Amit a Biorezonanciáról egészsége érdekében nem árt tudni 2 rész

Mielőtt elolvasná ezt a dolgozatomat, arra kérem, hogy előbb tekintse át az 1. részt, amit itt találhat: http://nelegybeteg.hu/tanulmany-biorezonancia.php

Az egyetemes tudású Albert Einstein (1879–1955) is megállapította:
„Aki komolyan foglalkozik a tudománnyal, az végül arra a meggyőződésre jut, hogy a világegyetem törvényeiben egy szellem nyilvánul meg, amely messze fölötte áll az emberi szellemnek, és amellyel szemben korlátozott képességeink tudatában alázatot kell tanúsítanunk”

A világegyetemben minden elektromágneses rezgésekből áll, mi magunk is. Ha a rezgések harmonikusak, akkor, egészségesek vagyunk. Amennyiben ez a harmónia felborul, az testi és/vagy lelki betegségeket okozhat.
Az anyag nem más, mint egy széles és összetett hullámsáv, ami állóhullámokból áll Ezek a hullámok addig léteznek, amíg energiával tápláljuk őket. Az anyag hullámsáv tartománya 1014-től a 1026 rezgések száma/sec (frekvencia)– ig terjed.
Ha az anyagot állóhullámok összességének tekintjük, akkor feltételezhető. hogy létezik egy magasabb energiaszint, ami ezeket az állóhullámokat létrehozza és fenntartja.

Normális emberi lények 68-72 MHz-en rezegnek A spirituális ember aurájának pulzációs sebessége 92-360 MHz. Ha valaki képes a test a frekvenciáját 62 MHz felett tartani, akkor nem kell aggódnia, hogy megbetegszik. Annak elkerülése érdekében, hogy testének frekvenciája alacsonyabb szintre csökkenjen, kerülje a gyorsétel, konzervek és feldolgozott élelmiszerek fogyasztását. Gyakorold rendszeresen a meditációt is.
A spirituális személy aurája nagyon magas frekvencián rezeg a többi emberhez képest fejlett magasabb szintű elméje, akarata, ismerete, valamint a spirituális és fizikai felépítés integrációja miatt.

Módszerek a rezgés emelésére.

Testünk rezgési helyei
Minden szervünknek és a bennük lévő sejteknek egyedi, csak rájuk jellemző rezgése (frekvenciája) van. Egy májsejt csak a rá jellemző frekvencián képes rezegni, ugyanígy a tüdő-, szív-, izom-, idegsejtek is egyedi rezgésmintával rendelkeznek. Egy beteg szerv működése javítható, ha a rá jellemző optimális frekvenciákat juttatjuk el hozzá az eredendő állapot visszaállítása céljából. A biomágneses rezonanciának nincs káros mellékhatása, hiszen a nem nekik szóló üzeneteket még csak meg sem hallják a sejtek.
Arra kell figyelni, hogy a megfelelő sejtekhez, a megfelelő hangerőn, megfelelő hosszan és a megfelelő nyelven beszéljünk.

Az átadott helyes rezgés fenntarthatósági ideje
Kérdés, hogy a sejtekben ez az információ mennyi ideig tartható fenn? A szervezet a különböző biológiai értelmet hordozó jeleket meg tudja őrizni, és pedig a szervezet nagy részét alkotó vízmolekulák segítségével. Ennek a vízmemóriának az információhordozó képessége nagymértékben függ a szervezet hidratáltsági állapotától is. A betegség minden esetben hibás rezgésként jelentkezik a szervezet elektromágneses képében, vagyis zavar támad a szervezet elektromágneses egyensúlyi állapotában. Az egészséges hullámokat harmonikusnak, a betegségekre jellemző hullámokat pedig diszharmonikusnak nevezzük
http://biomer.biorezonanciameres.hu/biomagneses-rezonancia/

Kezelések
A biorezonancia célja, hogy kis elektromos hullámok segítségével visszaállítsuk az eredeti állapotot. A kezelésnél a beteg saját rezgéseit használjuk fel a terápia során. A meggyengült egészséges rezgéseket erősítjük, a kórosakat elimináljuk a szervezetből.

