Hólyagrák orvosi és alternatív kezelhetősége - Válasz 83. szám


Kedves Olvasó írta.

Üzenet: Kérdésem a húgyhólyagrákkal kapcsolatos. Kaphatok e javaslatot e betegség témában a táplálkozásra, gyógymód alkalmazásra, bármely természetes kiegészítő terápiára. Szeretnék tanácsot kérni, a húgyhólyag műtétet követően, alkalmazható, javasolt kiegészítő és gyógyító terápiákkal kapcsolatban. Előre is köszönöm, B Ila


Válasz

A hólyag eltávolítása

A hólyag radikális eltávolítása (cystectomia) nagy műtét, amelynek célja a beteg gyógyulása, de az életminőség oldalon (székletürítés, vizeletürítés) jelentős veszteségek állnak fenn a beavatkozás után. A műtét elvégzése nem jelenti teljes biztonsággal azt, hogy nem újul ki a daganat, de esélyt adhat daganatmentességre.


Sugár és kemo kezelés

Orvosi szempontból alternatív kezelésként szóba jöhet még kemoterápia és sugárkezelés, de ezekkel legtöbbször nem lehet elérni a daganat teljes elpusztítását, csak a folyamatot lehet átmenetileg terjedésében gátolni.

Nem lehet megjósolni, hogy ha a műtétet nem végzik el, mennyi ideig él, ez függ a daganat terjedési sebességétől is (leggyakrabban ez 1-3 év). A hólyagban lévő és növekvő daganatok növekedve elzárhatják a hólyagból kivezető vizelet utat, a húgycsövet, de hogy ez mikor következik be, függ attól is, hogy milyen irányban és milyen gyorsan növekednek a daganatok.


A hólyagdaganat anatómiája, elhelyezkedése okán ráterjedhet a végbélre, károsítva így a tápcsatorna végső szakaszának működését. Ha a daganat áttéteket ad, azok különböző panaszokat, tüneteket okozhatnak, s életet fenyegető állapotot válthatnak ki a szervezetben.

Nincs arra tudományosan elfogadott bizonyíték, hogy a gyógygomba kivonat használna a rosszindulatú daganatos betegségben, amennyiben a “használás” alatt azt értjük, hogy igazolhatóan meghosszabbítja az életet, igazolhatóan csökkenti a daganatok méretének növekedését más kezelések nélkül is, vagy daganatmentes, de korábban hólyag tumor miatt műtéten átesett betegnél gátolja a betegség kiújulását. Az étrend-kiegészítőként regisztrált termékekre általánosságban igaz: mivel a gyártók/forgalmazók rendszerint nem végeztetnek klinikai vizsgálatokat, orvosilag felelősséggel nem lehet állást foglalni a marketingben gyakran megjelenő állításokról.

http://rakgyogyitas.hu/kerdes/holyagrak-holyageltavolitas-jelige-van-remeny/


Dohányzás

Az öregedés  önmagában nem kockázati tényező, hanem a felszaporodó méreganyagok miatt. Ezek között különösen nagy szerepet tulajdonítanak a dohányfüstnek: a húgyhólyagrákok mintegy fele a jelenleg is aktív vagy egykoron dohányzó páciensekben alakul ki.

A dohányzás rákkeltő hatása hatványozottan nő a naponta elfogyasztott cigaretta mennyiségével és a dohányos évek számával. Tévhit az, hogy a dohányosok csak a tüdejüket károsítják: a dohányfüst több ezer összetevője, köztük a rákkeltő anyagok is bekerülnek a véráramba, s mivel a vizelettel választódnak ki, többek között a vese és a húgyhólyag nyálkahártyáját is roncsolják.


Cytoscopia, hólyagtükrözés

A húgycsövön keresztül egy vékony, száloptikás eszközt vezetnek be a húgyhólyagba. Ezzel kettős eredményt érnek el: egyrészt az orvos tüzetesen képes megszemlélni a hólyag falát, másrészt a csövön keresztül egyúttal mintát is tud venni a szövetekből, azaz biopsziát végez. Amennyiben ez pozitív eredményt hoz, azaz a laboratóriumban a szövetekben kimutatják a rákos sejteket, újabb vizsgálatok válnak szükségessé, hogy kiderüljön a daganat stádiuma és kiterjedtsége.


