Vér vas tartalma. Sporiázis. Inzulin index. Daganat ellen. Reflux. Rhodiola. Vércukor.


Válasz olvasóimnak 18. rész


Kedves Olvasóim, Az alábbiakban adom közre a hozzám érkezett sok-sok felkérésből néhányat abból a célból, hogy talán a címben felsorolt témák érdeklődésükre tarthatnak számot.Üzenet:

„Tisztelt Uram Vagy Hölgyem! Érdeklődnék, hogy a Vas Glükonát Kelátkötésű Akkor Nem Halmozodik Fel? Köszönöm Válaszát Zsolt. (Nem Vagyok Vas Hiányos És Vitaking Vas Glükonátot szedek 57Mg-ot) Az Kelát Kötésű? Köszönöm a választ.”


Tisztelt F Zsolt

Kérdésére az alábbi választ adom, íme

 

 

Dr. Felitti szerint, ha valaki tudni akarja a vére vastartalmát, kérjen orvosától transzferrin szaturációs tesztet.

Normál érték Felnőtt: 200-340 g/dl

Vashiány esetén a mért értékek: férfiakban < 14 μmol/l, nőkben < 11 μmol/l, és a ferritin koncentrációja is 10 μg/l-nél kisebb.

Az Albion® Ferrochel® szabadalma; alacsony molekulasúlyú vas ami aminosavhoz kötődik, azért hogy a bélfalon könnyedén felszívódó szerves kelátot hozzon létre. A Ferrochel® vas molekula jobban felszívódik, mert kicsi, stabil és nem reaktív.

 

A FERROCELL® (vas bis-glicinát kelát) egyedülálló tulajdonságokkal bír a vaskészítmények között:

 

A felesleg nem raktározódik

OÉTI: 8805/2011

 

VAS- FERROCELL® rendeles

Budapesten. személyesen is megvásárolható  
1067 Budapest
Oktogon tér 4. szám alatt található Gyógynövény üzletben; Érdeklődés:  06/30 567-94-18!

 Az Albion® Ferrum aminosav-kelátteljes mértékben hipoallergén
(US szabadalomszám 7,838,042).

  Az ALBION® által előállított ásványi aminosav kelátok egészségre gyakorolt hatását számos tudományos kutatás (klinikai teszteket is beleértve) és publikáció igazolja. Legutolsó szabadalom: The Real Amino Acid Chelate System - TRAACS® (Az igazi aminosav kelát rendszer).

Ez a vaskapszula egyedülálló tulajdonságokkal bír a vaskészítmények között. Egyrészt nagyon biztonságos az alkalmazása, olyan gyengéd, hogy azt akár csecsemők is használhatnák! Nem okoz irritációt, nem raktározódik el szervezetünkben a felesleg, és a termék még Kóser tanúsítvánnyal is rendelkezik.

A Világszabadalommal védett alacsony molekulasúlyú, és a bélfalon könnyen felszívódó vaskapszula tökéletes felszívódású és Magas biohasznosulású, ami nem lép kölcsönhatásba egyéb tápanyagokkal, miközben feldolgozódik a szervezetünkben

Összetevők:
vas-biszglicinát (Ferrochel® vas aminosav-kelát TRAACS®), mikrokristályos cellulóz, maltodextrin, L-aszkorbinsav (C-vitamin), magnézium-sztearát, folsav, B6-vitamin, B12-vitamin, kapszula (a kapszula anyaga; zselatin, szín: titán-dioxid).

 

 Tápanyagok/hatóanyagok a napi adagban

 1kapszula

RDA%*

Szerves vas 

 

 

(FERROCHEL®TRAACS® )

 28 mg

200%

Folsav**

 400 mcg

200%

C-vitam

40 mg

50%

B6-vitamin

 1,4 mg

100%

B12-vitamin

 2,5 mcg

100%

 

Felhasználási javaslat: naponta 1 kapszula
OÉTI: 15056/2014

http://www.anatur.hu/vilagszabadalommal-vedett-szerves-vas-kapszula-forte-ujgeneracios-sejtszinten-hasznosulo-formula

 

A kelát kötésrőlGlukonátok Az alábbi képlet mutatja a fémek glukon savval képzett sóinak szerkezeti képletét

 

Amennyiben a  vérvizsgálat eredménye alapján nem vashiányos, úgy miért szed vasat feleslegesen?

