaélés történt, idén már 425 ilyen esetet regisztráltak a hatóságok. A kereskedelemben főleg a menedéket kérő migránsok vesznek részt, akik arab bűnbandákkal együttműködve árasztják el Berlint drogokkal.


A meg nem nevezett berlini rendőr akadémia rendőrinstruktor szerint az akadémia újonnan felvett migráns tanoncai óriási gondokat okoznak. Legtöbbjük arab vagy török származású és alig beszél németül. Tanulni nem hajlandóak, a tiszteket megfenyegetik, a rendőr akadémiáról pedig rendszeresen ellopnak kisebb tárgyakat  írja a Die Welt.


Korábban elrabolták a Dagens Nyheter nevű svéd lap fotósának a kameráját. Mikor a férfi megkérte a rendőröket, hogy segítsenek neki és vigyék kórházba, egyszerűen lerázták azzal, hogy nekik oda túl veszélyes bemenni, oldja meg maga a problémáját. 

2017. december 19

https://888.hu/article-sved-mindennapok-a-nok-ne-menjenek-egyedul-az-utcaraAz adatbázis szerint 2016. január 1. óta Németországban, Ausztriában, Svájcban, Belgiumban és Olaszországban összesen 6504 bűncselekményt követtek el bizonyíthatóan migránsok. Ennek megoszlása típusok szerint az alábbi: 


Szexuális zaklatás

747

Nemi erőszak (kísérletek is)

107

Kiskorúak elleni erőszak, szexuális zaklatás és nemi erőszak

600

Lopás, rablás

2480

Garázdaság, zavargás

566

Testi sértés

1583

Gyújtogatás

59

Terrorcselekmény

37

Gyilkosság

180

Szexuális zaklatás/nemi erőszak uszodákban, strandokon

144

Összesen 6503


Yann Vallerie 2013 óta a bretagne-i Breizh-info.com hírportál főszerkesztője, akinek cikkei számos más, független francia és belga médiumban jelennek meg, ezt nyilatkozta:

Milliókkal egyetemben nem akarjuk, hogy templomainkat bemocskolják, zászlainkat elégessék, gyermekeinket megöljék, feleségeinket megtámadják vagy megöljék.


Wolfgang Sobotka volt osztrák belügyminiszter 2017 márciusában elismerte, hogy 2016-ban mintegy 15 ezer esettel nőtt a bűncselekmények száma Ausztriában, így összesen 523 ezer ügyben kellett a rendőrségnek eljárást indítania. Mint mondta, a migránsok 63%-kal több esetben szegték meg a törvényeket. 2015-ben 14 ezer migráns ellen folyt eljárás, 2016-ban ez már a 22 ezret is meghaladta.Dzsihad szerepe a bűnözésben

500 dzsi­ha­dista sza­ba­dul ki a fran­cia bör­­nök­ből, és 1500 főre te­szik azok­nak a "kö­zön­­ges bű­­zők­nek" a szá­mát, akik a bör­­nök­ben ra­di­ka­li­­lód­tak.  2020-ig 500, rövidebb-hosszabb ideig rács mögött élő dzsihadistának jár le a büntetése és szabadon kell őket engedni. A börtön nem csak a bűnözés, hanem a dzsihád iskolája is.”

A dzsihád alapvetően erőfeszítést, küzdelmet jelent. A mudzsahedek = a dzsihad harcosai, akik vallási meggyőződésükért és az iszlám szent céljaiért küzdenek, többnyire életüket is feláldozva.  A hit erőszakos terjesztése céljából indított háború összeegyeztethetetlen az iszlám lényegével, ugyanis a Korán szerint senkire sem lehet ráerőszakolni a hitet


Franciaországban 2004 és 2017 között dzsihadista bűncselekményekért elítéltek száma: 137 ember.  A dzsihadisták többsége férfi. A franciaországi elítéltek között 131 férfi és 6 nő van, átlagéletkoruk 26 év. 40%-uk hátrányos helyzetű környezetben él, s 90%-uk szétesett, sokgyermekes családból származik.

A francia dzsihadisták 74%-a született muzulmán, 26%-a az élete során az iszlám hitre tért Végzettségük alacsony és többségük hátrányos környezetből származik. A dzsihadisták 40%-át korábban már elítélték egy vagy több köztörvényes bűncselekmény; általában erőszakos bűntett, lopás, csalás, kábítószer-kereskedelem vagy gyorshajtás miatt.  Azok a dzsihadisták, akik korábban elhagyták Európát, nem az európai útlevelükkel próbálnak majd visszajönni.


 Németországba érkezett menedékkérők többsége jellemzően fiatal, 14 és 30 év közötti férfi. Ennek azért van jelentősége, mert ez a réteg világszerte felülreprezentált az erőszakos bűncselekmények elkövetői között, azaz a teljes lakosságban betöltött arányukhoz képest többen követnek el erőszakos bűncselekményeket. A kutatók különálló tényezőként azonosítják a férfiak túlsúlyát, kiemelve, hogy ennek révén gyengébb a nők úgynevezett civilizáló hatása.