Cystographia

a húgyhólyagot hólyag katéteren át feltöltik kontrasztanyaggal, majd felvételeket készítenek a szervről.

A rák a hólyag bármelyik részén megjelenhet, ám leggyakrabban a húgyvezetékek közelében vagy az oldalfalon helyezkedik el, ugyan kisebb hányadban, de kialakulhat többgócú tumor is.


A húgyhólyagrák kezelése

A betegség kezelése összetett. A korai stádiumú daganat kezelésében leggyakrabban sebészeti beavatkozást hajtanak végre, továbbá a hólyag közvetlen daganat gátló gyógyszeres (kemo- vagy immunterápia) kezelése is szóba jöhet. Előrehaladottabb daganatoknál a sebészet vagy a sugárkezeléssel egy időben végzett kemoterápiát szokták alkalmazni. Daganatburjánzás esetén indokolt lehet a húgyhólyag teljes eltávolítása (cystectomia).


Gyógyulási esélyek

A húgyhólyagrákos betegek teljes gyógyulásának valószínűsége a jelenlegi felismerési arányok mellett 40-50% ez ugyanakkor elég korai diagnózis esetén akár 95%-ra is növekedhet. Konkrét eset tekintetében a gyógyulás valószínűsége függ attól, hogy a daganat melyik formája jelent meg a szervezetben, s a tumort milyen stádiumban sikerült felfedezni.

A felületes hólyag tumorok gyógyulási esélye még az esetleges kiújulás (recidíva) esetén is jónak mondható. A diagnóziskor a hólyag tumorok többségét még felületes állapotában kimutatják, ám az esetek mintegy negyedében már csak akkor, amikor a tumoros sejtek átszűrték a hólyag izomzatát is utóbbi esetben jelentősen kisebb a gyógyulás esélye.

Sokkal rosszabb a helyzet, ha kiterjedt nyirokcsomó- vagy távoli szervekben is észlelhető áttétek alakultak ki, ez esetben az átfogó daganatterápia (palliatív kezelés) esetén is hónapokban, esetleg 1-2 évben határozható meg az élet meghosszabbításának időtartama.


Hólyagrák esetén általában akkor szoktak gyógyszeres kezelést (citosztatikumot) és/vagy sugárkezelést alkalmazni, ha nincs lehetőség a daganat műtéti eltávolítására. Amennyiben az orvosok, urológusok véleménye szerint a daganat műtétileg eltávolítható, akkor legtöbbször a sebészi beavatkozástól várható a legjobb eredmény. Az, hogy ez az eredmény teljes gyógyulás-e, jelentősen függ a hólyagrák kiterjedtségétől, attól, hogy belekúszik-e az izomba vagy inkább felszínesen helyezkedik-e el, esetleg átterjed-e a hólyag falán. A daganatok elsődleges gyógymódja általában a műtét, ezért a rosszban az egy jó fejlemény, ha a tumort ismét operálhatónak ítélik.


Műtét után

A műtét utáni kezelés részben a szövettantól függ, ez alapján lesz megítélhető, hogy milyen vastagságban szűri be a daganat a hólyag falát, a műtét során látnak-e (szövettanilag igazolódik-e) áttétes nyirokcsomó a hólyag körül, a hólyagban lévő daganat ráterjed-e a hasüreg egyéb szerveire.

A műtét utáni kezelés ezek függvényében lehet sugárkezelés, de lehet, hogy csak a hólyag ismételt citosztatikumos oldattal történő kezelését (öblítését) javasolják. Mindez tehát majd a leletektől függ.

Farmorubicin RD 50 mg a gyógyszer, amit a hólyagba befecskendezve  adnak  4 hétig, majd ezt követően havonta egyszer.


Sajnos a húgyhólyagrákok kiújulásra hajlamosak, ezért van szükség a rendszeres cisztoszkópos ellenőrzésre.