De ha már szed, noha ez nem biztos, hogy szükséges és indokolt lenne, akkor inkább a Vas-Ferocellt szedje, mert irodalmi adatok szerint a Fe felhalmozódása a szervezetben gátolt.
Tisztelt Zsoldos úr,

„A fejbőrömön alakult ki ez a borzalmas betegség. Már sok mindennel próbálkoztam, de sajnos pozitív eredményt nem értem el. Emiatt várom jelentkezésüket. Örülnék ha megfelelő sampont vagy kenőcsöt tudnának ajánlani.  Sz Krisztina”


Kedves Sz Krisztina

 

Kérdésére az alábbiakat válaszolom:

Dithranol kenőcs

Pikkelysömör helyi kezelésére szolgáló szer

A dithranol kezelés fő hátránya barna színe és jellegzetes szaga, ami miatt sokan nem szeretik alkalmazni, különösen otthoni körülmények között. Kisebb hátrányt jelent az időnként jelentkező gyulladás is. Ideális Hajas fejbőrre, - bár kényelmetlen az alkalmazása. Ilyenkor fokozottan kell vigyázni, hogy szembe ne kerüljön

0,11%-os kenőcs[ balzsam, gél formájában. A nagyobb mennyiségnél rövidebb a kezelés időtartama, miközben a hatékonyság alig csökken. A bőr idővel hozzászokik a ditranolhoz, így növelni lehet a kenőcs erősségét.

Gyakran kombinálják más szerekkel szalicilsav, karbamid, D3-vitamin, gyulladáscsökkentő szteroidok, UV-sugárzás,

cinkvegyületek Nem szabad belélegezni, ne kerüljön szembe, szájba

Nagyon jó hatású pikkelysömörben a fénykezelés. Mind az UVA, mind az UVB spektrumú fényt használják

Diprosalic kenőcs is jó eredménnyel használható Patikában kapható

 

PSORATINEX kenőcs 250, 50 g

Fejbőrön:
Alaposan mossa meg a fejbőrét PSORATINEX tisztító géllel (mintha sampon lenne), majd jól öblítse ki. Szárítsa meg a haját, és kenje be az érintett felületet PSORATINEX kenőccsel, majd PSORATINEX kondicionáló olajjal és hagyja hatni egész éjjel (mikor alszik) de persze lehet nappal is, ha nem zavarja, hogy "zsíros" hatást kelt a haja. Majd reggel mossa meg a haját a géllel. Ezt ismételje meg minden nap, amíg a tünetek el nem múlnak

Erről a szerről részletesen olvashat és megrendelheti itt: http://psoratinex.hu/termekek/psoratinex-kenocs-50g.html

http://psoratinex.hu/kapcsolat.html vagy gyógyszertárban kapható. Biztonságos mert OGYI engedélyezett.

 

Mindenképen bőrgyógyász szakorvoshoz kell fordulnia !!

 
„Tisztelt Zsoldos úr, nagyon hasznos gondolatokat találtam honlapján, amiért nagyon hálás vagyok. Régóta vadászok jó és jól használható, magyar termékekre szabott inzulin index táblázatra, de hiába. Sajnos ezt itt sem leltem. Az egy dolog, hogy angol nyelvű és én bár értem, sokan nem. Azonban a magyar élelmiszerekre kellene specializálni, valamint nem elég "teljes őrlésű" megjelölés, szerintem, sokkal alaposabban kellene bontani, mert nem mindegy, hogy zab avagy rozs avagy tönköly gabonából teljes őrlésű valami. Ez csak egy példa. Másik kérdésem: sehol nem találom pontosítva, hogy a megdöbbentő magas inzulin igénye csak a joghurtnak van, vagy pl. a kaukázusi kefírnek is? Remélem javaslatom kivitelezhető az inzulin index táblázatra valamint várom megtisztelő válaszát, üdvözlettel: G Ágnes”


Köszönöm a megkeresését és a tanácsait. Nagyon elfoglalt vagyok így csak röviden reflektálok értékes észrevételeire:

1./ Sajnálom, hogy úgy találta  az inzulin index táblázat nem teljes körű, azonban ahhoz képest, hogy Ön az állítása szerint nem talált  ehhez hasonlót sem, talán valamivel többet nyújt az általam közölt.

2./ Magyar termékekre vélhetően nem készült inzulin index összefoglaló. Mivel az index meghatározása komoly és széleskörű vizsgálatokat tartalmazó laboratóriumi feladat, ezért nekem nincs módom ezt meghatározni. Én nem egy intézmény vagyok, hanem olyan 80 éves nyugdíjas, aki egy személyben, térítés nélkül  a lehetőségeihez képest próbál a hozzá forduló, sokszor súlyos betegeknek javaslatot adni a hazai és nemzetközi szakirodalom alapján.