Az Egészségügyi Marketing Tanácsadó Iroda munkatársa a következőket mondja:
A legkorszerűbb gépekkel tudunk teljes körű állapotfelmérést csinálni a páciensekről, amelynek során a test elektromágneses hullámainak segítségével szerveink működéséről, rejtett hibáiról, a testben lévő kórokozó gócokról, allergiákról, hiányzó vitaminokról és az energiaáramlás zavarairól is képet tudunk kapni.
A legújabb gép góckutatásra is alkalmas, amelynek során a szervezetben rejtetten jelenlévő kórokozókat (baktériumok, vírusok, gombák, férgek stb.) fel tudja deríteni és el is tudja pusztítani.
Ezekkel a gépekkel (nevük: I-health= intelligens egészség ) már lehetséges az ősi, több ezer éves gyógyítási elveket összekapcsolni a 21. század legmodernebb technikai megoldásaival és ezáltal sok, nehezen befolyásolható betegség esetében is képesek vagyunk a gyógyulás útjára elindítani a betegeket.
A kezelések lényege, hogy a harmonikus rezgéseket megerősítsük, a diszharmonikus rezgéseket pedig megszüntessük. Ez azt jelenti, hogy ha betegség esetén ellenkező értelmű hullámokat bocsátunk a szervezetre, akkor azzal a sejtek hibás kommunikációját kioltjuk, vagyis magát az okot szüntetjük meg. Az elektródák egy Bicom géphez vannak csatlakoztatva, amely ellenőrzi a testéből érkező energia hullámhosszakat, majd az optimális egyensúly helyreállításával ellensúlyozza a rossz frekvenciákat.
https://www.researchgate.net/post/Does-Bio-Resonance-really-work

Ez a terápia olyan fejlett és kifinomult eszközöket használ, amelyek elektród segítségével képesek összegyűjteni a testből származó rezgéseket, amelyeket aztán visszajuttatnak a betegbe. Alapvetően korrigálja az emberi test egyes szerveinek disszonáns rezgéseit, amelyek betegséghez vezethetnek. A teszt során a szervezetünk egyes szerveinek elektromágneses jellemzőit felírják a grafikonra. A program automatikusan összehasonlítja az adatbázisba írt etalon folyamatokat (grafikonokat) azokkal a grafikonokkal, amelyeket a betegtől kapott adatok alapján állítottak elő. Bármely kóros folyamatnak megvan a maga sajátos rezgése. A számítógép memóriájában több mint 10 200 grafikon található a kóros folyamatokról, a betegség súlyosságát, a paciens életkorát figyelembe véve.

szív esetében 700-800 Hz, ami 1500 Hz-re nő mellkasi fájdalom alatt.
a veséknél 600-800 Hz, ami a gyulladás során 900 Hz-re nőhet
vajúdás esetén a gyulladás miatt 300-400 Hz értékről 600 Hz-re nőhet.

https://sensitivimago.com/diagnostics-bioresonance/

Az elmúlt évek közlései szerint a biorezonancia terápia a májsejtek károsodásait is képes kezelni, amelyeket különböző májbetegségek okoztak fertőzések, krónikus alkoholfogyasztás, gyógyszerek használata stb. A Bioresonance terápia elősegíti a máj gyorsabb és jobb gyógyulását, anélkül, hogy bármilyen komplikáció jele lenne a közeljövőben.
https://bioresonance.com/using-bioresonance-to-treat-liver-cell-damage/

Ma már számos gyártó gyárt különféle nevekkel és többé-kevésbé jelentős különbségekkel ilyen eszközöket, például Oroszországban a Metatron vagy a Biowell termékeket. A biorezonancia megértéséhez vissza kell térnünk a kvantumfizika alapelveihez.
http://emag.medicalexpo.com/quantum-medicine-and-bioresonance-in-the-spotlight/

A biorezonanciának két ágazata van.
1./ Az egyikben a beteg rezgéseinek mérése után azok specifikusan módosítva visszavezetésre kerülnek a páciensre. Ezzel mód nyílik a diagnosztikára és a személyre szabott terápiára is.
Hátránya a terápiás alkalmazásban, hogy bár vivőanyagokkal napokig fenntartható az elektromágneses stimuláció, jelentős eredmény csak hosszabb távú kezelésekkel érhető el, ami pedig jelentős költséggel jár.
2./ Vannak kifejezetten otthoni alkalmazásra fejlesztett készülékek. Ezek diagnosztikai célokra nem alkalmasak, de különböző terápiákra annál inkább, különösen a megelőzési szakaszban.
Az ilyen készülékekbe előre kidolgozott frekvencia tartományokat építenek be, amelyek különböző működési zavarok vagy betegségek esetén segítenek helyreállítani a szervezet egyensúlyát. Használatukkal orvosi felügyelet nélkül tartható fenn a folyamatos elektromágneses biostimuláció.
A biorezonancia a szervezet legalapvetőbb folyamatainak befolyásolásával beindítja, serkenti a szervezet önregenerációját. Nagy előnye, hogy természeténél fogva felhasználási területe igen sokrétű, és káros mellékhatása sincs. Csak arra tanítja meg a szervezetet, amit az valaha - egészséges korában - már tudott.
http://www.vitalland.hu/biorezonancia

