Alapvető gondolatok a házasságról 4.rész

1. rész http://nelegybeteg.hu/tanulmany-gondolatok-a-hazassagrol.php
2. rész http://nelegybeteg.hu/tanulmany-gondolatok-a-hazassagrol-2.php
3. rész http://nelegybeteg.hu/tanulmany-gondolatok-a-hazassagrol-3.php

Megéri házasságban élni
A jó házasságnak a kutatások szerint egészségvédő hatása van. Jó házasságnak hívjuk azt a kapcsolatot, amelyben a megkérdezett felek mindketten azt mondják, hogy a házassági stressz értéke alacsony. Ha a felek hagyják egymást szabadon élni, érzelmi biztonságra lelnek, ami védettséget jelent a külső stesszorokkal szemben is. Kimutatható az is, hogy a jó kötelékben élők hosszabb ideig élnek, a súlyos megbetegedések aránya is alacsonyabb a körükben, illetve nagyobb anyagi biztonság jellemzi őket. Mindez persze igyekezetet, elkötelezettséget, leleményességet és optimizmust igényel mindkét fél részéről. De minden erőfeszítés ellenére is megéri házasságban élni. Számos pszichológiai kutatás – és a népmesei példák tanúsága – szerint egyébként éppen az erőfeszítéseink eredményeként kiérdemelt „jutalomtól” érezzük igazán boldognak magunkat.
https://ujember.hu/minek-olre-menni-kezdjetek-szeretni/

Hazánkban jelentősen növekszik a házasságkötések száma
Júliusban 31%-kal volt magasabb a házasságkötések száma, mint egy évvel korábban, augusztusban pedig 11 ezernél is több pár kötötte össze az életét, ami a legmagasabb érték az elmúlt közel negyven évben. Idén januártól augusztusig 43.212 pár esküdött örök hűséget egymásnak, ami jelentősen, 18%-kal vagyis 6537-tel több az előző év azonos időszakában regisztráltnál. (KSH)

A tartós házasság titkai
Gay Hendricks és Kathlyn Hendricks amerikai családterapeuta több ezer tanulsága alapján meghatározta a tartós házasság 5 titkát. Ezek:
1 teljes elköteleződés, 2 érzelmi áttetszőség 3 vádolás és kritizálás körének megszakítása
4 kreatív energiák felszabadítása 5 verbális és nonverbális elismerés és ennek folyamatos gyakorlása

1./ Teljes elköteleződés
Ma sokan törekszenek arra, hogy semmilyen elkötelezettségük ne legyen. Nem törekszenek tartós kapcsolatra, vagy életközösségre, de nem is alkalmasak rá.

A házasulandók többnyire kompromisszumokat kötnek a házasság előtt. A kompromisszum kölcsönös lemondást jelent, noha a két fél szövetsége inkább arról szól, hogy együtt jóval többre jutunk, mint külön-külön.
Az elköteleződésnek sok formája van… Az esküvőnek is az elköteleződés a célja. Sok kapcsolat azért bizonytalan, mert legalább az egyik partner nem kötelezte el magát teljesen.

Az elköteleződést számos kötöttség gátolhatja pl: szülők beleszólása a párkapcsolatba, a szocializáció során átvett minták, előítéletek, az egyik partner vallásos, vagy ateista a másik számára, a partner származása, karrier szempontok, a jövőbeni lakásról alkotott elképzelések. Hendrick szerint fontos, hogy a házaspárt minden olyan kötöttségtől megszabadítsák, ami gátolja az egymás iránti elkötelezettséget. Sokan azt gondolják, hogy a boldogság nem más, mint az elkötelezettség alóli mentesség. Manapság a vágyak a fogyasztási cikkekre vonatkoznak. Az ilyen szemléletű ember számára a döntési szabadság a vágyai tárgyának megszerzését jelenti A személyes kapcsolatok is fogyasztási cikké vállnak.. Az ilyen ember nem kötődik senkihez. Gordon Allport amerikai szociálpszichológus ezzel szemben az érett személyiség legfontosabb ismérvének a hosszú távú célok kitűzését a tartós elkötelezettségre való képességet tartja..A magyarság 87,3%-a a maga számára még az ezred fordulón is a házasságot tartotta a legjobb életformának
A fiatalok 76,7%-a helyeselte, ha a házasságkötés előtt a párok egy ideig élettársi kapcsolatban élnek. A felmérések szerint azonban  ritkábban válnak el azok, akik előzetes viszony nélkül kötnek házasságot 
Hungarostudy adatbázisainak feldolgozása azt bizonyította, hogy a házasság és az élettársi viszony nem tekinthető azonos társadalmi ténynek. Most tessék figyelni: A legnagyobb fokú elköteleződést azzal lehet elérni, ha valaki áldozatot hoz. A házasság előtti megtartóztatás olyan próbatétel, amely igen nagy elköteleződést eredményezhet. Szerintem a baj ezzel az, hogy a megtartóztatás miatt nem derül ki a biológiai együttlét és a vele kapcsolatos lelki hatások összeegyezése.