3./ Egyes termékekhez a magyar megnevezést is megadtam, ami a hazai élelmiszer fogyasztásban  számba jövő termék. Ha a speciális termékek magyar megfelelőjére kíváncsi vegye elő az angol szótárt és preparálja ki az Önt érdeklő szavakat. Ha nincs szótára, akkor a Google böngészőbe írja be a keresett szót és azt hogy "jelentése" . A Top szótár jelentkezik ami megadja a szó magyar fordítását

 

4./ A teljes kiőrlésre vonatkozó észrevétele  jogos.  Meg kell jegyeznem azonban hogy a gabonafélék fogyasztása nem egészséges a lektin és a glutén  tartalmuk miatt. Ezen nem sokat segít a teljes kiőrlés sem.  A legkevésbé jó a búza. Erős kompromisszummal a  legkevésbé kártékony a zab. Javaslom, hogy nézzen ennek utána és tegye fel a Facebookra biztosan  sokak számára jó, értékes  információt szolgáltat.

 

5./ Érdemes utána néznie, hogy a kaukázusi kefirnek mekkora az inzulin indexe, ha ez érdekli. Lehet, hogy az orosz nyelvű szakirodalomban erre választ kap.

 

Megértését kérem, hogy az általános észrevételeivel kapcsolatos feladványaira most nem tudok válaszolni, ezért biztos vagyok abban, hogy Ön  saját kutakodása sikerrel fog járni és kielégíti érdeklődését. A részemre feladott leckéket így saját hatáskörben meg tudja oldani.

 

Nagyra értékelve észrevételeit, és mivel egészsége vélhetően nincs közvetlen veszélyben  ezért kérem szíves megértését, hogy a szűkre szabott idő korlátom miatt  azon hozzám fordulóknak nyújtsak segítséget, akik egészségi szempontból ténylegesen nagy bajban vannak. Ezekre az emberekre kell fokuszálnom!!

Javaslom, hogy kérjen konzultációra időpontot magán rendelése keretében - az  itt említett belgyógyász főorvos asszonytól, aki bizonyára választ fog adni feltett kérdéseire.
Üdvözlöm! M Pèter vagyok. A Novodalin nevű termèkből szeretnèk rendelni .Kèrnèk egy elèrhetősèget öntől ,telefonszàmot ahol tudok èrdeklődni. Köszönettel: M Pèter!


Tisztelt M Péter,

 Tanulmányok bizonyítják, hogy a CeCl alkáli só egy harminc napos kúra során képes a daganatos sejtek nagy részét elpusztítani. Nem javasolt alkalmazni ezt a módszert a szívritmus zavarral rendelkezőknél, szívbetegeknél és kiterjedt májdaganatok esetében.

http://www.kakukk.ro/sztetoszkop/18578-alkali-so-daganatokra-gyakorolt-hatasa.html

   

        Ne vásároljanak B17 vitamint európai lerakatókból, raktárakból, mert az általuk eladott készítmények nagy része hamisítvány. (A gyártó cég soha nem hozott létre európai lerakatókat, és nem is fog, tehát ott csak hamisítás folyik!) Ők nem fogják a megmaradt, hamis készítményeiket visszavásárolni! Ne vásároljanak injekciókat és tablettákat, mert a minőségük nem biztosított, azonkívül tele vannak tartósítószerekkel és kötőanyagokkal, amik egy beteg ember számára további egészségkárosodást okozhatnak.

Ne vásároljanak olyan helyen sem, ahol nem adnak a készítményhez garanciát !

 

        Miért jó a b17hu.info oldalon vásárolni  Bio B17 vitamin készítményeket ?

o       mert garantáltan Bio minőséget és nem egy olcsó hamisítványt kap. Önnek sem lehet mindegy, hogy milyen készítményt visz be a szervezetébe

o       A készítményre visszavásárlási garanciát kap. (A megmaradt, fel nem használt készítményét visszavásároljuk, azon az áron, amin vette.

o       Kidolgozzák az adagolási útmutatót, tanácsokkal, segítséggel látjuk el.

o       Elmaradnak a felesleges tortúrák- vám, sorbaállás, szállítás...stb.


