Rák fékezés/Fehérvérsejt szám, vérsüllyedés, CRP értelmezése/ Tea reflux ellen/ Asztaxantin autimmun betegségekre A levélírás alap követelményei. Válasz 111. szám

Rákos folyamat fékezésének alternatív kezelési módja

Kedves olvasó írja
Én 2007-ben lettem emlőrákos, a kemoterápia mellett alkalmaztam a B17-et is, többek között, intravénásan kaptam 10.000.- mg. C viatminnal. 21 napig. A mai napon is egészséges vagyok. Hibátlanok a leleteim és a vérképem is. Odafigyelek a méregtelenítésre. Meggyőződésem, hogy a B17 segített. A barátom nagyon bízik a műtétben, de attól tartok, a hasi rengeteg víz azt jelenti, hogy az áttét megkezdődött. Rohamosan fogy. Azt szeretném megkérdezni, mi a véleményük arról, mikor érdemes elkezdenie, illetve hogyan juthatok hozzá a vitaminhoz? Annak idején Mexikóból rendeltem meg, de már nem tudok elérhetőségeket. Kérem a tanácsukat és a segítségüket. Mikor érdemes elkezdeni? Érdemes-e ennél a fajtánál? Hogyan rendelhető meg? Mennyit, mibe kerül? Vagy esetleg van-e más javaslatuk nem szilárd állagú vitamin beviteléhez azonnal, vagy a kórházi műtét utáni regenerálódáshoz? Telefonszámom: …..ha személyesen jobb beszélni, akkor elmegyek bárhová. köszönöm szépen! szép napot kívánok! Kriszta

Válasz
Tisztelt F Tamásné Asszony,
Kérem tekintse át az alábbi linken elérhető dokumentumot.  Noha én nem vagyok orvos, a „Tömjén erős kúrát” eredményesnek gondolom.
https://b17net.info/item8.html

A szakirodalom az alkálisó kúrát is nagyon ajánlja Elérhetősége:
http://www.alkaliso.net/index.html

Az alkálisó+ tömjén:
https://www.alkaliso.net/item1.html

Bio termék! Neves külföldi daganatspecialisták és biokémikusok kutatásaik alapján ezt az alkáli sót (CsCl) nagyon hatásosnak és kivételesen jól működőnek tartják! Érdemes erre is gondolni. Ami problémát okozhat, hogy ezek a termékek igen drágák!

Organikus Alkáli só kúra (CsCl) + tömjén Erős kúra

Érdemesnek tartom  a Tanácsadás szolgáltatásukat igénybe venni. Ennek elérhetősége: információ, szaktanácsadás,kúrajavaslat: admin@alkaliso.net 

Megbízott magyar képviseleti telefonszám és rendelésfelvétel: 06 30 223 6892(Tanácsadás hétköznap 12-17 óráig)

A külföldi gyártó cég megbízható:
Healthy Bio-Science Co. LLC.
Flat 1601-1602,16/F, Luki Tower
5 O'Brien Road, Wan Chai
Hong Kong
Year Estabilished: 2009

Egy másik megoldás lehet a következő
Az Amigdalina (ez a B17 kereskedelmi neve)  itt rendelhető meg:
https://amygdalinsupply.com/?gclid=CO752_PZ5LICFdG6zAodTUEApw
E-mail:

Amygdalin Tablets 500 mg
Bottle of 100 Tablets, Amygdalin also known as Vitamin b17 (supplement derived from de fruit kernels)  22 dollár

https://laetrilesupply.com/products/9-inyectable-amygdalin-b17-laetrile.html

 

Amygdalin Inyectable Solution
Box of 10 vials, 3 gr each, with 10 cc, Amygdalin also known as vitamin b17 (supplement derived from fruit kernels)  85 dollár
Folyékony B17-vitamin, több mint 40 éve a piacon

Gyógyszerészeti minőségű B17-vitamin 10 mg ampullák, az amygdalin leghatékonyabb formája A gyógyászati ​​minőségű b-17-vitamin) legjobb és legtisztább formája
https://laetrilesupply.com/products/9-inyectable-amygdalin-b17-laetrile.html