2./ Érzelmi áttetszőség
Jelentése, hogy nincsenek titkaink, mindent közlünk magunkról A titoktartása az alapvető bizalmat töri meg. megöli bennünk azt az érzést, hogy maximálisan megbízhatunk a másikban. Szakértők szerint törekedni kell, minden lényeges információ közlésére A partner mindig megkérdezheti a másiktól, hogy „most mire gondolsz?” Az érzelmi áttetszőség erősíti a párkapcsolatot.

3./ A vádolás és kritizálás megszakítása
A párkapcsolatban a leggyakoribb hiba egymás vádolása, felelősségre vonása. Akit vádolnak az védekezik és ő is talál vádolni valókat a másikban. Ez tönkre teszi a kapcsolatot! A felelősségre vonásmentes kapcsolathoz újabb elköteleződésre van szükség. Amit az egyik partner elviselhetetlennek érez a másik magatartásában, akkor ez váláshoz vezet, ha ezeket nem beszélik meg. Olyan kijelentéseket egyik fél sem tehet, amellyel rombolja a másik identitását. A kritika a másik önazonosságának erősítését kell, hogy szolgálja. Ez a kommunikáció igen nehéz, csak úgy valósítható meg, ha a partnerek valóban szeretik egymást. Nagy terhet jelent a párkapcsolat számára, ha valamelyik partnert állandóan foglalkoztatja a kapcsolatukon kívüli problémák (saját apai/anyai családjának konfliktusai, munkahelyi problémák stb.)

4./ Egymás elismerése
Ez röviden egymás dicséretét jelenti. Annál értékesebb a dicséret, minél konkrétabb Érdemes például a másik öltözködésével, jó ötleteivel, felelősség-, vagy áldozatvállalásával kapcsolatban mindent megemlíteni. Egy kapcsolatban óriási jelentősége van az én- üzeneteknek. A házasság akkor működhet jól, ha a párunkat gyakran részesítjük dicséretben vagy köszönjük meg a segítségét, a munkáját. Ezeket pozitív én-üzeneteknek nevezi a pszichológia. Viszont lényeges, hogy az elismerő szavak mellett nem szabad a párunkat minősíteni. A pozitív visszajelzések képesek arra, hogy szeretetteljes és harmonikus légkör alakuljon ki a családban.
Egy házasságban a pozitív érzelmek kimutatása rendkívül lényeges. Nagyjából háromszor annyi pozitív érzelmet kell kimutatnunk, mint amennyi negatívat. Az nem jó, ha valaki egyáltalán nem mutatja ki a negatív érzelmeit. Fontos, hogy mind a pozitív, mind a negatív érzelmet szeretettel fejezzük ki a máik felé A magatartás-tudomány egyik alapszabálya, hogy ha a házastársunk valamit jól csinál, akkor azt nem szabad minden alkalommal megdicsérnünk, hanem csak időnként, alkalomszerűen. Sohase kritizáljuk a párunkat ellenségesen és ne sértsük meg önértékelését. A kritizálás ugyanis a kapcsolatok mérge A fiatalok, noha boldogok akarnak lenni mindketten, szeretik egymást, amikor összeházasodnak újra és újra ugyan azokba a csapdákba futnak bele, mint a kölcsönös vádaskodás, az állandó kritizálás.