MTI2018. 03. 29.

https://www.lokal.hu/2018-03-ezek-az-adatok-derultek-ki-a-francia-dzsihadistakrol/


Terrorizmus

Bevándorlók között terroristák is vannak.A France Infónak egy vásárló azt mondta, hogy a lövéseket hallva kilenc másik vásárlóval együtt egy hűtőraktárba menekültek be. Nagyjából egy órán át ott rejtőztek el, mielőtt egy vészkijáraton ki tudtak menekülni az épületből.http://www.szombat.org/politika/veszelyes-lejton-iszlam-kozossegek-europaban


Amíg mi azt mondjuk, hogy a migránsok között bűnözők is jöttek be Európába, addig néhány nyugat-európai politikus azt állítja, hogy azok száma elenyésző lehet. Mondják ezt annak ismeretében, hogy az elmúlt évben a majdnem kétmillió migránsról, akik Európába jöttek, szinte semmit sem tudunk. Ennek ellenére vannak olyan uniós intézmények és nemzetközi szervezetek, amelyek hasonló irányvonalak mentén próbálnak meg küzdeni a migrációval és az ahhoz kapcsolódó bűncselekményekkel.

Hautzinger Zoltán: Az irreguláris migráció büntetőjogi aspektusai. In: Hautzinger Zoltán (szerk.): Migráció és rendészet. Magyar Rendészettudományi Társaság Migrációs Tagozat. Budapest, 2015.Terrorizmus és migráció kapcsolata

2016 nyarán már az az Angela Merkel is kénytelen volt elismerni a terrorizmus és a migráció közötti kapcsolatot, aki korábban hevesen tagadta ezt az összefüggést.”


A Frankfurter Allgemeine Zeitung szombati számában Stahlhut interjúját jelentette meg Indonézia legnagyobb 50 millió tagot számláló muszlim-egyesületének főtitkárával, Kyai Haji Yahya Cholil Staquffal. A cikk címe magáért beszél „A terrorizmus és az iszlám összefüggenek”.

https://www.hirado.hu/2017/08/22/muzulman-vezeto-a-terrorizmus-es-az-iszlam-osszefuggenek/

 

A párizsi és a brüsszeli merényletek világosan megmutatták azt, hogy a terrorizmus és a migráció között van kapcsolat. A támadásokat dzsihadista csoportok követték el és magára vállalta az Iszlám Állam is.


Az elmúlt évek terrortámadásainak 2015 óta összesen 68 eset háromnegyedét, a halálos áldozattal járó merényletek mindegyikét migránsok vagy migráns hátterű személyek követték el. Ez azonban úgy tűnik, még mindig nem volt elég Brüsszelnek, illetve a hazai és nemzetközi balliberálisoknak, ők továbbra sem hajlandóak felhagyni az önsorsrontó és a terrorizmust fokozó bevándorlás politika támogatásával, korábban hazugsággal vádolták azt, aki felhívta erre az összefüggésre figyelmet.


A belga rendőrségi adatbázisban például 2010-ben még nagyjából 1800 terrorizmushoz köthető vagy terroristákkal szimpatizáló adatait rögzítették, míg 2017 első négy hónapjára már 19 ezer azoknak a személyeknek a száma, akiket a hatóságok terrorveszély szempontjából szélsőséges nézeteket vallók vagy terrorszervezettel rokonszenvezők között tartottak számon.


Franciaországban is. Manuel Valls nemrég távozó miniszterelnök pár hónapja arról beszélt, hogy már megközelítőleg 15 ezer embert tartanak számon azért a francia hatóságok, amiért azok a radikalizálódás útjára léptek. 


2016-ban csak Németországban hét terrortámadás volt:

https://vilagfigyelo.com/120-decibel-senki-sem-tudja-ki-lesz-a-kovetkezo-noi-mozgalom-alakult-a-migrans-eroszak-ellen


https://www.hirado.hu/kulfold/cikk/2018/03/23/egyre-tobb-nemet-no-lep-fel-a-migransok-eroszakos-buncselekmenyei-ellen/


#Sweden: aggressive migrant did not get a seat in the tram. He attacks an elderly lady & tries to beat & kick a young woman because she wanted to protect the elderly lady from his aggression. The Swedes will not wake up from this nightmare & they will regret it bitterly.

19:11 - 2018. márc. 4.


A Századvég felmérése szerint a megkérdezett magyarok többsége úgy gondolja, hogy egyre több olyan erőszakos bűncselekményre lehet számítani 2018-ban Európában, amelynek hátterében a migráció áll.

A Bild állítja: 72 olyan bűnelkövető afgán ismert, aki a mai napig Németországban van.

Németország lakosságának több mint 22%-a  migrációs hátterű, adta hírül a Die Welt

http://www.figyelo.hu/szoveg/v/nott-ausztriaban-a-bunozes-a-bevandorlok-miatt/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201803Integrálhatóság

Az eddig megtalált korán-változatok egy része Mohamed próféta előtti időkben, egy másik része pedig a próféta utáni időkben keletkezett. Mintegy kétszáz évre tehető az eddig ismertté vált korán-szövegek fokozatos létrejötte,

Számos szakértő foglalkozott már az iszlám által hirdetett dzsihád és a muszlim terrorizmus összefüggéseivel. Ehhez kapcsolódik, hogy integrálható-e a Nyugat és az iszlám erkölcsi rendszere? 