Az emberi test minden élő sejtje elektromágneses mezőt generál. A létrejött energiamező segítségével kommunikálnak egymással a sejtek, elindítják és szabályozzák a testünkben lezajló legkülönfélébb fiziológiai folyamatokat.
Minden sejtünk egy pici elektromágneses egység, amely külső hatásra elektromos impulzussal reagál, vagyis kommunikál. A biorezonancia elektromágneses jelek segítségével segíti a sejtek működésében keletkezett zavart helyreállítani, így elősegítve a szervezetünk helyes működését. A biorezonanciás készülékbe előre kidolgozott frekvenciatartományokat építettek be, amelyek különböző működési zavarok esetén terelik a szervezetet az optimális működés keretei közé.
Nincs azonban megalapozott tudományos bizonyíték arra, hogy a biorezonancia szerepet játszana a betegség diagnosztizálásában vagy kezelésében.

Biorezonancia az agy hatékonyabb működéséért
Egyes esetekben akár pár alkalom is elég lehet (pl. szorongás, alvászavar, pánik betegség, fejfájás), de vannak olyan betegségek, mint a figyelemhiányos zavar vagy tanulási nehézségek, ahol gyakran több alkalomra van szükség. Felnőtteknél egy kezelés 60 percet vesz igénybe, gyerekeknél 30 perc elegendő. Javulási statisztika 70-80 %.
Kezeléseink arra irányulnak, hogy a kliensünk lassan megtanulja megváltoztatni az agyhullámait. További alkalmazásának területei:
Tanulási nehézségek, figyelem hiányos állapot
Autizmus, dyszlexia
• Anorexia, bulémia
• Függőségek megszüntetése (alkohol, drog, játékszenvedély)
• Személyiségzavarok
Agresszivitás kezelése
Epilepszia
Krónikus fáradtság
• Lüktető, hasogató fájdalom egy idegpálya mentén

Biorezonancia vizsgálata és kezelése

Egészségkapu Gyógycentrum
Dr Reményi Rozália természetgyógyász, Biorezonancia-módszer specialista, neurofeedback terapeuta, agytréner Speciális programokhoz tartozik az agyhullám mérése
Telefonos bejelentkezés 06 70 226 3024 e-mail címen: info@egeszsegkapu.hu
60 perces Agyhullámok feltérképezése és kiegyensúlyozása 8000 Ft
https://egeszsegkapu.hu/szolgaltatasok/biorezonancia/
http://egeszsegkapu.hu/agymukodes/

Telefon: 06-30/213-8007
Cím: 1036 Budapest, Kolosy tér 1/a 2. emelet

Egy másik lehetőség:
Csonka Gabriella Természetgyógyász
+36-30-560-4507
http://www.gabrielstudio.hu/biorezonancias-felmeres.php

Biorezonanciás kezelés javasolt az alábbi betegségek esetén:
allergia esetén / műtétek előtt és után / fájdalom szindrómáknál / immun gyengeség, infekciókra való hajlam esetén / légúti megbetegedéseknél / szív-és keringési megbetegedéseknél / nyirokrendszeri betegségeknél / nőgyógyászati betegségeknél / urogenitális megbetegedéseknél / méregtelenítés céljából / alvászavarok esetén / stresszoldásra http://www.cakoklinika.hu/hu/vizsgalatok-es-kezelesek/biorezonancia

Reumás ízületi gyulladás (rheumatoid arthritis /RA)
Ez egy autoimmun betegség , amely ízületi fájdalmat és károsodást okozhat az egész testében. Az RA krónikus betegség, amelyet az ízületek gyulladásának és fájdalmának tünetei jellemeznek. Ezek a tünetek és jelek ismert időszakokban jelentkeznek
Az RA pontos oka nem ismert. Úgy tűnik azonban, hogy bizonyos tényezők szerepet játszanak az RA kialakulásában. Ez a betegség főleg nők körében fordul elő és családi előfordulása jellemző, noha nem tekinthető örökletes betegségnek.
A biorezonanciás terápia normalizálja a fehérjeszintézist a limfocitákban, amelyek 60%-kal gátolják a reumás ízületi gyulladást. https://link.springer.com/article/10.1007/BF02433414
https://www.vivamax.hu/TENS-keszulek-Fajdalomcsillapitas-gyogyszer-es-mellekhatasok-nelkul--b60.html