B17-vitamin 3gr / 10ml IV / IMNovodalin
Ár: 86,00 USD
Kosárba

Nagy dózisú B17-vitamin 3 g amydalin injekciós üvegenként. Doboz 10 üveggel. Az összes Novodalin terméket a GMP és Dr. Ernst T. Krebs Jr. valódi extrakciós módszerének felhasználásával állítják elő. Kizárólag keserű nyers sárgabarackmagból extrahálva.
Novodalin injekciós amygdalin tartalom
3gr amigdalin (D-mandelonitril-béta-D- gentiobiosid) és 10 cc injekcióhoz való víz
https://www.tjsupply.com/vitamin-b17-injections.html

Kedves Asszonyom, azt kívánom, hogy járjon sikerrel. A gyógyulásba vetett hitét ne veszítse el. Kedves beteg Barátja bajával kapcsolatban együtt érzek! Érdemes elolvasni a gyógyult betegek leveleit, amit itt találhat:http://b17net.info/gyogyult.html

üdvözlettel Zsoldos Bence www.nelegybeteg.hu


Csökkent leukocitaszám. Vérsüllyedés és CRP vizsgálat

Vizsgálata
Az alacsony fehérvérsejtek miatt javasolják egy részletes hematológiai kivizsgálást Hematológus szakorvosra van szükség. Vélhetően csontvelő vizsgálatot fog javasolni.
PROF. DR. GADÓ KLÁRA
HEMATOLÓGUS, IMMUNOLÓGUS, BELGYÓGYÁSZ
Szent Rókus Kórház Belgyógyászat B osztályvezetője és immunológus főorvosa, ELÉRHETŐSÉGEK:
+36 1 790 7070
info@dunamedical.com
RENDELÉSI IDŐ:
Szerda: 16:00 - 20:00

Csökkent leukocitaszám veszélye

A vérben lévő csökkent leukociták jelezhetik

Egy felnőttnél a leukociták normális száma 4-9 * 109 / l

Leukocita csökkenés okai

A Rematoid artritisLeggyakrabban a csuklók és térdek, valamint a kéz és a láb kisízületei szimmetrikusan érintettek, ritkábban a boka, csípő, váll, könyök. Az egyik legjellemzőbb tünet a reggeli ízületi merevség: nehezen indul a mozgás, amely akár órákig is eltarthat

Leukopénia Kezelése

Vérvizsgálat – vérsüllyedés
Emelkedett értéke a szervezetben jelenlévő gyulladásra, fertőzésre utal, valamint bizonyos autoimmun betegségek diagnózisát támasztja alá.
A vérsejtsüllyedés ideális körülmények között 1-20 mm/h között van.

Ha ennél magasabb értéket mutat a lelet, az akut, illetve krónikus gyulladásra utal: ez a vérszegénységtől kezdve a vese- vagy májbetegségekig számtalan problémára hívhatja fel a figyelmet.
Vérsüllyedés normálértékek:

Hölgyek esetében
50. év alatt < 20 mm/óra
50. év felett < 30 mm/óra
A kissé gyorsult süllyedés jelentőségét nehéz megítélni, különösen idősebbeken. Ha a beteg tünetmentes, vagy a süllyedés a kontroll során nem fokozódik, a vizsgálatokat csak sokkal magasabb határérték felett érdemes elkezdeni

A kifejezetten gyorsult süllyedés (> 80 mm/óra) sürgős kivizsgálást indokol. Ha a gyorsult süllyedés oka tisztázatlan marad, kórházi kivizsgálás indokolt

Vérsüllyedés magas értékének oka
Az érték emelkedett lehet pajzsmirigy túlműködés, vérszegénység, vagy krónikus vesebetegség esetén is.

CRP vizsgálat
Figyelem a CRP a gyulladás egyéb markereinél a vérsüllyedésnél és a fehérvérsejt számnál – gyorsabban és érzékenyebben reagál a szervezetben lezajló folyamatokra.

CRP normál tartomány a nőkben kevesebb, mint 4,6 mg/l.
Idősebb beteg általános állapota határozza meg a vizsgálatok mértékét. Néha nem szükséges kivizsgálás, amennyiben kizárható, hogy komoly illetve kezelhető betegség állna fenn.