A különféle daganatok biológiai viselkedését különféle kiújulási hajlam jellemzi. Ez az oka annak, hogy minden esetben igyekeznek optimális műtéti technikával eltávolítani a tumort, valamint azokban az esetekben, ahol a nagy esetszámú kutatások igazolták a hatékonyságot, műtét utáni kemoterápiás és/vagy sugárterápiás kezeléssel csökkenteni a helyi kiújulás kockázatát, a távoli áttétképződést, illetve elodázni ennek bekövetkezését. Ezekkel a kezelésekkel igyekeznek biztosítani a betegnek daganatmentes állapotban, s így jó életminőségben töltött életidőt.

A hólyag daganatokra  jellemző az ismételt kiújulás, ezért történnek cisztoszkópos (hólyagtükrözéses) kontrollvizsgálatok még a több éve daganatmentes, hólyag tumor miatt operált betegeknél is.

Egyetlen szövettani leletből nem lehet még megközelítőleg sem megmondani, hogy milyenek a kilátások, ehhez ismerni kell részletesen a daganatos betegség lefolyását, a képalkotó vizsgálati eredményeket és kiegészítő információkat. Ezeket a kezelésről döntő urológus részleteiben ismeri, s ezek alapján határozhatja meg, milyen helyi (csak a hólyagba adott) vagy szisztémás (vénába adott) kemoterápiás kezelésekre, esetleg újabb műtétre, más beavatkozásra, vagy csak szoros orvosi kontrollra van-e szükség.


A sugárkezelés képes lehet a daganatos sejtek pusztítására és javítja a műtét kivitelezhetőségének esélyét. Csökkenti vagy késlelteti azt, hogy a hólyagdaganat a környezetére (végbél, prosztata) terjedjen.

Amennyiben nem sikerül megműteni a daganatot, a kilátás esélyeit befolyásolja, hogy a sugárkezelésre mennyire volt érzékeny a daganat, esetleges kemoterápiára hogyan reagál. A kilátások függnek a beteg általános állapotától is, de még ezek ismeretében sem lehet pontosan megmondani, hogy a beteg meddig élhet. A kezelőorvos is csak közelítő, átlag betegre vonatkozó értéket tud mondani.

 

Immunterápia

Világszerte végzett sok-sok kutatás és kísérlet ellenére még csak néhány daganatos betegségfajtában sikerült érdemi eredményeket elérni: a melanoma, a vesesejtes rák, a húgyhólyagrák és a tüdőrák egyes típusaiban vált törzskönyvezett kezelési formává az immunterápia valamely fajtája. Ráadásul e betegségekben is csak a betegeknek egy kis hányada profitálhat az új típusú kezelésekből.


A szakorvos hangsúlyozza: az immunterápiáktól reálisan nem várható teljes gyógyulás, a kezelések a betegség minél hosszabb időn át való visszafogását, s eközben az életminőség megőrzését célozzák. A terápiákat ugyanakkor azért övezi kiemelt figyelem szerte a világon, mert vannak biztató eredmények is: olyan betegeknek sikerült számottevően javítani az állapotát, akik számára más lehetőség már nem adódott volna az életkilátások javítására. Lakatos Gábor, az Egyesített Szent István és Szent László Kórház onkológusa.


Biológiai daganatkezelés

Dr. Balaicza Erika belgyógyász főorvos, biológiai tumorterapeuta, és immár közel két évtizede foglalkozik alternatív gyógymódokkal a hagyományos klinikai orvosláson kívül. Azon kevés hazai szakértő közé tartozik, akik kiegészítő biológiai daganatterápiával, komplex immunerősítéssel és túlérzékenységek kezelésével foglalkoznak

A biológiai daganatkezelés az egyik kiemelt szakterülete. Tudását javarészt németországi klinikákon szerezte, ahol nagyon sok daganatos beteggel találkozott, és életminőségben, élettartamban megdöbbentő különbséget tapasztalt azon daganatos betegekhez képest, akiket korábban itthon látott. Meghökkentő volt már az első néhány héten, hogy több olyan beteggel találkozott, akinek 15-20 évvel ezelőtt volt valamilyen daganata, és éppen egy ismétlő immunerősítő kúrára jöttek vissza. Ők nemcsak teljesen egészségesen néztek ki, hanem annak is érezték magukat, sőt úgy is éltek. Ugyanakkor itthon a 2-3, maximum 5 éves túlélés volt az általános, összehasonlíthatatlanul rosszabb állapotban. „Úgy gondoltam, hogy a hozzám forduló betegek a németországihoz hasonló módon élhessenek még további 15-20 évet, vagy még tovább".