Biorezonancia terápia autizmus kezelésére
A biorezonancia-terápia nem képes kijavítani az autizmus által a beteg agyában okozott károkat, Ugyanakkor kimutatták, hogy ez a terápia fokozza a beteg agyának működését; így lehetővé téve számukra a tünetek javulását, amint arról a The Body Group beszámolt. Az autizmus vagy az autizmus spektrum zavar (ASD) gyakran kora gyermekkorban jelenik meg két és három éves kor között.
A biorezonancia nem képes visszafordítani az ASD-t, de segíthet bizonyos stresszes magatartások enyhítésében és az agyi tevékenységek javításában és kiegyensúlyozásában, így az ASD-ben szenvedő személy, valamint a család és a gondozók könnyebben érezhetik magukat. https://thebodygroup.com/bioresonance-autism-asd/

Bár a biorezonancia-terápia nem képes gyógyítani az autizmust, javíthatja a beteg életminőségét azáltal, hogy a beteg megszabadul néhány tünettől, például javítja viselkedését. Ennél is fontosabb, hogy a biorezonancia terápia elősegítheti a beteg agyának fejlődését, és ezáltal javíthatja képességeit. Annak ellenére, hogy az autizmusnak nincs gyógymódja, sokféleképpen lehet az autista gyermeknek a lehető leggyakoribb módon növekedni és fejlődni. Ezen módszerek egyike a biorezonancia terápia, amely segít csökkenteni a tüneteket és javítani az agy működését. https://bioresonance.com/improvements-in-behavior-by-using-bicom-bioresonance-for-autistic-children/

A biorezonanciás terápiával a betegek a kiváltó okok kezelésén keresztül megszabadulhatnak a tünetektől, ezáltal csökkentve a rendellenesség hatásait anélkül, hogy kockáztatnák az ADHD (figyelem hiányos zavar) gyógyszeres kezelés súlyos mellékhatásait.
https://bioresonance.com/bioresonance-therapy-attention-deficit-hyperactivity-disorder-adhd/ bioresonance.com/tag/adhd

A biorezonancia terápia optimalizálásával optimalizálható az agyműködés és hatékonyabban méregteleníthető a test, ami a beteg által tapasztalt egyes tünetek javulásához vezethet.

Figyelemhiányos, hiperaktivitási zavar (ADHD).
A Betegségmegelőzési és Megelőzési Központok jelentése szerint az 5 és 17 év közötti gyermekek 10,2%-ánál diagnosztizálták ezt a rendellenességet. National Institute of Mental Health jelentések szerint 7,8% a fiatal felnőttek közötti korosztály a 18 és 29%-a is ebben a betegségben szenved, valamint a 30 és 44 év közötti felnőttek 8,3%-a. Míg a diagnózis átlagos életkora 7 év, az állapot jóval felnőttkori életükben is kihathat.
A biorezonanciás terápia alkalmazható neurológiai betegségek kezelésére vagy hatékony lassítására. A biorezonanciás terápia, szintén bizonyítottan hatékony kezelést nyújtanak számos olyan állapot esetén, amely problémákat okoz a beteg nyirokrendszerén belül.
https://bioresonance.com/bioresonance-therapy-attention-deficit-hyperactivity-disorder-adhd/
http://thebodygroup.com/bioresonance-autism-asd/

A biorezonancia terápia segít csökkenteni az egyensúlyhiányt és elősegíti a test helyreállítását. Használható a problémák felismerésében és megelőzésében is, mielőtt azok előrelépnének. Az ASD esetében a biorezonanciát alkalmazzák a különféle anyagok által okozott negatív frekvenciák kiküszöbölésére. Elektromágneses hullámok segítségével harmonizálja és optimalizálja az agy működését is.
Bár a biorezonancia nem képes visszafordítani az agy szerkezetének károsodását, sokat tehet az agyműködés maximalizálása érdekében, és elősegítheti a test hatékonyabb méregtelenítését és anyagcseréjét.