Erős nő a párkapcsolatban
Egy nő ne feledkezzen meg a nőiességről, legyen családja, gyermeke, szerető férje, mert a karrier nem hoz majd egy pohár vizet, és nem fogja ápolni öregségében. Az erős nő egész felnőtt életében kerüli a kiszolgáltatottságot, amikor szerelmes, mégis átengedi az irányítást a férfinek. 
Az erős nő egész életében azért dolgozott, hogy önálló legyen és szabad, el tudja tartani magát, férfi támogatása nélkül is minőségi életet tudjon élni, ne legyen semmilyen módon kiszolgáltatva másoknak. Ugyanakkor szeretné átadni magát a férfinek, akit szeret. Ambivalens érzések keletkeznek, amelyek alaposan összezavarják az erős nő lelkivilágát, s komoly dilemmát okoznak a párkapcsolat jövőjét illetően.

Intelligens módja annak, hogy bővítsük azt a kört, amelyből majd kiválasztjuk a párunkat. Többször említettem azt a példámat, hogy ha egy tálban 20 szem cseresznye van és azok között 10 éretlen/romlott szem van, akkor nehezebb a jó szem kiválasztása, mintha valamennyi szem egészséges. Az ember párkeresése viszont olyan bonyolult lélektani folyamatok, társadalmi erők kereszttüzében megy végbe, hogy a biológiai tényezők háttérbe szorulnak mellette.

Vegyes etnikumú párkapcsolat
A leggyakoribb párosítás egyébként a fehér férfi és ázsiai nő. Egyre inkább úgy tűnik, a férfiak nyitnak a más etnikai csoporthoz tartozó, csinos nők irányába. 
Ám mielőtt egy másik etnikai csoportba tartozó emberrel randizunk, érdemes átgondolnunk két fontos dolgot: 

= hajlandóak vagyunk-e elfogadni a másik kultúráját, szokásait? A másik:

= ne becsüljük túl saját faji identitásunkat.

Így az esetleges elutasítás sem fogja rasszizmus hatását kelteni. 
Michigani állami egyetem kutatói érdekes felfedezést tettek: rájöttek, hogy a nők nagyobb félelmet mutatnak a más rasszból származó férfival szemben, és távolságtartóbbak vele, amikor éppen ovulálnak

Az USA-ban évről évre növekszik a nemi betegségek száma, (a homoszexuális férfiak mellett) főleg a feketék miatt.

+ A szifiliszfertőzöttség például egy év alatt (2015 és 2016 között) 40%-kal nőtt.

+ A chlamydiás esetek szintje a fekete nők között több mint ötszöröse a fehér nőkének, a fekete férfiak között pedig 6,6-szerese a fehér férfiakénak.

+ A gonorrheás esetek szintje 8,6-szer, a szifiliszeseké 4,7-szer magasabb a feketék, mint a fehérek között. A feketék körében legnagyobb azok aránya, akiknek nincs egészségbiztosításuk, kezelésük anyagi terhét tehát az adófizető fehérek viselik. (2016 Sexually Transmitted Diseases Surveillance, cdc.gov, 2017. október 17.)

A „kulturális színesítés”, a multikulturalizmus népszerűsítéséért kifejtett több évtizedes intenzív propaganda nyomán ma már az amerikai fehérek elenyésző kisebbsége: 14%-a nézné rossz szemmel, ha valamelyik hozzátartozója egy feketével kötne házasságot, míg 25 évvel ezelőtt még a 63%-uk ellenezte ugyanezt. (Step Rise In Interracial Marriages Among Newlyweds 50 Years After They Became Legal, npr.org, 2017. május 18.) 

Az amerikai fehér nők 2,1%-ának, és a fehér férfiak 2,3%-énak van más rasszú házastársa. (The Rise of Intermarriage, pewsocialtrends.org, 2012. február 16.)

A Pew Research intézet 2012-ben végzett egy nagyszabású felmérést a rasszok közötti házasságokról, ami jelentős mennyiségű adatot prezentál.