Dr Balaicza Erika belgyógyász főorvos, természetgyógyász dr.balaicza@gmail.com 

36-20-588-28-10
Vagy G1 Intézet
1036 Budapest, Lajos u. 74-76., I. emelet.
K: 8:3014, P: 8:3015 óráig.  06-1) 437 0297

http://nelegybeteg.hu/tanulmany-rak-es-kezelese.php


A ráksejtek táplálékai:

A természetes cukorhelyettesítők, pl. a valódi méz vagy a melasz (a répa- vagy nádcukorgyártás mellékterméke) használata javasolt, de ezek is csak nagyon kis mennyiségben. Én a Xilitet javaslom, aminek a GI értéke 7, a normál fehér cukor 100 értékével szemben. Minden bioboltban bezerezhető.

A savasodás ellen célszerű a bázispor használta. Gyógyszertárban kapható


Bázispor összetétele:
Kalcium-karbonát 100g
Kálium-hidrogénkarbonát 10g
Bázisos Magnézium-karbonát 50g
Nátrium-dihidrogénfoszfát 10g
Nátrium-hidrogénkarbonát 80g


A daganatsejtek falát erős fehérjeréteg fedi. A húsevéstől való tartózkodás vagy kevesebb hús fogyasztása több enzimet szabadít fel, amelyek megtámadják a ráksejtek falát, ezzel lehetővé teszik a szervezetben lévő ölősejtek számára, hogy a rákos sejteket elpusztíthassák.


Egyes táplálék kiegészítők felsorakoznak az immunrendszerben (anti-oxidánsok, vitaminok, ásványi anyagok, esszenciális zsírsavak stb.), hogy lehetővé tegyék a szervezet saját ölősejtjei számára a rákos sejtek elpusztítását. Más táplálék kiegészítők, mint pl. az

E-vitamin köztudottan programozott sejthalált okoznak, ami a szervezetünknek a normális eljárása arra, hogy megszabaduljon a sérült, nemkívánatos vagy felesleges sejtektől.


Az egészséges sejt szén-dioxiddá (CO2-vé) égeti el a cukrot, míg a rákos sejt tejsavvá (képlet)erjeszti, amivel növeli a testre ható savterhelést, és így megteremti magának azt a túlsavasodott közeget, amelyre szüksége van. Daganat nem jöhet létre olyan környezetben, ahol a sav-lúg egyensúly fennáll, és bőségesen van oxigén. Ezt bizonyítja, hogy nem létezik szívrák. A tüdőből a szívbe folyó vér az egész szervezet oxigénben leggazdagabb és legmagasabb pH-értékű része. Ezért a savtalanítás különösen fontos, sőt létfontosságú egy műtét után, és döntő szerepet játszik a végső siker szempontjából. 

Fontos a szervezetünkben a sav-bázis egyensúly fenntartása

Hübner Basis Balance natúr ízű por, 250 g 3575 Ft 1024 Bp, Retek utca 19 06 (70) 639-3928A természetes táplálkozás fontosabb alapelvei

http://nelegybeteg.hu/tanulmany-rak-es-kezelese3.php


Fagyöngy

 A fagyöngy injekció (eurixor v. iscador) kemó alatt nem használható, ellentétes hatásmechanizmusok miatt. A kezelés előtt 24 órával, utána 48 órával kell szüneteltetni az adagolást.