Az óriási kulturális különbségekről hosszú távon el sem képzelhető, hogy integrálható az európai gondolkodásmódhoz, erkölcshöz és kultúrához.

A statisztikai adatok szerint a migránsbűnözők száma 2015 óta megduplázódott. A börtönökben migránsgettók alakulnak, amely remek fészke a radikalizációnak.

A belga börtönök fele migránsokkal van megtöltve. Számuk és arányuk egyre csak nő.

A statisztikai adatok szerint a migránsbűnözők száma 2015 óta megduplázódott. A börtönökben migránsgettók alakulnak, amely remek fészke a radikalizációnak.

https://888.hu/article-miert-van-az-hogy-a-belga-bortonok-tele-vannak-migransokkal
Könnyű úgy beszélni és szavazni a migrációról, hogy nem érintkeznek a bevándorlókkal. A képviselők többsége nem tapasztalja meg a velük való együttélés hátrányait, mert érdemben nem találkoznak velük, sem ők, sem pedig a gyermekeik, akik magániskolába járnak, így abszolút nincs valós kapcsolatuk.


Az a baj, hogy az EU-ban megváltozott a retorika, már nem gondként, hanem üdvözlendő dologként, multikulturális értékként tekintenek a bevándorlásra. De azt látni kell, hogy a probléma csak egyre nagyobb lesz, hiszen Afrikában jóval több gyermek születik, és a rossz körülmények, a nehézségek miatt egyre többen kelnek majd útra Európába. A tapasztalatok szerint azonban az érkezők 70-80%-a semmilyen szaktudással nem rendelkezik, semmihez nem ért, és dolgozni sem akar. Ki fogja őket eltartani? A Világgazdasági Intézet, azaz az IfW legújabb felmérése szerint a német migránsnők csaknem 90%-a nem dolgozik.

Ruud Koopmans szociológus szerint azzal, hogy a muszlim társadalmakban a nőket elnyomják, sokkal nehezebb az integrálódásuk a nyugati világban.

A kutatók kiderítették, ennek az az oka, hogy a muszlim társadalomban jelentős férfidominancia Európában is jelen van, és a nők nagy része szegregálva él.

https://888.hu/article-a-muszlim-bevandorlok-nem-hisznek-az-egyenjogusagban-a-nok-nem-dolgozhatnak


Honnan van pénzük? Feltűnő, hogy nem visznek magukkal még egy zsebkést sem, azaz nincs náluk olyan tárgy, amivel egy rendőrségi csomagellenőrzésen fennakadnának. Továbbá nincs náluk Korán sem, ellenben indokolatlanul sok pénzük, modern okostelefonjuk és bankkártyájuk van. Spöttle felvetette: sokuknál 20-30 ezer euró van , de az talány, ugyan ki vette volna meg a házukat Irakban, Szíriában vagy Szomáliában


Ki termeli meg a nekik nyújtandó segélyt? Én bízom benne, hogy ezt egyre több országban felismerik majd és nem fogják tolerálni az emberek, fellázadnak ez ellen, mint ahogy látjuk ezt Ausztriában és Olaszországban is a választási eredményeken meglátszik.

http://www.haon.hu/morvai-krisztina-kartyavarkent-omlik-ossze-az-eu-ha-nem-hallgat-a-polgaraira/3810787


Migráció visszaszorítása

Brüsszel 44 milliárd eurót kínál a közel-keleti és afrikai országoknak a migráció visszaszorításáért  A világ terrortámadásainak 45%-át arab országok állampolgárai követik el akik ugyanakkor a világ népességének mindössze 5%-át teszik ki 


A brüsszeli vezetők a migráció teljes megszüntetése helyett továbbra is a migránspárti politikát támogatják. Legutóbb például egy egészen bizarr propagandarajzfilm készült az Európai Bizottság és a francia kormány támogatásával, melyben az Európai Uniót tündérként ábrázolták, aki varázsszőnyegen juttat muszlim migránsokat Nyugat-Európába, miután azokat a „rasszista” Kelet-Európában nem fogadták kitörő lelkesedéssel.


Egy kivételes megállapodás született az ENSZ főbiztosa és Izrael állam között, amellyel

16 250 embert visznek ki olyan fejlett országokba, mint Kanada vagy Németország és Olaszország. Az izraeli kormány fejenként 3500 eurót ajánlott a többségükben Szudánból és Eritreából érkezett migránsoknak, továbbá egy repülőjegyet egy „biztonságos szubszaharai országba”, amely az izraeli média szerint Ruanda lehet.

https://magyaridok.hu/kulfold/nyugati-orszagok-veszik-at-az-izraelbe-erkezett-afrikai-migransok-harmadat-2956609


Benjamin Jacobs főrabbi  szerint „öngyilkosság” hagyni, hogy Nyugat-Európába nagy számban érkezzenek olyan emberek, akik gyűlölik a zsidókat és eszközként tekintenek a nőkre.