1980 óta a rasszok közötti házasságok aránya 3%-ról 8%-ra nőtt. Az első házasságok esetében az arány 6%-ról 15%-ra emelkedett a fehér országokban. J. D. Watson amerikai molekuláris biológus egy 2000-es előadása során kifejtette, hogy a sötétebb bőrű emberek libidója mérhetően magasabb, tesztoszteronszintjük is magasabb, ennek oka, hogy a pigmentációért felelős melanin felerősíti a szexuális késztetést A tanulság ebből az, hogy az ösztönöknek, így a női alapösztönöknek is, a maga helye, ideje és szerepe megvan egy normális, tradicionális társadalomban.
https://zoldinges.net/2019/02/27/az-europai-no-es-az-etnikai-heterogenizacio/
Nincs válasz arra, hogy miért látunk újra és újra kizárólag fehér nőket fekete férfiakkal. Egy pillanatig sem hihető, hogy a „sokszínűség” jelszava alatt futó, rasszkeverést ábrázoló reklámok célja ruhanemű, mosópor vagy gabonapehely értékesítése lenne. Itt egyszerűen propagandával van dolgunk. A cél egy torz világkép kialakítása, az engedelmesség kikényszerítése. A fehér férfi az utolsó védelmi vonal, amely feltartóztatja a társadalom uralására törekvő ellenséges elitet. A fehér nőket nem azért mutogatják nem fehér férfiakkal, hogy termékeket adjanak el – ez egy pszichológiai hadviselési taktika, ahol a háború a civilizációnk ellen irányul. Nagyon ritkán jelennek meg a reklámokban fehér férfiak pozitív színben. Szinte mindig elhízott, nevetséges, ügyetlen, bugyuta figurák, akik rá vannak utalva a nőkre és a nem-fehérekre, és csak arra várnak, hogy megmentsék őket. A filmektől a televíziós műsorokon keresztül a reklámokig egyre inkább uralkodó ez a fehérellenes megközelítés. Forrás: https://kuruc.info/r/9/190208/

A különböző rasszhoz tartozók közötti párkapcsolat, főleg a fehér nők és fekete férfiak viszonyának agresszív reklámozása annyira hétköznapi jelenség, hogy újabban már azok sem tudják nem észrevenni, akik a legkevésbé figyelnek oda a társadalmi trendekre.  A hirdetésekben leggyakrabban ábrázolt párkapcsolat a fehér nő és fekete férfi viszonya. Ha a „sokszínűség” célja a reklámokban valóban az lenne, hogy a lehető legnagyobb számú vásárlót szólítsák meg, akkor nagyon különös az a stratégia, hogy ennyire kiemelten kezelik a fehér nő és fekete férfi párkapcsolatát. Az egyik lehetséges kombinációt ennyire túlhangsúlyozzák, miközben a többi lehetőséget figyelmen kívül hagyják – így egyszerűen nem reális elképzelés az, hogy az ilyen hirdetések célja pusztán termékek eladása. Következmények Figyelemre méltó és érdekes szakirodalmuk van a rasszok közötti párkapcsolatoknak és házasságoknak. A többrasszú házasságok közül a fehérek és feketék kapcsolata volt a legkevésbé stabil, és a legnagyobb valószínűséggel ez végződött válással. A fehér nők válási aránya egyébként minden kevert rasszú házasságban magasabb, mint a fehér férfiakkal kötött házasságokban
Zhang, Yuanting, and Jennifer Van Hook. “Marital Dissolution Among Interracial Couples.” Journal of Marriage and Family, Blackwell Publishing Inc, 27 Jan. 2009

Egy kétmillió internetes társkeresős kapcsolatfelvételt elemző tanulmány azt mutatta, hogy a rasszok jellegzetes preferenciát mutatnak. A fehér nők leggyakrabban fehér férfiaknak válaszolnak, és legritkábban fekete férfiaknak.[3] Ezen adatok fényében még inkább különös, hogy a fehér nő–fekete férfi párosítás mennyire gyakori a hirdetésekben. 
3. King, Ritchie. “The uncomfortable racial preferences revealed by online dating.” Quartz, Quartz, 20 Nov. 2013, qz.com/149342/the-uncomfortable-racial-preferences-revealed-by-online-dating/

A megkérdezett fehér nők 98%-a jelezte, hogy a más rasszú (fekete) apa nem támogatja a gyermeket anyagilag, 97% számolt be arról, hogy az apa nem vesz részt a gyermek nevelésében, és a megkérdezettek 97%-a segélyt igényelt, hogy magát és gyermekét el tudja tartani.

Azoknak a nőknek, akiknek házasságon kívül születik fekete férfitól gyermeke, csak a 10%-a fog végül házasságot kötni.