A fagyöngy direkt daganatsejt ölő hatással is rendelkezik. A kivonat fő hatóanyagai a viszkotoxinok, a lektinek, különféle alkaloidok és a C-vitamin. Ezek hatására a fehérvérsejtek száma növekszik, könnyebben ismerik fel a daganatsejteket és hatékonyabban, gyorsabban pusztítják el őket.
Több kísérletben bizonyították az Egyesült Államokban és Németországban, hogy a legjobb eredményeket a hagyományos kórházi kezelések mellett a fagyönggyel egyidejűleg végzett, kombinált terápia hozta. A fagyöngyinjekciót legjobb a műtétek előtt elkezdeni, majd a kemoterápia, illetve a sugárterápia alatt folyamatosan folytatni.
Iscador inj./doboz 16 500 Ft

http://nelegybeteg.hu/tanulmany-rak-es-kezelese5.phpGabolexin

A Gabolexin kizárólag természetes összetevőkből, gyógynövényekből álló, a szervezet egészére ható, immunrendszer stimuláló, táplálék kiegészítő készítmény.
A Gabolexin jótékony hatását, a szert alkalmazó orvosok és a Gabolexint szedő daganatos betegségben szenvedő több száz beteg pozitív véleménye, valamint a betegektől kapott friss szakorvosi leletek, és nem utolsó sorban, az összetevők tudományosan bizonyított rákellenes hatása igazolja.

A hosszú távú klinikai vizsgálatokat, Szlovákiában és Kínában végzik, eredményei hamarosan várhatóak.
A betegek tumoros folyamatának, alakulását a CT, MR, és ultrahang vizsgálati anyagok alapján követik:

Összetétele: Vizitorma (Nasturtium officinale), Vöröshere (Trifolium pratense), Benedekfű (Cnicus benedictus), Bojtorján (Arctium lappa), Rebarbara (Rheum), Zöld tea (Camellia sinensis) eszencia, Noni (Morinda citrifolia), Barnamoszat (Phaeophyceae), Sóska (Rumex acetosa), Gyermekláncfű (Taraxacum officinale)


Dr. Szentpéteri Imre Nőgyógyász-onkológus, klinikai pharmakológus Kutatásai alapján csak javasolni tudja a szer használatát, mivel az eddigi tapasztalatok csak pozitív eredményeket mutatnak a daganatok szaporodásának lassítása, megállítása, illetve visszafejlődése szempontjából.
"A termék egyértelműen javítja az életkilátásokat" - jelenti ki a szakember. Tanácsadás

e-mailben: iszentpeteri@vipmail.huBio alkáli só (CsCl) kezelés

Az alkáli sós kezelés az egyetlen olyan kúra, ami a gyulladásos és a daganatos sejtek tápanyagfelvételét ellehetetlenítve meggátolja azok növekedését, szaporodását. Miután a táplálkozás a sejtek alapvető tevékenysége ezért a hatása látványos és gyors.

Ez a speciális alkáli só (CsCl - Céziumklorid) a szervezet működése szempontjából egy „csalfa” vegyület. Ugyanis a sejtek szempontjából káliumnak látszik. A sejtek a kálium pumpa segítségével veszik fel a tápanyagokat. Tehát a kálium létfontosságú anyag a sejtek működéséhez. A daganatos sejtek a normális sejtekhez képest 18-20-szor több káliumot vesznek fel, mert ez biztosítja számukra a növekedést, megelőzve ezzel az egészséges sejteket. Amikor viszont ez a speciális alkáli só megérkezik a sejtekhez, azok rögtön be is szívják, hogy segítségével megkezdjék a táplálkozást. (Az egészséges sejtek 1-2 molekula alkáli sót (CsCl) szívnak be, a daganatos sejtek kb. 18-20 molekulát!)

A daganatos és a gyulladásos sejtek nem tudják eltávolítani magukból a 18-20 molekula alkáli sót (mert az a nagy mennyiség és a kémiai reakciók miatt megkötött bennük) ezért több napra (esetleg véglegesen)  éhen maradnak.

A beteg a céziumklorid bevitele után 1- 1,5 órával tablettával pótolja a sejtek számára szükséges káliumot, hogy a táplálkozás megindulhasson. De ezt a káliumot már csak az egészséges sejtek tudják felhasználni, mert a beteg sejtek eltelítődtek az alkáli sóval. Így a daganatos és gyulladásos sejtek továbbra is éheznek! 

Neves külföldi daganatspecialisták és biokémikusok kutatásaik alapján az alkáli sót (CsCl) nagyon hatásosnak és kivételesen jól működőnek tartják! A hatóanyagot teljes kúracsomagban adjuk át önnek, nagyon pontos és célratörő használati utasítással.