Biorezonanciás állapot felmérése
A Magnet Space eszközzel végzett biorezonanciás vizsgálat célja az, hogy szakképzett orvos megtalálja az ön egészségügyi problémájának eredetét, a teljességre törekedve a panaszok kiváltó okát, ezáltal a szervezet működésének zavarát kiegyensúlyozza.
A tünetek okának feltárása biorezonanciás állapotfelmérés során történik orvosi felügyelettel, majd az orvos kiértékeli az eredményeket és személyre szabottan javasol kezelési módszert az ön problémájára, amely javítja az egészségi állapotát.
A biorezonancia új állapotfelmérő módszer – ötvözi a kvantumfizika, a bioinformatika és az orvostudomány elméleti alapjait – gyors, azonnali, beavatkozás nélküli, fájdalommentes és megbízható képet alkot egészségi állapotáról. Az elektromágneses jelekkel történő felmérés megmutatja az emberi szervezetben a fő szervrendszerek energetikai állapotát, vitalitását, következtetni lehet a tünetként még nem jelentkező, de rizikófaktorként már kimutatható folyamatokra. A kvantum testelemző készülékkel végzett állapotfelmérés minden esetben orvos-természetgyógyászati konzultációval egybekötött. Megtudhatja, hogy milyen hiányállapotok, elváltozások jellemzik, káros hatások érik a szervezetét, ezek helyreállításában segíthetnek tapasztalt orvosok, természetgyógyászok, által javasolt kezelések. A biorezonancia vizsgálat során beavatkozás nélkül mérjük fel az emberi test állapotát. A vizsgálat során a legkíméletesebb módon kapunk információt az emberi szervezetben végbemenő folyamatokról. A biorezonanciás készülék annyira érzékeny műszer, hogy lehetővé teszi olyan betegségek kimutatását is, melyek még nem okoznak tüneteket.
Ellenjavallatok:
– 12 éves kor alatt
– Szívritmus-szabályozó (pacemaker)
– Nagyobb fém implantátumok
– Epilepszia
– Akut fertőző, lázas állapot
– Várandósság esetén.

Hatása
A frekvencia kezelés két féle képen hathat a sejtekre/szervekre
1. Egy vírusokra, baktériumokra hangolt frekvencia a képes megrepeszteni a sejtfalat, amitől a sejt elpusztul. Hasonlóképpen ahogy egy megfelelő hanghullámmal is össze lehet törni egy üvegpoharat, vagy a fogkő leszedéséhez használt rezgő fúró csak a fogkőre fejt ki hatást a fogzománcot nem rongálja meg.
2. Szervek vagy energetikai központok eredeti rezgési frekvenciájának visszaállítása. Az elv hasonló ahhoz, mint amikor két azonos frekvenciára hangolt hangvillánál az egyik villa rezgésbe hozása után a másik hangvilla is rezegni kezd. Az elektródák felrakása a testre Az elektródákat úgy kell a testre helyezni, hogy lehetőség szerin a kezelendő rész a két elektróda közé kerüljön. Amennyiben nem behatárolható a konkrét terület akkor a kéz csuklójára kell 1-1 elektródát helyezni.

Kvantum Matrix készülék
A kvantum-terápia alkalmazása a gyógyíthatatlannak bélyegezett betegségek tünetmentesítésével foglalkozik. Univerzumunkat elektromágneses rezgések vezérlik, melyek láthatatlan módon tartanak mozgásban mindent. Szervezetünk életmotorja tehát az energia. Akkor vagyunk egészségesek, ha ezek a rezgések harmonikusak. A betegséget a diszharmónikus kóros rezgések jellemzik.

Működési elv
A kóros rezgések kioltásával újra mozgásba hozzuk az addig blokkolt öngyógyító erőket. A gép segítségével tehát ezek a terápiás lépések megvalósíthatók.
A Kvantum Matrix készülékkel szinte minden tünet megszüntethető. A készülék ártani nem tud! A gép használatának eredményességi foka 90% feletti. Az elektromágneses rezgésekkel történő harmonizálás már több évtizede ismert.
“Gyógyíthatatlan betegség nincs, csak rosszul programozott tudat.” (Hippokratész)
https://www.amulatstudio.hu/biorezonancia/

A KVANTUM MATRIX TÉRHARMONIZÁTOR a szervek frekvenciáit állítja be,,harmonizálja és a harmonizáció következtében megszűnnek a testi tünetek.
Akik valamilyen oknál fogva nem tudnak hozzánk eljönni, azokhoz megbeszélés alapján előre egyeztetett időpontban, házhoz is tudunk menni.
Címünk: 1134 Budapest, Lehel utca 17. VII. emelet 2.

CaliVita Bioharmonex- biorezonanciás készülék otthonra legújabb 4.0 generáció. Ára 249 900 Ft

https://www.vitaminpartner.hu/bioharmonex/8-bioharmonex-programok/33088/

a CaliVita International által egy otthoni használatra kifejlesztett biorezonanciás készülék. A biorezonanciás készülékbe előre kidolgozott frekvenciatartományokat építettek be, amelyek különböző működési zavarok esetén terelik a szervezetet az optimális működés keretei közé.