        A b17hu.info oldalt működtető cég Kaliforniában található. Ugyanis itt a gyártó cég elosztó központja. (Mivel Amerikában nincs betiltva a b17 vitamin, így a kereskedelme sincs korlátozva.) Innen indul útnak a megrendelése Magyarországra, ahol az önhöz legközelebbi futárszolgálattól tudja majd átvenni. Természetesen erről értesítést kap. A Bio B17 vitamint a gyártóval kötött megállapodás értelmében más cég nem forgalmazhatja, még Amerikában sem.


Eljárás a kiválasztott termék megrendeléséhez  Ennek elérhetősége a megrendeléshez: http://www.b17hu.info/rendeles.html

      

B17, Amigdalin, Novodalin, MSM, CsCl só  Prof. Dr Ládi asszisztensének telefonszáma:


06/30 3717 605

06/30 737 0000


A szükséges dózis megállapítását maga a beteg is elvégezheti, ha ismeri a betegségét és az állapotát. Ha nem tudja         kiválasztani a megfelelő kúrát,                 akkor írjon egy

e-mailt admin@b17hu.info címre és segítséget fog kapni. http://www.b17hu.info/teszt.html


Több olvasónk a dolgozatban szereplő termékek megvásárlása után érdeklődött. Újra tájékoztatunk mindenkit, hogy tevékenységünk nem üzleti jellegű vállalkozás. Nincs web áruházunk, nem árulunk és nem reklámozunk semmit, "csak" ismereteket, tájékoztatást adunk ingyen.

 

Mégegyszer mondom: Nem reklámozunk, nem véleményezünk, nincs web-áruházunk, ezért szabadon és kvázi objektíven a megjelent publikációk és tudományos eredmények alapján adunk át ismereteket. Az értékelés és döntés ezek elfogadásáról vagy életvitelének módosításáról az Ön feladata. .A közérthetően írt dolgozatainkhoz Tudástárat csatoltunk azok számára, akik az adott témában szélesebb körű áttekintést és/vagy mélyebb magyarázatot igényelnek, vagy eddigi ismereteiket szeretnék gyarapítani.

 

A tudományos jellegű dolgozataim itt olvashatók: www.nelegybeteg.hu

A B17 termékre vonatkozó ismertetést itt találja meg: http://www.nelegybeteg.hu/tanulmany-b17-tajekoztato.php

Kérem tekintse át.


Ebben a tárgykörben is XY kiváló főorvos/természetgyógyász doktornőt ajánlanám, akivel a problémáját valamint a leghatékonyabb vélhetően  nem gyógyszeres (NOVODALIN)  kezelését is meg tudja beszélni. A hazain kívül német és olaszországi tapasztalatai és sok éves külföldi munkássága biztosíték a sikeres megoldásra. Kérjen ezért időpontot a személyes konzultációra

 

 

„Kedves Zsoldos Bence Úr! Többször átolvastam a reflux témában írt értekezését. Sajnos én lassan 6 hónapja küzdök vele, leginkább az égő hátsó garatfal és torok ami a legkellemetlenebb tünetem. Ez alatt a 6 hónap alatt 6 féle gyógyszerrel próbálkoztak ennek enyhítésére, amelyek közül nálam egyik sem vált be és az utolsónál már én magam hagytam abba szedést. Beszéltem az orvosommal, hogy nem látom értelmét a további gyógyszerek szedésének hiszen még rosszabbul voltam mint előtte. A kezelő orvosom azt mondta, hogy sajnos azok közé az emberek közé tartozom akiknél ezek a gyógyszerek nem hatásosak, nem tud mit tenni velem, szedjek A-vitamit. Azért kerestem fel, mert alternatív gyógymódokkal is próbálkoztam, gyógyteák, vitaminok, stb., de semmi sem hoz számomra enyhülést a tünetek az utóbbi két hétben fel is erősödtek igaz nem is szedek mást, mint a Gasztro-Bon rágótablettát. Az étkezésre odafigyelek, tehát nem eszem zsíros, fűszeres ételeket, alkoholt nem fogyasztok, és mégsem vagyok jobban...... Tud esetleg nekem Valakit ajánlani aki esetleg segíthet a reflux-os panaszaim kezelésében, vagy esetleg valamilyen alternatív gyógymódot? Válaszát előre is nagyon köszönöm. Tisztelettel: F Zsuzsanna”


Kedves F Zsuzsanna,

 