Azoknak a fehér nőknek a túlnyomó többsége, akiknek fekete férfiaktól születik gyermeke, a szegénységi küszöb alatt él. a fehérek hajlanak a legkevésbé arra, hogy más rasszúakkal házasodjanak. Tudjuk, hogy amikor fehér nők más rasszú férjet választanak, nagyobb valószínűséggel válnak bántalmazás áldozatává, lesznek egyedülálló anyák, élnek a szegénységi küszöb alatt; és hogy a fehérek, akik más rasszúakkal létesítenek szexuális kapcsolatot, nagyobb valószínűséggel kapnak nemi betegséget. Tudjuk, hogy a színlelt elfogadás ellenére a fehérek valójában undorral reagálnak a többrasszú kapcsolatokra.

Azt is tudjuk, hogy a filmekben, televíziós műsorokban és hirdetésekben megjelenő túlzott „sokszínűség” ellenére az azonos rasszú párok még mindig a többséget alkotják. Nem lehet elhinni, hogy a „sokszínűség” jelszava alatt futó, rasszkeverést ábrázoló reklámok célja ruhanemű, mosópor vagy gabonapehely értékesítése lenne. Itt egyszerűen propagandával van dolgunk. A cél egy torz világkép kialakítása, az engedelmesség kikényszerítése.

A kevert rasszú párok, valamint az LGBT [leszbikus, homoszexuális, biszexuális, transznemű] személyek megjelenése a reklámokban nem kis mértékben járult hozzá a közvélemény átalakításához
Scheybani, Omid. “How Advertising Has Become an Agent of Social Change.” Medium, Medium, 11 Feb. 2015, medium.com/@moonstorming/how-advertising-has-become-an-agent-of-social-change-148aa0ef303a.

A rasszkeveredés propagálása és a degeneráltság tobzódása közepette tanulhatnánk a japánoktól. ahogyan tisztelik hagyományaikat, hazájukat, a természetet, a nemzetet, és ahogyan tisztelik egymást. A faji keveredés pestise évente több ezer kevert fajú gyermek megszületését eredményezi, ők “Kalergi gyermekei”.
REKLÁMHÁBORÚ A FEHÉREK ELLEN 2018. szeptember 21
https://megegymagyart.com/reklamhaboru-a-feherek-ellen/

Vegyes etnikumú párkapcsolat Az ENSZ New York-i kirendeltségének egy 2000 év január havában közzétett jelentése szerint – címe: “Immigration replacement: A solution to declining and aging population” – Európának 2025-ig 159 000 000 bevándorlóra van szüksége.
A hivatalos adatok szerint az új bevándorlók között aránytalanul sok a fiatal, nőtlen, kísérő nélküli férfi. ez gyökeresen képes megváltoztatni a nemek közötti kényes egyensúlyt. Az elmúlt évben Olaszországban, vagy Görögországban regisztrált felnőtt bevándorlók 67%-a volt férfi a Nemzetközi Migrációs Szervezet (IOM) szerint.
Köln és Hamburg után érdemes lenne megfontolni: vajon kell-e ennyi fiatal, nőtlen, marginalizálódó fiatal férfi Nyugat-Európába?
A torz nemi arányú társadalmak sokkal instabilabbak dzsihádista ideológusok nélkül is. Számos empirikus vizsgálat kimutatta, hogy a nemek aránya szignifikánsan korrelál az erőszak és a vagyon elleni bűncselekményekkel: minél rosszabb a nemek aránya, annál rosszabb a bűnözési ráta. A kutatás azt is megállapította, kapcsolat van a nemek aránya és az erőszakos bűnöző bandák és a kormányellenes mozgalmak megjelenése között.

Rasszok közötti házasságok
Komoly bizonyítékok utalnak arra, hogy az Európát egyre inkább ellepő migráns-áradat nem pusztán a Közel-Keletet, illetve Észak-Afrikai térséget sújtó háború elől menekülők spontán vándorlása, hanem egy évtizedekkel ezelőtt alaposan megtervezett projekt eredménye.
Még egyszer mondom: az általános téveszmékkel szemben nem a bőrszín miatt nem szimpatizálnak a fekete rassz emberekkel, hanem a magatartásuk, viselkedésük miatt, ami idegen a keresztény kultúrától. 

