Prosztata, Reflux (TIF műtét), B-17, Pajzsmirigy kezelés. 

Válasz Olvasóimnak 77. részKorszerű prosztata vizsgálat


2 évvel ezelőtt írtam erről a témáról. Kérem olvassák el. Ennek elérhetősége itt:

http://nelegybeteg.hu/tanulmany-rak-es-kezelese7.php


Néhány további információt kigyűjtöttem abban a reményben, hogy használni tudja kedves testvére, akit ezúton is üdvözlök

Ne aggódjanak, mert a vizsgálatok jó eredménnyel fognak záródni, de ehhez  a vizsgálatokat el kell végeztetni.

Ha további infóra van szükség bátran írjanak a következő címre:  zsoldos@nelegybeteg.hu;


A tárgyra térve az alábbi megállapítások figyelembevételét ajánlom, nevezetesen:Keresse fel urológusát és kérje a PCA3 vizsgálatot. Ha van orvosának mintaszállító csöve ő intézi a továbbiakat, Önnek további teendője nincs. Ha urológusának nincs mintaszállító csöve, jelezze a lent említett intézetnek és ők majd eljuttatják az Ön vagy az urológusa címére. (Térítésmentesen biztosítják  48 órán belül.)

Ha urológusánál nincs lehetősége elvégeztetni a mintavételt és nincs ideje vagy nem akar más vizsgálatot végző intézményt felkeresni, a PentaCore Laboratóriumban is elvégeztetheti előre egyeztetett időpontban.

A pontos mintavételi, tárolási és szállítási utasítások megtalálhatók a lenti dokumentumok között.

http://www.pentacorelab.hu/prosteon


A PCA3 teszt egy vizeletmintából elvégezhető új, specifikus génműködés (mRNS expresszió) kimutatásán alapuló teszt, amely a PSA teszttel együtt használva jelentősen segíti a prosztatarák diagnózisát.


Prosztata szövettani mintavétel (biopszia).

A biopszia segítségével lehet meghatározni, hogy vajon kialakult-e prosztatarák, vagy jóindulatú folyamatokról van szó. A biopsziás mintavétel a végbélen keresztül a prosztatába bevezetett, ultrahang vezérelt tű segítségével történik, amivel kis szövethengert lehet eltávolítani. Ezek a szövetminták kerülnek mikroszkópos vizsgálatra, amely végleges diagnózishoz vezet.

Az Uroonkológiai tanácsadáson nyugodt körülmények között beszélgethet a főorvos úrral az Önre váró vizsgálatokról, műtétről, sugárkezelésről és gyógyszeres terápiáról. Szakértőnk, Dr. Ágoston Péter, az Országos Onkológiai Intézet Sugárterápiás Centrumának főorvosa,

http://mutacio.hu/uroonkologiai-tanacsadas/


Reflux - TIF endoszkopos műtét – diéta.


Olvasó írta 

Tisztelt Zsoldos Bence! K József vagyok évek óta nagyon erős refluxaim vannak,semmilyen gyógyszeres kezelés már nem használ, rekeszsérvem is kialakult, érdekelne ez az Endoszkópos TIF eljárású műtét hogy ez mennyibe kerülne és hol végzik ezt Magyarországon és persze az orvos neve elérhetősége hogy kicsoda. Köszönöm a válaszodat előre is. Tisztelettel K József


Tisztelt K József Úr,

Válaszomban felsorolok több érdeklődési lehetőséget, amit érdemes telefonon, emailban felkeresni.Ha sikerül megtudnia a hazai TIF eljárás  alkalmazását, úgy  kérem hogy email üzenetben erről értesíteni szíveskedjék.  


Az MPK-módszer (kivizsgálás és terápia) segítségével gyógyítható számos krónikus és akut betegség így a reflux is.  Önnek nem kell együtt élnie olyan gyógyíthatatlannak kikiáltott betegségekkel, amelyek csak kémiai gyógyszerekkel nem gyógyíthatóak, de biofizikai módszerek és a holisztikus szemlélettel meggyógyulhat. 26 év = 10000-nél is több gyógyult páciens.

http://www.medicpoliklinika.hu/mpk-modszer/TIF műtét külföldön

Gilbert Simoni, MD, of Los Robles Hospital in Thousand Oaks, Calif., and founder of Advanced Gastroenterology, Inc. recently performed his 100th transoral incisionless fundoplication (TIF) procedure. Here, Dr. Simoni discusses his experience performing TIF procedures and what he believes it means for the future of GERD treatment. 

http://www.beckersasc.com/gastroenterology-and-endoscopy/the-future-of-gerd-treatment-tif-q-a-with-dr-gilbert-simoni-of-los-rob


If you are suffering from the symptoms or have been diagnosed with GERD you may be a good candidate for TIF. Contact us today so we can help you determine which GERD procedure is best for you.