 A világújdonság az Alkáli só kúrában, hogy a hatóanyagot nem kell megenni, meginni, sem beinjekciózni! (Így kíméli az emésztőrendszert és az amúgy is tönkretett érrendszert.) Egyszerűen a bőrre kenve MSM (Dimethyl Sulfone - DMSO) krém segítségével azonnal a szövetekbe szívódik fel. Onnét pedig a közvetlen véráram segítségével nagyon gyorsan jut el a daganatos sejtekhez. Speciális tulajdonságai miatt átmegy az agyér gáton, így agydaganat esetében is jól használható! Használata fájdalommentes, mellékhatás nélküli

 

A kúra összetevői:


Bio alkáli só (CsCl)

100 gr

MSM krém

2 db

Kálium pezsgőtabletta (Kalinor)

30 db

A kúracsomag ára :

95.000 Ft


Többek között az alábbi daganatos betegségeknél alkalmazzák

Forrás: http://www.b17hu.info/item1.html

http://www.alkaliso.net/

http://nelegybeteg.hu/tanulmany-b17-tajekoztato.php


Flavogenin Pro.
Flavonoid és Apigenin tartalmú étrend kiegészítő kapszula

Az apigenin rákellenes hatásmechanizmusa rendkívül sokrétű. Kiemelendő a ráksejtek áttétképző hatásának a gátlása, amely a rákbetegek túlélése ill. életének a meghosszabbításának tekintetében a legfontosabb tényező.
Az apigenin gátolja a legfontosabb növekedési faktorok (pl. VEGF, EGF, IGF-I) rákkeltő, áttétképő hatását.
Forrás: www.flavogenin.hu


Könnyebben és pontosabban adagolható kivonat alapú kapszula amely tartalmazza többek között a FlavoGenin alkotóelemeit is. A Flavogenin Pro aktív hatóanyag tartalma (apigenin) több, mint százszorosa az első generációs gyümölcs flavonoid vagy búzacsíra kivonatokénak. (1 kapszula legalább 27 mg apigenint tartalmaz az OÉTI vizsgálatok alapján!)
Összetevői standardizáltak. Pl. magas sulforaphane és ellagsav tartalma is megkülönbözteti az egyszerű szárított "gyümölcs-zöldség héj, mag" őrleményektől. Előállítási költsége meghaladja az első generációs gyümölcs-flavonoid vagy búzacsíra kivonatokét, mégsem drágább azoknál.
A flavonoid alapú kivonatokra standarizált terméke is tartalmaznak Süngomba (Hericium erinaceus) kivonatot, amely kivédi a flavonoidok savasító hatását.


Összetevők:
Egy kapszula tartalmaz 500mg hatóanyagot

Búza csíra fű kivonat

Brokkoli kivonat

Szőlőmag kivonat

Szőlőhéj kivonat

Vörös áfonya kivonat

Heritium species

Feketeszeder kivonat

Fekete áfonya kivonat

Gránátalma kivonat

Zeller kivonat

Földimogyoró héj kivonat (luteolin, Arachis hypogaea L.)


Adagolás:
Átlagos adagolás: 3x1 Kezdje az adagolást 2x1 kapszulával, majd 4-5 naponként az alábbi sáv szerint növelheti a dózist: 3x1 - 2x2 -maximálisan 3x2-ig növelhető szükség szerint.Idősebb korban termékeink használata során kezdetben alacsonyabb adagolást javasoljuk, amely fokozatosan növelhető. Amennyiben szédülés, hányinger jelentkezik vagy nehezebben tud aludni, ne növelje tovább a dózist! Azt a dózist hagyja meg, ahol a legjobb a közérzete. Személyre szabott adagolási javaslat miatt hívja információs vonalat.
Információs vonal: 0630/391-80 80 (Hétfőtől-péntekig 9:00-17:00 között)
Kiszerelés: 60 db kapszula/doboz
Ár: 7 290 Ft

http://nelegybeteg.hu/tanulmany-rak-es-kezelese5.php


Doctors Best Artemisinin kapszula 90db

Dr. Henry Lai és dr. Narendra P. Singh, a Washington Egyetemen igen bíztató eredményt közölt már 2001 végén a Life Sciencesben. Az “egynyári üröm” szirmaiból, leveleiből készített artemisinin-kivonat 8 óra alatt szétroncsolta a mellrákos sejteket 3/4-ét, 16 óra alatt pedig jóformán alig maradt meg valami is belőlük, ha előtte vas tablettával kezelték meg azokat. Ugyanakkor az egészséges sejtekben szinte nem is történt károsodás