Tea-féleségek reflux mérséklésére

Üzenet: Tisztelt Zsoldos úr,  a kérdésem, hogy a reflux teát lehet-e fogyasztani  a ZYllit 75 mg.os  gyógyszer mellett? Köszönettel M Zsolt.

Válasz
Jelentősen megkönnyítette volna a kapcsolatos munkámat, ha elárulta volna milyen reflux teára gondolt, mivel nagyon sokféle van forgalomban. A teák az összetevőkben különböznek egymástól  amelyek közül valamelyik komponens kapcsolatba léphet a Clopidogrél (Zyllit) gyógyszerrel. Néhány tea fajtát az alábbiakban ismertetek.

1./ Az UKKO Reflux Teakeverék természetes összetevői: Fehérakác virág  Lándzsás utifű  Fahéj  Málnalevél  Cékla Ez utóbbinak jelentős a vérképző szerepe, Arra vonatkozóan, hogy ennek  van-e szerepe a Clopidogrél vérhigító mechanizmusára  csak az autentikus kezelőorvosa  adhat megbízható választ, noha erre vonatkozóan kétségeim vannak.  
Néhány gyógytea fajta, amelyeknek az összetevői vélhetően nincsenek hatással  a szedett gyógyszer vérhígító hatására.

2./ Gyógytea refluxra: legjobb nyálkahártya-regeneráló gyógyteák a fehérmályva, katáng, körömvirág, cickafark, kamilla, orbáncfű. Ezekből érdemes keveréket készíteni, és 6 héten keresztül rendszeresen fogyasztani 3-5 csészével naponta.

3./ Naturland Reflux gyógynövény teakeverék
fehér akác virág (30%), lándzsás útifű levél, mályvalevél, orvosi citromfű levél, kasszia fahéjfa kéreg.

4./ Gyógyfű Reflux-Gorb Tea 50
A füzfakéreg, réti legyezőfű, lándzsás útifű, kamilla, orvosi ziliz gyökér és a bodzavirág minden gyógynövényeket ismertető könyvben megtalálható. A mediterrán származású édesgyökér és az Ázsiában évszázadok óta ismert és használt gyömbérgyökér jelentős terápiás hatással bír. Az alapanyagok vadon termő vagy gyakran termesztett gyógynövények. Gyógyászati felhasználásuk széleskörű. A modern orvoslásban fontos gyógyszer alapanyagok. Mindegyik növény hivatalosan elismert az Európai Gyógyszerkönyvben.

5./ Édesgyökér
Új kezelési módot jelent az édesgyökér flavonoidjainak alkalmazása, amely a nyállal keveredve bevonja a nyelőcsövet, segíti a nyálkahártyát védő nyák képződését és a gyulladás gátló szöveti rendszer működését. Egyes antioxidáns vitaminok (pl. A-, C-, E-) is segíthetik a gyógyulást.
Az édesgyökér-kivonatot (DGL-t, glicirrhizint nem tartalmazó) rágótablettaként étkezés előtt fél órával kell elszopogatni folyadék fogyasztása nélkül. Erre alkalmas készítmény a Gastro-Bon étrend-kiegészítő rágótabletta. Érdekes ízét az édesgyökér adja, ebből készült és még kapható az idősebbek által jól ismert medvecukor. A Gastro-Bon mellékhatásoktól mentes, így szükség esetén tartós alkalmazásra is javasolt. A készítmény probiotikumokat is tartalmaz, ami segíti a tejcukor emésztését laktóz intolerancia esetén, valamint a gyomor bélflórájának megőrzését antibiotikum szedések alkalmával.