Texas Laparoscopic Consultants1200 Binz St #950
Houston, TX 77004

https://www.tlcsurgery.com/gerd-acid-reflux/tif-procedure/


Austin Regional Clinic

TRANSORAL INCISIONLESS FUNDOPLICATION (TIF)

Incisionless Heartburn Surgery

Call 512-280-1581

ARC Cedar Park Medical Plaza

 
1401 Medical Parkway Bldg B, Suites 220 & 200
Cedar Park, TX 78613


Érdeklődés hazai TIF műtét végzéséről


Megkeresésemre több orvos javasolta, hogy itt érdemes érdeklődni a TIF műtét végzéséről

„Laparoscopos műtéteket szélesebb körben a BAZ Megyei Kórházban is végeznek, célszerű lenne náluk érdeklődni, ők azt is meg tudják mondani, hogy másutt hol csinálnak”


Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház 
3526 Miskolc, Szentpéteri kapu 72-76.  46/515-200

dr. Karosi Tamás, a B.-A.-Z. Megyei Kórház és Egyetemi Oktatókórház

Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyaksebészeti Osztályának jelenlegi osztályvezető főorvosa -


Prof. Dr. Vereczkei András, egyetemi tanár
Cím: 7624, Pécs, Ifjúság útja 13.
Levelezési cím: 7624, Pécs, Ifjúság útja 13.
Telefon: 72/536-000

Klinikai Központ Sebészeti Klinika

Telefon: *0419, 32705
Bejelentkezés a szakrendelésekre a 72/536-000 telefonszám hívása után a 32775, 32776, 31800 és 331811 mellékeken,


Érdemes itt is érdeklődni:

DR. BANAI JÁNOS, GASZTROENTEROLÓGUS

A Duna Medical Center Gasztroenterológiai részlegének szakmai konzulense. A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Gasztroenterológiai Osztályának vezetője.

36 1 790 7070   info@dunamedical.com


DR. FUSZEK PÉTER. GASZTROENTEROLÓGUS

A Semmelweis Egyetem gasztroenterológus főorvosa, a Jahn Ferenc Dél-pesti Kórház Endoscopos Labor vezetője, diabetológus munkatársa.

Mivel ismeri az orvosi  amerikai eljárásokat és a TIF módszert Amerikában alkalmazzák, ezért célszerű itt is érdeklődni Itt dolgozott:

Mount Sinai Medical Center, New York, USA

ELÉRHETŐSÉG +36 1 790 7070


Az egynapos sebészet, az egyre egyszerűbb de hatékonyabb műtétek hamarosan hazánkban is a rutin ellátás részei lesznek, annak ellenére, hogy napjainkban ezek még inkább a magánkórházak felségterületei.
Science Daily, 2011. február 16.


Megjegyzés: Ez a megállapítás 2011 évben volt!!


Megoldás lehet műtét nélkül a diéta

Öt résztvevő reflux tüneteik visszavonulását tapasztalták az alacsony szénhidráttartalmú étrend hatására. Ez arra utal, hogy a szénhidrát csökkentés hozzájárulhatott tüneteik megszűnéséhez. Azonban ezt az eredményt módosíthatja, hogy hárman ezzel egyidőben a koffeint és a savas,  ételeket is csökkentették. Néhányuk megfigyelései azt mutatják, hogy a szénhidrátok egyik kiváltó oka lehetnek a reflux tüneteknek, és a kávé és a zsír nem okoznak problémát, ha a szénhidrátmennyiség alacsony..
http://www.tenyek-tevhitek.hu/csaktagoknak/reflux-gerd-es-paleolit-taplalkozas.php


Véleményem szerint az operáció az utolsó lehetőség.  Kipróbálható és nagyon eredményes a szigorú diéta. Tájékoztatására néhány publikációt közlök az alábbiakban