Mellékelem az Ön részére készített dolgozatomat szíves áttekintésre.  Két orvosi elérhetőséget is közlök. Nagyon ajánlok egy főorvos/természetgyógyász asszonyt, akinek Német és Olaszországi gyakorlata van és nagyon sok refluxos beteget kezelt  eredményesen külföldön és itthon egyaránt 

Meg fog gyógyulni, én ebben biztos vagyok, csak egyrészt a leírtakat olvassa át figyelmesen, kezdje el és tartsa be a táplálkozási előírásokat, másrészt csak az  életmód szigorú betartása mellett várható eredmény. A gyógyszerek a szakirodalom szerint  sem hoznak megnyugtató és  tartós gyógyulást, amit Ön is tapasztalt. Sajnos az orvosok többsége úgy viselkedik, mint az Ön háziorvosa és magára hagyják a beteget a bajukban. Megemlítem, hogy orvosra azért van szükség, mert egyénre szabva határozza meg, hogy mikor mit tegyen, hogyan alakítsa ki életmódját, amit ha szigorúan betart, akkor gyógyszer és műtét nélkül hosszú időre megszabadul a mostani  kellemetlenségektől.

 

A reményt nehogy elveszítse, és higgyen a gyógyulásában. Szervezete hálás lesz érte és a betegséget maga mögött fogja hagyni. De ezért kitartóan, precízen betartva a megbeszélteket munkálkodnia kell, ami lehet, hogy kezdetben nem lesz könnyű, de hamarosan magáénak fogja érezni és elfelejti, hogy valamikor a reflux hatásaival küzdenie kellett!

 

Kérem, hogy figyelmesen tekintse át a refluxról szóló dolgozatomat. Kérdése esetén készséggel válaszolok. http://www.nelegybeteg.hu/tanulmany-gerd.php

Várom szíves válaszát és addig is legyen türelemmel, mert megéri.

 

Kedves Zsoldos úr,

Először is szeretném megköszönni, hogy időt szakított rám így az ünnepek előtt és válaszolt a levelemre, és nagyon köszönöm a biztató szavakat, újra optimistán állok a betegség leküzdéséhez, amely optimizmust az elmúlt fél évben szépen elvesztettem.

Köszönöm a küldött dolgozatot, figyelmesen átolvastam. Igyekszem az étrendváltozással kapcsolatos tanácsokat betartani és figyelni is közben a szervezetem.

Az a fura, hogy a betegség kezdetén, az első adag gyógyszer bevétele előtt már olvastam az Ön értekezését a neten és végig ott volt a fejembe, hogy nem lesz jó ez a gyógyszer, és a következőnél is így volt és mindaddig, amíg magamtól abba nem hagytam ezeket és nem kerestem fel Önt.

Nagyon megköszönném és örülnék neki, ha közbenjárna az érdekemben a Doktornőnél, mindenképpen szeretném felkeresni.

Nem szeretném már zavarni az ünnepek előtt, ha esetleg az ünnepek után tudna a Doktornővel beszélni és jelzi nekem, akkor én azonnal kérek időpontot hozzá.

Még egyszer köszönöm a segítségét.

Áldott Húsvéti Ünnepeket kívánok. F ZsuzsaOlvasó felkérése

„Tisztelt Uram! Természetes úton szeretnék vércukrot csökkenteni, nem vagyok hajlandó gyógyszert szedni. Kérem szíveskedjen ajánlani olyan táplálék kiegészítőt amely a vércukor szintet segít kordába tartani. Nagyon köszönöm válaszát! Üdv:F Sára”


A kérdésére adott választ az alábbi elérhetőségen olvashatja, amit Önnek és ezt a témát érdeklő többi kedves Olvasóimnak készítettem

http://www.nelegybeteg.hu/tanulmany-vercukor-csokkentes.php
„Üdvözlöm Érdeklődnék a Adaptogén-sarki gyökér iránt,nem tudom hogy tudnék vásárolni. Köszönettel : M Viktorné.


Tisztelt  Molnárné Asszony,   

 

 

A Swanson  által gyártott termék OETI bejegyzett (notifikáció: 5191/2009. Ajánlott szedés 1 kapsz/nap. 100 kapsz 5100 Ft. Sajnos a hazai forgalmazóknál jelenleg nem rendelhető ez a Swanson gyártású termék

Sanct Bernhard (Németország) Aranygyökér (Rhodiola Rosea) kapszula  megbízható készítmény  120 kapsz/doboz

Ára 5380Ft

Telefonon is rendelhető +36 (1) 510 0124  Ingyenes a kiszállítása, mert itt az érték korlát 5000Ft

A rendelés során hivatkozzon
a 13330 azonosítóra.