Európa elözönlése koránt sem egy véletlenszerű, önmagát gerjesztő és tápláló folyamat, sokkal inkább egy aprólékosan megtervezett program levezénylése. Nagyon úgy tűnik, hogy a világ valódi urai egy régebbi elgondolást igyekeznek most megvalósítani, ami még az 1920-as években őrült gondolatként ötlött fel bizonyos, igen befolyásos figurák fejében.(Kalergi).
Az Európát elözönlő migránsok tökéletesen alkalmasak arra, hogy megbolygassák és végzetesen felforgassák a földrész előbb demográfiai, majd kulturális civilizációs arculatát, és igen rövid időn belül – 50-100 év legfeljebb – olyan, merőben új viszonyokat teremtsenek, amiben a fehér ember már csak egy éppen csak megtűrt, kihalásra ítélt kis népcsoport lehet.

Szentül hiszik ugyanis, hogy a fajok összemosódásával, egy új, keverék rassz létrehozásával, a kulturális különbségek eltüntetésével és a vallások egyfajta egyesítésével, avagy mindegyik eltörlésével véget vethetnek az embereket ősidők óta átokként sújtó megosztottságnak, ellenségeskedéseknek, az előítéletek következtében kialakult évezredes konfliktusoknak, és ha ez végre tényleg megtörténik, akkor egyetemes béke köszönt a világra – ami fölött persze ők uralkodhatnak majd.
Nem Kalergi és a Páneurópai Mozgalom az egyetlen, akik úgy gondolják, hogy időszerű lenne eltörölni a különböző rasszokat és egy kevert emberfajt megalkotni – például úgy, hogy bizonyos népcsoportokat gyakorlatilag ráömlesztünk egy másikra, és ezzel egyfajta erőszakos migrációt hajtunk végre.
G. Brock Chisholm pszichiáter az Egészségügyi Világszervezet első főtitkára egy nagyon is hasonló véleményt fogalmazott meg, és figyeljünk oda, mert mondataiból több dolog is egyértelműen kiviláglik! „Amit fontos lenne megtenni, az, hogy mindenhol korlátozzuk a születések számát és népszerűsítsük a – rasszok közötti – vegyes házasságokat abból a célból, hogy létrejöjjön egy globális emberfaj egy olyan világban, amelyet központi kormány fog teljes egészében irányítani.” Figyeltek? Népességcsökkentés a születések számának korlátozásával, a rasszok eltörlése, végül pedig Világkormány. Hát nem gyönyörű?
Erre az elmebajra jellemző elképzelésre a ráhangolódás elősegítése
Olyan mesekönyvek segítségével tartanak a francia óvodákban szexuális felvilágosítást, melynek rajzain fehér nők arab férfiakkal vállalnak babát. A könyv szerzője egy bizonyos Cécile Jugla, aki állami támogatásban is részesül, 
A 32 oldalas könyv 5 éves gyermekeknek készült, és minden óvodás kézhez fogja kapni így biztosan célba ér majd a kommunikálni kívánt üzenet, mely szerint a kultúrák közötti vegyes házasság az új normalitás.

Svédországban, vagyonokat költ arra az állam, hogy olyan oktatókönyveket adjanak ki, amelyeken színes bőrű férfiak szőke, fehér nőkkel létesítenek szexuális kapcsolatot.
A felvilágosító tankönyveknek nemcsak az a céljuk, hogy a behódolás technikai részleteit megismertesse egészen fiatal gyermekekkel, hanem azok a bevándorlók is a célcsoportba tartoznak, akiknek olvasási képessége hasonlít egy átlagos képességű óvodás gyermekéhez, továbbá csupán korlátozott ismereteik vannak arról a fura európai szokásról, hogy a nőnemű partner véleményét is illik kikérni, amennyiben szexuális aktust tervezünk vele.
Forrás: Voice of Europe

Muszlim nőt nem lehet nem-muszlimnak feleségül venni, mert a nőt a családja öli meg. Ha egy kafír férfi belepistul egy muszlim lányba úgy veheti el, ha áttér az “igazhitre”. De onnantól nincs visszaút, mert meghal. Többek közt ez is a titka a muszlim terjeszkedésnek. A feleség maradhat saját vallásában, hisz “nem ember”, de muszlim nő és idegen férfi házassága nem létezik.