Enyhe esetben akár elég lehet a diéta is, de először a gyógyszeres terápiát ajánlják hiszen a gyomorsav mennyisége csökkenthető protonpumpa gátló vagy hisztamin receptor blokkoló gyógyszerekkel. Egyéntől függő, hogy melyik válik be, hiszen míg a protonpumpa gátló szerek hatása hosszabb távú, addig a hisztamin receptor blokkoló gyógyszert főként akkor ajánlják, ha a tünetek éjszaka jelentkeznek. Ha ez a terápia hatásos, akkor 3-4 hónap után fokozatosan építjük le a gyógyszer szedését.
http://ezustfenyklinika.hu/reflux-gasztroenterologia/?gclid=CKK-meanitMCFQ8SGwodnOgC3g


Fontos megjegyzés

American Journal of Gastroenterology, 2017. január


JAMA Intern Med, 2016. januárAz MPK-módszer (kivizsgálás és terápia) segítségével gyógyítható számos krónikus és akut betegség így a reflux is.  Önnek nem kell együtt élnie olyan gyógyíthatatlannak kikiáltott betegségekkel, amelyek csak kémiai gyógyszerekkel nem gyógyíthatóak, de biofizikai módszerek és a holisztikus szemlélettel meggyógyulhat. 26 év = 10000-nél is több gyógyult páciens.
http://www.medicpoliklinika.hu/mpk-modszer/


B-17 (Laetril, Amigdalina, Novodalin)


A kedves Olvasó írta

Tiszteletem! A b17 injekcio érdekelne. A páromnál mellhártya, nyirokcsomó rosszindulatú daganatot diagnosztizáltak! Minden lehetőséget megpróbálunk. Sokat hallottunk már a b17-ről  Esetleg önök tudnának valamit mondani róla?! Hol szerezhető be es hogyan kell adagolni? Köszönettel Renáta


 

Az alábbi választ küldtem az érdeklődőnek:

 

Tisztelt J Renáta

Kérem tekintse át az alábbi elérhetőségen leírtakat

2016 évben erről írt tájékoztatómat

http://nelegybeteg.hu/tanulmany-b17-es-rhodiola.php


Itt részletes leírást adok a B17- ről   

 

A  B17 helyett az Onkomár étrend kiegészítő javasolható     

http://nelegybeteg.hu/tanulmany-rak-es-kezelese2.php


Itt többek között az Onkomar és beszerzése is említésre került

Megjegyzés

Az Oncomar készítményt Németországban és az USA-ban gyártják, és daganatos betegek speciális tápszereként kerül forgalomba.

A fejlesztés egy újabb mérföldkövéről van szó, mivel a régebbi termékhez az Avemarhoz képest az Oncomar sokkal korszerűbb. Az új gyártási eljárásnak köszönhetően a készítmény adalék- és vivőanyag mentes, a granulátum teljes egészében az aktív hatóanyagokat tartalmazza, gyorsabban oldódik, és könnyebben fogyasztható. A laboratóriumi vizsgálatokban és állatkísérletekben is hatékonyabbnak bizonyult a régebbi formátumú szernél.

http://www.otvenentul.hu/egeszseg/37441


Továbbá áttekintésre ajánlom:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmedhealth/PMH0032851/

https://hu.wikipedia.org/wiki/Amigdalin


Kilátásaink a rákkal összefüggésben 

http://nelegybeteg.hu/tanulmany-rak-es-kezelese3.php


Nem gyógyszerek, hanem alternativ medicinák

http://nelegybeteg.hu/tanulmany-rak-es-kezelese5.php

http://nelegybeteg.hu/tanulmany-rak-es-kezelese6.php


Rák ellenes étrend kiegészítőről írtam itt

http://nelegybeteg.hu/tanulmany-rak-es-kezelese7.php

 

Egy ideig a B17 Magyarországi forgalmazója és rák betegséggel kapcsolatos felhasználási tanácsadója volt Dr  Ládi Szabolcs akit . asszisztensén keresztül lehetett elérni. Az alábbi telefon számon. konzultációs  bejelentkezésre 06 30/ 371 7 605   és  06 30/ 737 0000


A termék neve Laetril illetve Amigdalin de sokszor csak B17 vitamin címen jelölték a terméket Mivel az egészségügyi hatóságok betiltották az injekciós használatát ezért kérem érdeklődje meg, hogy a tablettás módosulata náluk kapható-e. Egyébként a terméket Mexikóban gyártják

Mindettől függetlenül  az Országos Onkológiai Intézet felkeresését  javasolnám, ahol kiváló, neves szakorvosok megbízható kezelésében lehet reménykedni

Minthogy nem árulta el levelében hogy milyen rák tipus ellen kívánja beszerezni a B17-et ezért amennyiben limfómáról van szó akkor itt keressen segítséget:


dr. Rosta András rendelése limfóma betegek részére

Osztályvezető főorvos, belgyógyász, klinikai onkológus, hematológus Országos Onkológiai Intézet 1122 Budapest Ráth György u. 7.