Beszerzés

Személyesen is átveheti a  Doctors Best Artemisinin kapszula 90db terméket az átvevőpontunkon: Budapest II., Retek utca 19 Fontos, hogy a terméket vásárlás előtt online vagy telefonon rendelje meg. Amint ez megtörtént, várhatóan a következő munkanapon 13 órától veheti át a rendelését. Kiváló minőségű artemisinin kivonat az Artemisia annua (egynyári üröm) gyógynövény gyökeréből.

90db-os kapszula, 30 napra elegendő; Doctors Best termék daganatos betegségek kiegészítő kezeléséhez.

A kivonat a legszigorúbb gyógyszerészeti minőségi előírások figyelembevételével készül (Good Manufacturing Practice), így biztosítva a legmagasabb minőséget.

Ára: 14900 Ft/db

http://www.egeszsegplazabudapest.hu/daganatos-betegsegek/doctor-s-best-artemisinin-kapszula-90db#reszletes


Orvosi konzultációt javasolok a kúra megkezdése előtt

Dr Balaicza Erika Belgyógyász/természetgyógyász főorvos

Rendelési idő (előzetes bejelentkezés alapján)

Cím: 1126 Budapest, 12. kerület, Hertelendy u. 13. (Déli Pályaudvar és a MOM között)

Tel: 00-36-20/588-28-10, 06-1-784-12-06

E-mail: dr.balaicza@gmail.comPOLY-MVA
POLY-MVA egy olyan szabadalmaztatott étrend-kiegészítő metalo-vitamin, amivel az Amerikai Egyesült Államokban közel tíz éve kezelik sikeresen a daganatos betegeket. A szer kifejlesztője, Dr. Merrill Garnett  nemzetközileg elismert rákkutató, biokémikus 40 évi kutatómunkát követően alkotta meg a POLY-MVA-t,

Az új terápiás készítmény lényegében egy kis darab RNS (ribonukleinsav) molekula, a neve: aptamer. Tulajdonképpen egy 50-100 nukleinsav hosszúságú, egyszálú molekuláról van szó, amely képes hozzákötődni a daganatot okozó hibás receptor fehérjékhez, meggátolva azok működését. Remélhetőleg a klinikai tesztelések során is megfelelőnek bizonyul a fejlesztés.

Forgalmazó: Rica Vital Kft.
1116.Budapest, Fehérvári u.144. Vállalkozók Háza
Tel.: + 36 1 797 3860 Fax: + 36 1 797 3874
Email: info@ricavital.hu
Web: www.ricavital.hu
Orvos tanácsadó: Dr Balaicza Erika

E-mail: dr.balaicza@gmail.com

Tel.: 00-36-20-588-28-10

http://nelegybeteg.hu/tanulmany-rak-es-kezelese7.php


Konzultációra ajánlom

Dr. SZABÓ János Ferenc Ph.D.

http://drszaborobotsebesz.hu/

Húgyhólyag

- Húgyhólyag tükrözés

- TOT

- Cystocele, rectocele, Richter műtétek

- Húgyhólyag daganat endoscopos eltávolítása

- Húgyhólyagkő eltávolítás

- Cystectomia

Elérhetőség

1024. Budapest, Kisrókus utca 17-19, B.épület fszt. 1.

Tel: 00 36 1 336 1478, 06-20-662-8811

E-mail: info@millenar.hu


Rendelés

Millenáris Egészség Centrum

1024. Budapest, Kisrókus utca 17-19, B.épület fszt. 1.

Rendelési idő: csütörtök 17-19h

Bejelentkezés:
Telefon fix: 00 36 1 336 1478
Mobil: 00 36 20 66 28 811
E-mail: info@millenar.hu