Vannak olyan biorezonancia készülékek, amelyek ugyan sok programot képesek futtatni, de azokat egyenként kell feltölteni és elindítani. A BioHarmonex biorezonancia készülék azonban a különböző szervrendszereknek megfelelő programokat kínál, nincs szükség semmilyen műszaki tudásra. Érintő képernyőjén egyszerű a navigáció és a programozás. A kis videónkon lépésről, lépésre nyomon követheted a BioHarmonex kezelését. A BioHarmonex® egy külső elektromágneses mezőt generál, mely „megszólítva” a szervezet bizonyos szövetei által generált természetes elektromágneses mezőt, támogathatja annak természetes folyamatait. A programok alkalmazása kiegészíthető belsőleg, illetve külsőleg használatos készítményekkel is. https://www.vitaminkincsek.hu/vitaminkincsek-termekek/problemak-tunetek-alapjan-emesztorendszer-tamogatasa-31525/calivita-bioharmonex-4-0-biorezonancias-keszulek-

Homeopatiás kezelés
A WHO jelenleg érvényben lévő iránymutatása szerint ezen eljárások összefoglaló neve: T&CM tehát tradicionális és komplementer medicina. Ide tartozik a homeopátia mellett a kínai orvoslás, az ayurvéda, a biorezonancia, az akupunktúra, a neurálterápia Az orvostudomány nem energetikai kezelés. A homeopátiás szer feladata az öngyógyító folyamatok beindítása, segítése. A homeopátia holisztikus gyógymód, szándéka szerint nem csak a betegséget, hanem az egész embert gyógyítja.[38] A gyógyulás azáltal következik be, hogy a homeopátiás szer a betegséghez illeszkedő információt szolgáltat a szervezet számára, és erre válasz a gyógyulási reakció. Működésének elmélete mind Hahnemann, mind a placebóval kapcsolatos tudományos vizsgálatok szerint a szervezet öngyógyító mechanizmusainak felélesztése. A homeopátia legnagyobb támadási felülete, hogy a feltételezett hatás mechanizmusa nincs kifejtve. A kutatások tapasztalati úton zajlanak, a homeopaták kifejezetten törekszenek a magyarázat helyett a szubjektív megfigyelésre összpontosítani.[41] A homeopátiás szerek gyógyító hatásai is rezgéseken alapulnak,hiszen már sok esetben a hígítás olyan mértékű, hogy maga a hatóanyag nem kimutatható a szerben,"csak" a rezgése van jelen. https://www.magnetspace.hu/
Jelenleg nincs olyan homeopátiás készítmény Magyarországon, amelynek terápiás hatásosságát klinikai vizsgálattal bizonyították volna.

Mit jelent a magnetoterápia?
Ez egy speciális, mágneses térrel való kezelés. A kezelés során a szervezetet mágneses impulzusok érik, amelyek hatására azon sejtek fala, amelyeken ez az impulzus áthatol, megváltozik. Olyan csatornák is megnyílhatnak a sejtek membránfalán, melyek korábban nem funkcionáltak megfelelően és hasznos többletanyagokat engedhetnek be így a sejtekbe, amelyek a működést jó irányba befolyásolják.
Visszaállítja a problémás sejtek energiaszintjét és harmonizálja a rezgési frekvenciájukat. A biorezonancia önregenerálódási folyamatot indít be a szervezetben célirányosan, illetve ha már elindult, felgyorsítja a folyamatot. A biorezonancia önregenerálódási folyamatot indít be a szervezetben célirányosan, illetve ha már elindult, felgyorsítja a folyamatot.
A LENYO Lux Matracba beépített, pulzáló mágneses teret kibocsájtó készülék, amely 96 programot tartalmaz, amelyek a leggyakrabban felmerülő egészségügyi problémák kezeléséhez nyújtanak segítséget.
http://www.naturmedfured.hu/?hu_magnetoter%E1pia-mozg%E1sszervi-betegs%E9gek,20

BioHarmonex
A mágneses biorezonancia során a BioHarmonex a test sejtjeivel rendkívül kis amplitúdójú elektromágneses jelek segítségével kommunikál. Ennek a biorezonanciás sugárzásnak a frekvenciája 1 Hz és 100 kHz között van. A többféle frekvencia több biológiai ablakot nyit meg, így rendkívül hatékony.
A BioHarmonex biorezonanciás gép olyan információs csatornákon sugároz, amelyeken a test kommunikációja is folyik. A készülékben található 32 program egy-egy adott testrészhez, vagy a szervezet funkciójához hozzájáruló sejtszintű elektromágneses tevékenységnek felel meg.
A különböző biorezonanciás programok egyrészről a megelőzést, másrészt az egész test kiegyensúlyozását szolgálják. Segítik a test újjászületését, fokozzák az immunrendszer működését, támogatják az anyagcsere folyamatokat, fokozzák a csont felépülését, javítják a szív érrendszer működését.