Hétfőtől-péntekig 8-13h és 14-16 h
224-87-62
224-86-00/2119
224-86-00/3184


 Az alábbiakban  dr Rosta részletes tanácsadással szolgál a limfóma különböző stádiuma esetéra  Feltétlenül és figyelmesen olvassa el ezt is.

http://mutacio.hu/onkohematologiai-limfoma-tanacsadas/?gclid=CIeh-8r1xNICFdU_GwodujoH3A

 

Onkohematológiai limfóma tanácsadás Dr. Rosta András

Istenhegyi Géndiagnosztika Klinika

1125 Budapest, Zalatnai utca 2.

Tel.: (+36 1) 580-8660
Fax: (+36 1) 580-8688
E-mail: info@mutacio.hu


A Hodgkin limfómás betegek 80%-a, míg a nonHodgkin limfómások 40-75%-a véglegesen meggyógyul  vagyis a tünetek 10éven át nemjelentkeznekújra. 

A non-Hodgkin limfómás betegek kilátásai sajnos rosszabbak, esetükben végleges gyógyulásról nem lehet beszélni, de az átlagos túlélés akár 10-20 év is lehet.

Kezelés nélkül a limfómák túlélése átlagosan mindössze pár év.A szintetikus vagy állati eredetű  pajzsmirigy gyógyszer?.


Kedves Olvasó írta

Mit irassak fel , ami nem szintetikus gyógyszer pl.: armour Thyroid, és milyen dózisban, ha én most 100 mikrogrammos euthiroxint szedek? előre is köszönöm válaszát! Dr R Katalin

Válasz

1./ Meggyőző bizonyítékok vannak arra nézve, hogy a szárított sertés pajzsmirigy kivonat jobb klinikai eredményt produkál, mint a szintetikus  thyrosin = T4 Ennek igazolására nem vállalkozhatom

J Clin Endocrinol Metab. 2013 May ;98(5):1982-90. Epub 2013 Mar 28. PMID: 23539727 

Altern Med Rev. 2004 Jun;9(2):157-79. PMID: 15253676


2./ Az Euthyrox tabletták hatóanyaga, a levotiroxin, szintetikus pajzsmirigyhormon, amely a pajzsmirigy betegségeinek és működési zavarainak kezelésére szolgál. Hatása megegyezik a természetes módon termelődő pajzsmirigyhormonokéval.

http://www.hazipatika.com/gyogyszerkereso/termek/euthyrox_100_microg_tabletta/597

Ezt az állítást nincs módom sem megerősíteni sem cáfolni. !!


3./ Beszéljen kezelőorvosával, ha Ön a levotiroxin-tartalmú gyógyszer szedéséről egy másikra áll át, a készítmények hatása kissé eltérő lehet, így szorosabb ellenőrzésre és a dózis módosítására lehet szükség


Ahhoz, hogy orvosával a gyógyszerezését megbeszélje, az alábbi ismeretekre van szükség. Ezt próbálom nagyon röviden itt vázolni.


Állati eredetű készítmények


A legfrissebb kutatások a D-vitamin pótlás (Now Foods, Vitamin D-3, High Potency, 5,000 IU, 120 Softgels)   fontosságára helyezik a hangsúlyt, mely nemcsak a betegséggel gyakran együtt járó csontállomány csökkenés megelőzésében segíthet, de hiánya önmagában is hozzájárulhat a pajzsmirigybetegség megjelenéséhez

A pajzsmirigybetegségek természetes kezelésében a szelén is különös jelentőséggel bír. Kiváló antioxidáns és antivirális hatása mellett fontos szerepet játszik (Selenium 200 mcg - 90 Veg Capsules)


NOW  termékek beszerzése:

Vitamin-ABC, NOW Mintabolt 1092 Budapest, Erkel utca 14/

FEKETE Klára 06-30-4052122


Thyroid Pharmacist, Dr. Izabella Wentz
https://www.facebook.com/ThyroidLifestyle/posts/27054804309574