6./ GASTRO-BON  Pharmaforte Gastro-Bon rágótabletta 30db
A GASTRO-BON segít abban, hogy emésztése zavartalan maradjon, hogy ne legyen égő, savas érzése étkezések után. Probiotikum tartalma miatt az egész emésztőrendszer egyensúlyát is karban tartja. Gastro-Bon rágótabletta édesgyökér (DGL) kivonattal és 5-féle probiotikummal. Felhasználási javaslat: A Gastro-Bon alkalmazása javasolt a gasztro intesztinális rendszer egészségéért. Ajánlott a savas reflux esetén a nyelőcső nyálkahártyájának védelmére, erősítésére. Segíti a gyomor és bélrendszer egészségét, a jó emésztést. A régi medvecukorra hasonlít az íze, amit legtöbben szívesen elrágcsálnak. Emellett nagy előnye, hogy cukrot egyáltalán nem tartalmaz, a benne lévő xilitol, nyírfacukor a fogaknak éppen előnyös! Miért és mikor ajánlott a készítmény szedése? A GASTRO-BON rágótabletta DGL tartalma hatékony a nyelőcső és a gyomor-nyálkahártyák egészsége szempontjából, Probiotikum összetevői segítik a gyomor- és bélflóra egészséges működésének fenntartását, a normál emésztést. Javasolt antibiotikumos kezelések alatt és után, illetve nyaralás és utazások alkalmával alkalmazni a készítményt. Hatását jól kiegészíti az édesgyökér kivonata (DGL), amely segíti a gyomor és a nyombél nyálkahártyáinak normál működését. Folyamatos szedése a gyomor komfortérzetét és az emésztés gördülékenységét segíti fenntartani.
Adagolás: Naponta 2x1 db rágótabletta fogyasztása javasolt
20 perccel a két főétkezés előtt, folyadék fogyasztása nélkül elrágva. Folyamatosan szedhető.

Az itt felsorolt szerek vélhetően nincsenek hatással a Clopidogrél gyógyszer vérhígító mechanizmusára.


Asztaxantin szedhető autimmun esetén

Tisztelt Doktor Úr, Érdeklődöm hogy asztaxantin szedhető- e izületi fájdalommal járó autoimmun betegség esetén? Köszönöm előre is válaszát

Válasz
Tisztelt K Julianna Asszony
Dr. Nir és Dr. Spiller igen ígéretes, nyolchetes klinikai tanulmányt végzett reumatoid artritiszben szenvedő betegekkel. A reumatoid artritisz egy autoimmun betegség, melynél az immunrendszer a saját testet támadja meg. Ez a betegség sokkal nehezebben kezelhető, mint az oszteoartritisz. Egy krónikus betegségről van szó, ami roncsoló hatást fejt ki és az érintetteket akár nyomorékká is teheti.
A tanulmány 21 vizsgálati alanyt foglalt magába, melyből 14 résztvevőt kezeltek asztaxantinnal, míg 7-et a placebo-csoportba soroltak. Értékelési kritériumként a vizsgálat kezdetén, félidején és végén megmérték a fájdalmat és az arra vonatkozó elégedettséget, hogy milyen jól képesek a mindennapos tennivalók elvégzésére.
Az eredmények a tanulmány végén mind a fájdalom, mind az elégedettség értékei terén szignifikáns eltérést mutattak a kezelt és a placebo-csoport között. A fájdalom értékei az asztaxantinnal kezelt csoportnál négy hét elteltével kb. 10%-kal, nyolc hét elteltével pedig több mint 35%-kal csökkentek. A placebo-csoport fájdalomértékei viszonylag állandóak maradtak. A vizsgálati alanyok elégedettségi értékei saját felbecslések szerint az asztaxantinnal kezelt csoportban négy hét elteltével kb. 15%-kal, nyolc hét elteltével pedig több mint 40%-kal nőttek. Nir and Spiller, 2002b 
Válasz:  nemcsak szedhető, de szedése igen ajánlott is a fentiek figyelembevételével

Astaxanthin 4 mg - 60 Veggie Softgels Astaxanthin egy természetben előforduló karotenoid egy egyedülálló szerkezet, amelyről ismert, hogy egy erős gyökfogó. * Mivel az asztaxantin szabadon átjut a vér-agy és vér-retina gátakon, így képes semlegesíteni a szabad gyököket a szemben és a központi idegrendszerben. * Tudományos vizsgálatok is bizonyítják, hogy asztaxantin támogatja a szervezet egészséges és kiegyensúlyozott immunrendszer válaszát.
http://vitamin-abc.hu/index.php?route=product/product&product_id=428