Egy arab vagy néger azért vágyik fehér nőre, mert ezzel saját rasszt nemesít, s valamit javít az utódai miatt leromlott 80-as IQ génállományán. Viszont ha a fehér rassz keveredik barnákkal az átlag 10 IQ csökkentést eredményez, és a fekete afrikai esetén 20 IQ-t, Az így lerontott szellemi kapacitás a valódi célja a háttérhatalomnak. A fehér rassz elbutul, s nem lesz erősebb mint a háttérhatalom kvalitásai, ezáltal könnyebben irányítható.

A rasszok közötti vonzódás irányai

Ezt a felmérést először 2009-ben, majd 2014-ben is elvégezték, alig valami változott. OkCupid megkérdezésen alapuló közvélemény-kutatása szerint az évek során egyre kevesebben válaszoltak igennel arra a kérdésre, hogy a saját népcsoportjukhoz tartozókat részesítenék előnybe. . Egyre többen lennének hajlandók más rasszhoz tartozó emberrel is összejönni, miközben mind kevesebben utasítják el az eltérő etnikumú emberek közötti vegyes házasságot.

A társkereső oldalakon a fehér bőrnél, szőke hajnál, kék szemnél nagyobb áldás nincs. Ázsiában milliárddolláros piaca van a bőrfehérítő iparnak. A bőr sötétségét okozó színanyag, a melanin termelését gátló krémek a szépségipar legkelendőbb portékái közé tartoznak. Kínában az arckozmetikumokból származó bevétel 71%-át a bőrfehérítő krémek adják, írja az Asian Scientist.

Japánban nagyjából a 40 éven aluliak harmadának semmilyen romantikus kapcsolata sem volt. Egyre többen csak a kibervilágban, kitalált szereplők láttán éreznek szexuális ingert. A fiatal japánok egyszerűen elzárkóznak a kapcsolatoktól, és nem vállalják a vele való problémákat. Ezzel együtt Japán rendelkezik az egyik legalacsonyabb szaporodási rátával, népessége rekordsebességgel csökken, ezzel komoly gazdasági gondokat okozva. A tradicionális japán családban a feleség a házasság után jelentősen megváltozik - gyakran hűvössé, szenvtelenné válik, ezzel fönntartva és megszervezve a család életét. Erre a házasságra kevesen vágynak. Viszont a japán egy igen szabálykövető nép is - többek közt ennek a fegyelmezettségnek köszönhető a gazdasági csoda. Éppen ezért a modelltől való eltérés sokakban bűntudatot kelt, nem mernek a vágyaik szerint élni. 

Kalergiterv (1922)
Kalergi egyértelművé teszi, hogy Európa népeit sárga mongoloid népekkel és harmadik világbeli színes népekkel kell keresztezni, hogy létrejöjjön egy identitás, etnikai hovatartozás nélküli gyökértelen és soknemzetiségű sokaság melyen a jövőbeli hatalmi elit könnyűszerrel tudna uralkodni.

Gyerekházasságok
UNICEF közlése szerint néhány év alatt
576 millió 10-18 év közötti gyermek házasodott össze a Föld legszegényebb országaiban. Ha így folytatódik, akkor 2030-ra újabb 150 millió korai friggyel kell számolni.  A leginkább India és Fekete-Afrika érintett. Ez világszerte így megy: a lányos szülők örülnek, ha gyermeküket férjhez adják, megszabadulnak tőle. Ráadásul az elmaradott régiókban sokkal több figyelem és megbecsülés övezi a fiúkat, akik kihasználva felsőbbrendűségüket már gyerekfejjel kinézik maguknak a feleségüket. A nők A családban betöltött szerepük másodlagos, életüket örökös gyámságban, egy férfi uralma alatt kell leélniük. Akárhány évesen is mennek férjhez, urukat istenként kell tisztelniük, házasságtörés esetén kitaszítással vagy halállal kell szembenézniük.
A kiskorúak egybekelése magával vonzza a családba bekerülő, ingyen dolgozó leány munkaerőt, illetve a gyermekek illegális foglalkoztatását. A szülők előszeretettel adják be őket a környező gyárakba – immár házastársként. A lány addig marad ott, ameddig teherbe nem esik, utána otthon tengődik a csecsemővel.
https://magyarnemzet.hu/lugas-rovat/felsobbrendu-fiuk-7415618/