Nagyon megbízható a Calivita

120 kapszula/ doboz   100 mg/kapszula

Ár: 8475 Ft  Egyébként 11270 Ft

Figyelem: ha regisztrál a Calivitánál akkor azonnal ezen az alacsonyabb 25%-os kedvezményes áron  vásárolhatja meg ezt a terméket, tehát érdemes

Itt lehet regisztrálni http://www.webvitaminplaza.hu/index.php?p=reg

OÉTI engedély szám: 3323/2008


5% Rosavins/ 3% Salidroside terméket tartalmaz és ez igen kedvező, mert a Salidrosid   a Rosavinnél is kedvezőbb, aktívabb tulajdonsággal rendelkezik!!.

Ezt az utat lenne érdemes bejárni, ha gondolja (én ezt venném) 

Amennyiben első alkalommal a  mintaboltban vásárol, úgy hívja  Calivita  ügyintézőjét ezen a telefonszámon 06 70 650 5000 .

Ebben az esetben telefonon elő-regisztrálják és  így a boltba beérkezve már a kész vásárlói kártyáját át is veheti és vásárolhat.


Üzlet címe:

Budapest, 1067, Teréz krt. 9.

Telefon: 1/321-1834 Nyitva tartás: H-P: 10.00-18.00 | Szo: 10.00-13.00

Megközelíthető: M1; Villamossal: 4, 6

 

Örömmel venném visszajelzését, hogyan sikerült beszereznie a Rhodiola extraktum étrend kiegészítőt. Ha kérhetem, iratkozzon fel a Hírlevelemre minden kötelezettség nélkül, mert ez növeli a web oldal tekintélyét és így több bajba jutott beteg embernek tudok segíteni  Ennek elérhetősége: www.nelegybeteg.hu A főoldal bal oldalán van erre lehetőség. Előre is köszönöm. 

 


„Kedves Zsoldos úr és kedves neje!

Ma több meglepetést okozott nekem.

Bevallom, azt gondoltam, hogy egy gépi program, ami sablon válaszokat küld vissza,de már bizonyos,hogy élő kapcsolatban voltunk. 

külön köszönet érte, önöknek is jó egészséget, kitartást kívánok.

Imre”


Tisztelt Sz. úr,

 

Ezúton is köszönöm a velem kapcsolatos laudációját. Csak zárójelben jegyzem meg, hogy nekem ebben a munkában nincsenek munkatársaim, mindent egyedül csinálok. Ehhez azonban  csak úgy jutok hozzá, hogy drága feleségem (60)  minden itthoni feladat alól mentesít.  

Naponta általában 6-8 órát dolgozom a gépen, figyelemmel kísérve a kapcsolatos nemzetközi szakirodalmat.

Fontos: sajnos csak most gondoltam rá, hogy nem említettem a Gaviscon szuszpenziót, amit patikákban vény nélkül lehet kapni.  Ez azért jó, mert a gyomorból felfelé áramló savas tartalom a nyelőcső nyálka hártyáját megtámadja és sok és komoly kárt tud tenni, ami fekélyhez, szűkület kialakulásához, és kóros esetben daganathoz vezet. A Gaviscon bevonja a nyelő cső nyálkahártyáját megvédve ezzel az eróziótól.  Kellemetlen eset előfordulásakor érdemes egy evő kanálnyi mennyiséget bevenni, különösen éjszakára.

 

Köszönöm a megértését és biztatását! Ha akár Önnek vagy családtagjainak/barátainak/ismerőseinek egészséggel kapcsolatos gondja van, ne hezitáljanak, levélben keressenek meg és szerény tudásom szerint megpróbálok segíteni, akár úgy is, hogy kiváló szakorvos/belgyógyász felkereséséhez az elérhetőséget megírom.

 
Kedves F Sára,

 Megköszönöm a türelmét. A mellékelt dolgozatot az Ön részére készítettem abban a reményben hogy hasznára lesz. A felsorolt lehetőségek közül  a választás joga és felelőssége az Öné.

 

Én nem ajánlhatok étrend kiegészítőt már, csak azért sem mert ez az orvosok feladata. Annyit azonban elárulhatok, ha nekem kellene választanom az alábbiak közül kettőt is párhuzamosan  megpróbálnék, persze a hatás csak hosszabb idő után mérhető le

 


Eredményes kipróbálást kívánok!