Neve megjelenítése nélkül egy „orvos szakértő” Egészségügyi Marketing Tanácsadó Iroda munkatársa a következőket mondja:
A legkorszerűbb gépekkel tudunk teljes körű állapotfelmérést csinálni a páciensekről, melynek során a test elektromágneses hullámainak segítségével szerveink működéséről, rejtett hibáiról, a testben lévő kórokozó gócokról, allergiákról, hiányzó vitaminokról és az energiaáramlás zavarairól is képet tudunk kapni.
A legújabb gép góckutatásra is alkalmas, melynek során a szervezetben rejtetten jelenlévő kórokozókat (baktériumok, vírusok, gombák, férgek stb.) fel tudja deríteni és el is tudja pusztítani.
Ezekkel a gépekkel (nevük: I-health= intelligens egészség ) már lehetséges az ősi, több ezer éves gyógyítási elveket összekapcsolni a 21. század legmodernebb technikai megoldásaival s ezáltal sok, nehezen befolyásolható betegség esetében is képesek vagyunk a gyógyulás útján elindítani a betegeket.
A vizsgálat során információt kap:

Olyan anyagok tesztelése történik, amelyek a szervezet aktuális energetikai helyzetét kedvezően befolyásolják (pl. homeopatikumok, Schüssler-sók, Bach-virágok, növényi kivonatok, , http://www.mora2000.hu/gyogyulas/index.php?id=43&langid=9&tipus=oldalak
A legtöbb egészségügyi szakember egyetért abban, hogy a biorezonancia nem képes diagnosztizálni vagy kezelni az egészségi állapotokat vagy betegségeket. Legjobb esetben jelenleg nincs egyértelmű bizonyíték a biorezonancia használatára és hatékonyságára. A biorezonancia reklámozását, mint a különböző állapotok hatékony kezelését, félrevezetőnek minősítették mind az Egyesült Államokban, mind az Egyesült Királyságban.
https://www.healthline.com/health/bioresonance#risks

Vizsgálatok és terápia BICOM készülékkel
A BICOM készülék segítségével végzett káros anyagok kivezetése után a szervezet újra egyensúlyba kerül és képes lesz "megküzdeni" az - esetleges - újabb terhelő anyagokkal.

Az elektródák egy Bicom géphez vannak csatlakoztatva, amely ellenőrzi a testéből érkező energia hullámhosszakat, majd az optimális egyensúly helyreállításával ellensúlyozza a rossz frekvenciákat.
https://www.researchgate.net/post/Does-Bio-Resonance-really-work

Ez a terápia olyan fejlett és kifinomult eszközöket használ, amelyek elektród segítségével képesek összegyűjteni a testből származó rezgéseket, amelyeket aztán visszajuttatnak a betegbe, de speciálisan kidolgozott programok segítségével módosítják. Alapvetően korrigálja az emberi test egyes szerveinek disszonáns rezgéseit, amelyek betegséghez vezethetnek. Ma már számos gyártó gyárt különféle nevekkel és többé-kevésbé jelentős különbségekkel ilyen eszközöket, például Oroszországban a Metatron vagy a Biowell termékekkel. A biorezonancia megértéséhez vissza kell térnünk a kvantumfizika alapelveihez.
http://emag.medicalexpo.com/quantum-medicine-and-bioresonance-in-the-spotlight/

A teszt során a szerv elektromágneses jellemzőit felírják a grafikonra. Minden embernek külön grafikonja van, A program automatikusan összehasonlítja az adatbázisba írt etalon folyamatokat (grafikonokat) azokkal a grafikonokkal, amelyeket a betegtől kapott adatok alapján állítottak elő. . Bármely kóros folyamatnak megvan a maga sajátos rezgése. A számítógép memóriájában több mint 10.200 grafikon található a kóros folyamatokról, a betegség súlyosságát, életkorát figyelembe véve. A „harmonikus” rezgések azok, amelyek az egészséges szervekből származnak. Minden szerv rendelkezik az elektromágneses rezgések specifikus spektrumával, amelyek egyedülállóak csak erre a szervre, és amelyek a diagnosztika során a monitoron grafikon formájában láthatóak.

Biokom készülék előnyei
Diagnózis felállítása és kezelés egy készülékkel. A többi készülék többnyire csak a diagnosztizálást ajánlja. A Bio-Resonance Therapy (BRT) egy nem invazív terápia, amely a test biofizikáját használja.
Ma a BRT gépet BICOM-nak hívják, amelynek csak Németországban több mint 10.000 készüléke van. Ezeket a magán orvosok és a természet gyógyász terapeuták használják.
A BICOM készülék 1176 terápiás programot és 200 bevált terápia kombinációt tartalmaz.
A BICOM készülékben 548 digitális minta (allergiák, baktériumok, vírusok, stb.) van rögzítve.
Az új BICOM optima alacsony, 1-25 Hz közötti frekvenciatartományban is dolgozik, amely lelki blokkok oldásának lehetőségét nyújtja.
A BICOM készülék egy biológiai szűrőt tartalmaz, amely a páciens rezgésmintáit harmonikusra és kórosra osztja fel. A harmonikus rezgéseket erősíti, a kórosat pedig tükörképpé fordítja.
A BICOM készülék CE jelöléssel rendelkező orvostechnikai eszköz az EU-ban.
http://www.bicom-optima.hu/miert-bicom/
https://www.miskawaanhealth.com/what-is-bio-resonance-therapy-brt/

Az emberi szervezet minden egyes szervéhez meghatározzák a frekvenciát majd ezt beírják a grafikonba:

Sensitive Audit
SENSITIV IMAGO 530 utódaként – 2019-ben került piacra. az Európai Unió országaiban forgalmazott SENSITIVE AUDIT 550 típusú készülék. Ez a legújabb modell, amely a legpontosabb, egyben a legtöbb szolgáltatást nyújtja, így hamar igen keresett készülékké vált. A biofizikai állapotfelmérés több, egymástól független csatorna igénybevételével zajlik, és pontossága igen nagyfokú: eléri a 96%-ot. SENSITIVE AUDIT készülék mind biofizikai állapotfelmérésre, mind kezelésre használható, sőt a kétféle kezelés kombinálható is egymással. A kezelés mindig személyre szóló, ugyanakkor egyszerűen kivitelezhető és automatizált. Az 5. modul (NeuroStim) egyfajta különleges kialakítású fény-hang szemüveg, amelynek alkalmazása hozzájárul a lelki-érzelmi állapot harmonizálásához, az ellazuláshoz, előmozdítja különféle tudatállapotok elérését. Használata során mintegy 150-féle kezelési program közül választhatunk

A program automatikusan összehasonlítja az adatbázisba írt etalon folyamatokat (grafikonokat) azokkal a grafikonokkal, amelyeket a betegtől kapott adatok alapján állítottak elő. Ha bármelyik két grafikon hasonló, akkor a program ezeket a képernyőn megjeleníti, mint vizsgálandó etalon folyamatokat, amelyekből következtetéseket vonhatunk le a szervezet állapotáról. Bármely kóros folyamatnak megvan a maga sajátos rezgése. A számítógép memóriájában több mint 10.200 grafikon található a kóros folyamatokról,
https://sensitivimago.com/diagnostics-bioresonance/

Szövegben nem idézett irodalom
https://bioresonants.ee/en/postitus/
http://tgy-magazin.hu/holisztika/az-ember-magneses-mezoi
https://elethosszig.hu/elektromossag-az-emberi-test-alapveto-termeszete/
http://www.ma.hu/eletmod.hu/78086/A_biorezonanciarol_erthetoen_Rezges_az_egesz_elet
https://www.frekvenciakezeles.hu/?gclid=CjwKCAiA25v_BRBNEiwAZb4-ZR0apb2_68qnml3EpjYlOVjx0-wG0Oktac3XIP5IEuUHRfLXpXOmRRoCxvoQAvD_BwE
https://spiritkozpont.hu/szolgaltatasok/kvantumgyogyitas/
http://www.naturalvitamin.hu/bio-harmonex-iii-generacio-biorezonancia-keszulek
http://physiology.elte.hu/eloadas/kiegtanar_elettan/potencial_neuro_2009.pdf
https://filantropikum.com/az-illoolajok-emelik-az-emberi-szervezet-rezgesszintjet/
https://egeszsegkapu.hu/termekek/bioharmonex/